Pokazila jsem to

29.12.24 18:53

Pokazila jsem to

.

Příspěvek upraven 19.01.25 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17309
29.12.24 18:57

Myslím, že se chováš na 15…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
29.12.24 19:06

A s tím tvým přítelem jsi spala, nebo jen chodíte po venku? Moc jsem nepochopila, jestli tě mrzí ten nový, nebo starý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.24 19:08

Ukonči oboje…nikde už to nebude čisté. A příště se trochu víc zamyslet nad následky a umět se rozhodnout dříve. Takhle místo jednoho člověka trpí 3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
29.12.24 19:09
@Květinka 1616 píše: Více

Holka dej si facku a prober se…

Jo rozejít se, když ti chybí kontakt a on se o něj dost nesnaží, takže pka si to řešíš nevěrou.

A za tím druhým nedolejzej, dal ti snad dostatečně najevo, co si o tobě myslí.

Takhle se ponižovat a ještě někoho stalkovat…fakt se prober.

• Citovat
  • Upravit
29.12.24 19:09

"..

Příspěvek upraven 19.01.25 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8478
29.12.24 19:23

Nech toho z prodejny, chudák, jsi jak stíhačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
29.12.24 19:28

Myslim, ze nechodis ani s jednim. Ale lakuješ oba. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7610
29.12.24 19:28
@azaleila píše: Více

Asi zastydlá puberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
29.12.24 19:29

Jak píšeš v nazvu diskuse: pokazila jsi to.
Ty vůbec nevis, kterého z tech dvou kluků vlastně chceš a to si musíš nejdříve ujasnit.
Takhle si to totiž nesmyslně kazíš na obou stranách :roll:
Tak přítel na tebe kašle, ale ty mu chceš byt verna a řekneš to narovinu dalšímu nápadníkovi, ze jsi zadana. Presto s nim mas maly libaci ulet, ale stopnes to a nabídneš kamarádství, ktere on nechce a jako poslední pokus te zkusi pozvat, abys k nemu prijela, jenze ty neprijedes…
A tady nastal ten bod zlomu, který ty nevidíš, pro nej byla poslední kapka, zes neprijela, byla to z jeho strany poslední energie, kterou vložil do toho-ze se te pokoušel sbalit.
Nepřijelas a pro nej to znamená, že chces byt se svym pritelem. Takze se nebude dal zbytecne snazit a delat ze sebe vola. Prestal se ti tedy ozyvat a nechal te na pokoji, abys mela prostor a cas na sveho pritele…

Jenze puvodny pritel se o tebe taky vubec nezajima a radeji hraje doma hry :D
Hele narovinu myslim si, že je mu uplne jedno co jsi delala nebo co delas… Nemyslis si, že on si taky celou dobu, co jste se nevideli, delal co chtel? Treba delal to same?
Myslím si, že to ani není opravdový pritel a neda se skoro ani rict, že spolu chodíte, takze planovat si nejaky velky rozchod, mi prijde docela úsměvné, tohle do budoucna vysumi samo :lol:
A toho druhého chudáka neotravuj s blbostmi, uvedom si, že jsi dospěla zena a chovej se podle toho. Bez za nim na tu prodejnu jenom pokud se s tim puvodnim blbcem rozejdes a tady s tim druhym to budes myslet vazne ;)

Příspěvek upraven 29.12.24 v 19:32

• Citovat
  • Upravit
2269
29.12.24 19:30

@Květinka 1616 Na rovinu, nemáš přítele. Mít někoho, s kým cca rok občas shukneš v autě, to fakt není vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 19:30

Jo, já pubertu doháním nejspíš až teď. Vidím to na sobě sama. Když mi bylo 15, nikdy jsem takové blbosti nedělala, neuživala si s klukama, nic. Tak to na mě přišlo asi později. Jenže já to opravdu dělat nechci, chtěla bych se už usadit. Když se ale objeví sympatický a hodný chlap, tak prostě podléhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.12.24 19:43

Myslím si, že ho mohlo urazit, naštvat, že jsi k němu nepřijela. Možná, že čekal sex, nebo si chtěl třeba opravdu jenom popovídat, a padla na něj depka, že je sám, a bral to tak, žes mu nebyla porádnou oporou… ale dle mého opravdu čekal ten sex… jako normální kluci na takové platonické vztahy opravdu nejsou… o to víc, když mezi vás uz k necemu doslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.12.24 19:44

Jinak ten tvůj první vztah mi taky nepřijde úplně normalni. Neznas se s jeho rodinou, prateli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 19:46

"@:

Příspěvek upraven 19.01.25 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie