Pohyby v jednom místě

568
17.2.20 21:57

Pohyby v jednom místě

Ahoj :mavam: zajímají mě vaše zkušenosti s tím jak a kde jste cítily pohyby :think: já čekám první, tak je možný že to sleduju víc než jiné “zkušené” maminky :D no, jsem ve 20.tt a pohyby, nebo spíš kopance cítím stále jen v jednom místě tj. cca 3 -4 Cm okruh v právem podbrisku, až skoro u kyčle. Takhle zřetelně je cítím až tak posledních 10 dní, moje otázka zní jestli je to normální? Vždycky jsem myslela, že ten rozsah je daleko větší - podle toho jak se tam malý vrti :nevim: nebo mám proste jen lenocha? :D děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
17.2.20 22:18

Je to naprosto normální, já pohyby hlavně v téhle části cítila tak do 28tt, teď ho cítím na více místech, ale stejně v pravo podbříšku je to nejintenzivnější. Já si to vysvětluji tím, že jak mám placentu na přední stěně, tak ona ty pohyby tlumí a proto jsou nejvíc cítit v té pravé části dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.2.20 22:19

Ahoj, já taky tak 2 týdny cítila pohyby jen na pravé straně v podbřišku. Teď už je cítím i jinde, ale slaběji. Pravá strana pořád vede. Říkám si, že vlevo je možná placenta a tlumí to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.2.20 09:00

Také jsem to tak měla, pak se to místo postupně zvětšovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie