Pojďme si dodat sílu :-)

4071
7.5.19 18:57

Mám sice jiné zážitky a zkušenosti, ale také nelehké a chtěla bych Vám říct, že v tom nejste sama a že i když je někdy život fakt těžkej a člověk ztrácí naději, tak to nakonec dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
7.5.19 19:00

@sediza vy jste zlatíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.5.19 19:33

Taky jsem po prvnim nezdarenem IVF, ale k memu prekvapeni jsme se dozvedeli, ze mame 1 zamrazene embryo. Puvodni plan byl KET v nativu, ale dnes mi doktor rekl, ze mam akorat anovulacni cyklus. Takze jsem vyfasla zase hormony a pristi cyklus se uvidi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.5.19 19:45

@Mia5 Jakto že k tvému překvapení?? Museli jste se na mražení domluvit, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.19 19:49

Ahuj, Ja jedno nezdarene iui i jedno ivf bez uspechu. Ted se chystame na 2 ivf. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.19 20:01

@Safrik
tak držím pěsti, snad se nám zadaří!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.5.19 20:41

@Karleon to ano, ale meli nam posilat email o tom, ze to zamrazeni probehlo a nic neprislo. Nechtela jsem se stresovat tim, ze bych tam kvuli tomu volala a myslela jsem si, ze kdyz nic neprislo, tak se nezamrazilo. I doktorka si to tak myslela. Ale pak se podivala a byla stejne prekvapena. Meli jsme jen 2 embrya stejne kvality - obe o 1 den zpozdene a u me to nevyslo, takze prekvapeni, ze se jim to druhe podarilo udrzet a zamrazit bylo velke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
7.5.19 21:01

@mesatese Urcite anooo, kazda se dockame ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.