Silvestr s přítelem/rodinou

Anonymní
29.12.24 12:14

silvestr s pritelem/rodinou

Dobry den, jdu si sem pro pomoc, protoze nikoho jineho nemam, tak zkousim tady.je mi 17 a mam o rok starsiho pritele, jsme spolu uz rok a pul, moje mamka zna jeho a jeho rodina zna me. normalne u meho byvam a “vse” je oka. problem je u moji mamky, mysli si ze neco beru (nesahla jsem nikdy na travu, cigaretu,…),hrozne me tohle mrzi a i kdyz jsem ji nekolikrat rikala ze nic neberu, tak si to porad mysli, porad na me vytahovala ze mi udela test, ale nikdy to neudelala. kazdopadne minuky silvestr jsme s priteleme nebyli, tento rok by to bylo poprve. jenze pritel mel v planu byt s kamarady, ze jim to slibil, ale ja jsem chtela slavit silvestr jen s nim a treba s jeho rodinou. napsal mi ze teda bude doma, ze u nich muzu byt, ale mam pocit ze je to jenom muj vymysl, protoze to tak z tech zprav vyniklo. nevim co delat, chci byt doma v klidu se svoji rodinou a zaroven s nim zazit prvni silvestr.( nejsme ze stejneho mesta, dojizdeni je tezsi).bojim se ze mi to mamka ani nedovoli, kvuli tomu co uz jsem psala, mame mezi sebou dobry vztah, ale zaroven se mezi nama deje tohle.fakt nevim co mam delat. :? prosim nechci zadne hnusne komentare, dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9771
29.12.24 12:23

To je těžký, já chápu jak tebe, tak mámu. Mám o chlup mladší děti doba, kdy budou chtít takhle jezdit se kvapem blíží. Představivost rodičů je často horší než realita, ale obvykle je to jen proto, že tě mají rádi a mají o tebe strach. Na druhou stranu tě nemůžou pořád držet na řetězu, jako malou holku.
Nedalo by se s mamkou domluvit, že zavolá rodičům přítele a ověří si, že tam budete? Nebo kdybyste šli s partou, tak se jí pravidelně hlásit? Domluvit se s ní, že se vrátíš tehdy a tehdy a může ti dát dýchnou, případně i ten test na drogy (jo, je to trochu ponižující, ale třeba by to utlumilo její paranoidní představy o tvých drogových dobrodružstvích :mrgreen: ).
Za mě, kdybys byla moje dcera, znala jsem tvého přítele, ty by ses chovala obecně vzorně, tak tě pustím. (A budu se doma bát do té doby, než se vrátíš :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 12:28

Mam dceru, je jí 17 let a má 2 měsíce přítele. Silvestr chce strávit s ním a dovolila jsem to. Je slušná on taky, viděli jsme ho. Vzpomínám si, když mě bylo 17 a vím, co jsem prožívala.
Být tebou, sama bych si test opatřila a máme dokázala, že nic neberu.
Osobně bych dceru bez důkazů neobviňovala, věřím ji.

• Citovat
  • Upravit
29.12.24 12:28

Nemůže přijet on k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
29.12.24 12:32

A proč si myslí že něco bereš? Jako že hubnes? Chováš se divně? Nějaký důvod mít musí.
Pokud chceš být doma v klidu s rodinou tak buď s rodinou. Silvestr je den jako každej jinej o kterým někdo prohlasil, že se všichni mají ožrat a házet petardy jak pominutí. On očividně chtěl být s kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11232
29.12.24 12:41

Pokud chtěl být přítel s kamarády a se společným slavením jsou jen komplikace, tak bych na tom netrvala. Můžete si udělat hezký program zítra, vždyť o nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 12:46

@jita22 s kamarady byl na silvestr porad, proto tento rok chci zkusit byt s nim ja. prece jenom buhvi co bude pristi silvestr a s kamarady muze byt kdykoliv, se mnou ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.24 12:47

@Parfem_z_hadovky mam to doma tezsi, proto jsem rada kdyz aspon na chvili vypadnu z domu k nemu..

• Citovat
  • Upravit
35908
29.12.24 13:01

A proč nemůžete být na silvestra spolu na té akci s kamarády? Pokud tě mamka k němu teda pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5717
29.12.24 13:02
@Anonymní píše: Více

Když ho budeš nutit, aby byl s tebou, zatímco on chce být na Silvestra s kamarády, tak je dost možné, že příští rok budeš singl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 13:08

@JancaS84 znam ty kamarady, a je to peklo.jsou to hrozny prasata, necitila bych se mezi nema komfortne

• Citovat
  • Upravit
9293
29.12.24 13:25

Jasně, kamarádi jsou prasata, ale on je zlatej :lol: :lol: :lol:
To určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 13:29

@kavenka nikde jsem nerekla ze on je zlatej

• Citovat
  • Upravit
247
29.12.24 13:42

V jakém smyslu prasata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
29.12.24 13:49

Ty chceš být doma se svojí rodinou a zároveň ses pozvala k němu, přičemž on už byl domluvený s kamarády? Tomu moc nerozumím, ale doporučila bych ti se necpat, kde nejsi zvaná a uvědomit si, že vztah není jen o tom, co chceš ty :nevim: Mrzí mě, že to doma nemáš úplně ok, ale řešením není přítele nutit, aby kvůli tobě měnil plany :nevim:
Ale mě teda v tomhle věku by i zarazilo, že jde raději s kamarády, kor kdyz spolu nejste úplně často…by jste jeste meli byt ve veku a fazi, ze se od sebe nechcete odlepit :nevim: teď je otázka, co za tím je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí