Začátek těhu s menzes?

3
9.3.11 00:49

začátek těhu s mensez ?

Dobrý den , :wink:
chtěla jsem se s Vámi poradit, jestli některé z vás dorazila normálně menstruace na začátku těhotenství ? Já beru normálně antikoncepci, ale tento měsíc jsem brala i antibiotika, měla střevní potíže a tak jsem si radši udělala test a už druhý dn jen ráno, když si ho udělám, tam mám druhou slabou čárku, ale menstruace dorazila . Nemáte s tím některá zkušenost ? Budu Vám moc vděčná za každý názor a odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
9.3.11 05:43

Ahojky,
nemám osobní zkušenost s menstruací na začátku těhotenství, ale má velmi dobrá kamarádka měla normální MS ještě tři měsíce po otěhotnění. Tudíž je to možné.

Já osobně jsem na začátku v době předpokládané MS špinila - cca 2 dny.Už jsem věděla o těhotenství , brala jsem do toho ATB a hrozně jsem se bála - v podstatě jsem byla přesvědčená, že to špinění je raný potrat - dopadlo to dobře a výsledek vidíš v mětříku :wink: .

Přeju, ať to dopadne, jak si přeješ :hug: - není zřejmé, zda chceš nebo nechceš mimi :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.3.11 07:12

Ahoj,
ta ja jsem normalne menstruovala…no uplne normalne ne…jenom 3 dny ale brala jsem to tak, ze nic a ze teda nekdy priste a za dalsi mesic jsem se divila :lol:
podle UZ jsem byla pri MS 3 tydny tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31308
9.3.11 07:14

vím že je to divoká odpověď, ale dcera kamarádky mé macechy ( :-P ) šla v sedmnácti letech na pravidelnou cytologii a dr. zjistil, že je v sedmém měsíci. Po celou dobu normálně menstruovala, zvětšeného bříška si nevšímala, protože se jí o moc nezvedlo a ona je silnější, tak jí to ani nepřišlo a o pohybech si blbka myslela, že jsou to zaražený prdy a střevní potíže :-)))

no každopádně pro tebe je z toho důležitá informace, že prakticky celé těhotenství pravidelně krvácela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
9.3.11 08:28

No já si myslím, že je možný že si těhu. Antibiotika a střevní problémy snižujou účinnost antikoncepce. Ale to sis určitě v příbalovém letáku přečetal. Takže jestli ste si nedávali pozor a máš na testu // čárky, tak je to jasný. Ale řekla bych, že asi těhotná nechceš být, viď. Pak prosím napiš jak jsi dopadla. Držím pěsti, aby to bylo k obrazu tvému :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.3.11 12:25

všem vám moc děkuji za odpovědi, tak dneska ráno jsem si udělala test a nebylo na něm nic , včera ještě ano.. =( už jsem se docela i začínala těšit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.3.11 12:40

nikiie …to je mi líto :hug: . Pokud Tě to navnadilo, tak vzhůru do snažení. :pankac: Zřejmě se mimi neudrželo :-( , ale zůstalo „pohnojeno“ a můžeš s větší pravděpodobností otěhotnět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.3.11 13:14

a nemůže třeba ta menstruace ovlivnit negativitu těhotenského testu ? vím, že to jsou blbé otázky, ale teď si nechci vůbec přiznat, že jsem o to třeba „přišla“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.3.11 16:22

nikiie … těhotenský test je test přítomnosti HCG v moči. Na to, zda máš, nebo nemáš pozitivní těhu testík nemá MS žádný vliv. :wink:
Falešnou pozitivitu někdy udělá cysta :think: - jenomže pokud jsi měla pozitivní testík , ne jeden - dle toho co píšeš - tak zřejmě MS byla raným potratem - embryjko nebylo zcela v pořádku :-( a příroda si poradila sama. Bohužel tak končí mnoho těhotenství, o kterých jejich mámy ani nevědí - protože hold netestují před MS. Proto se doporučuje netestovat dříve, než po vynechání MS, a některé holky testují až týden po vynechané MS.

Vím, že jsi tohle asi nechtěla číst, ale bohužel je to tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.6.11 12:33

ahoj nikiie … tak jak to dopadlo? něco podobného jsem zaznamenala já tento měsíc … také pozivitní test, pak dorazila MS a negativní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí