Dělám toho dost?

Anonymní
29.12.24 11:54

Dělám toho dost?

Před rokem a čtvrt manžel přišel na to, že jsem mu byla nevěrná. Cca 8 měsíců jsem udržovala intimní poměr a 2 měsíce do odhalení pouze přátelský kontakt ovšem stále za zády manžela. Asi půl roku se mě manžel ptal jestli si s dotyčným píšu a já se stále vymlouvala, že ne a nebo že jen přání k svátku apod. Teď mi stále manžel tvrdí, že mi druhou šanci již dal, a ne jen druhou, ale několikátou… Stále chce tu nevěru probírat i když už ví vše i detaily. Ale komunikace na toto téma vypadá spíš jako smršť vyčítavých otázek a ponižování, když už je toho na mě příliš, tak řeknu, že se o tom dál nechci bavit, konverzace na toto téma ale pokračuje do doby než je potřeba se začít věnovat dětem, popřípadě neodejdu do jiného pokoje i přes to občas konverzace, v tuto chvíli již monolog pokračuje… Manžel mi pak vyčítá, že chci všechno zamést pod koberec. Já ten dojem nemám, není to pro mě lehké téma a nikdo si přece nechce nechat nadávat…
Do mého mobilu má plný přístup a sdílím s ním i svou polohu. Když někam jedu mám vždy alespoň jedno z dětí s sebou, sama nikam nejezdím a nechodím. Byla jsem pouze jednou u lékaře a i to mi vyčetl, pravda ale je, že tenkrát jsem se na to také jednou vymluvila.
Po hádkách se s ním opakovaně snažím navázat kontakt v přátelském duchu, snažím se i o intimitu, myslím objímání a líbání. Velká snaha to pro mě není, protože já to dělám ráda. On to ale stále nevidí…
Napadá vás co ještě můžu udělat víc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
29.12.24 11:58

Manzel musi najit tu ztracenou duveru. Vypada to, ze se mu zatim nedari na to zapomenout, neresit to, protoe to nema reseni. Ale chapu ho, je to sakra tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33587
29.12.24 12:03
@Anonymní píše: Více

Tohle už se do kupy nedá. On ti nevěří a už nebude. Všechno ví, probrali jste to, snažíš se, ale on to vidí jinak. Nevěra je hnus, a ty jsi mu lhala i po tom, co na to přišel. Jenže s tebou zůstal, tak jste si to měli vyříkat a už se k tomu nevracet a ty máš sekat latinu. Když se o tom neustále mluví, sdílíš s ním polohu a pořád se hádáte, tak je to o ničem.
Tak si promluvte a bud udělejte tu pomyslnou čáru a jděte dál, nebo to ukončete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 12:05

Tak už na to téma prostě nekonverzuj. Přijde-li na to řeč, nereaguj, jdi jinam, nepokračuj. Možná mu sděl, že tímhle vysí. ráním zvyšuje pravděpodobnost, že to uděláš znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15497
29.12.24 12:06

Já se manželovi divím, že s tebou nevyrazil dveře. :roll:
Tohle už dobrý nebude… Dřív nebo později to skončí úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.12.24 12:10

Tak evidentne si milenecky vztah neukoncila, kdyz jste zustali v kontaktu i pote, co to prasklo.
Osobne se divim, ze s tebou jeste je a chce byt, ja bych te vyrazila hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 12:12

A co jako čekáš? On je ta oběť, ne ty a buď sakra vděčná za to, že ti tu druhou šanci dal. Já bych tě hnal železnou tyčí. Budeš se muset sakra hodně snažit a ne tady brečet, když si za to můžeš sama. Nabídni mu, aby ti zahnul on a budete si kvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 12:13
@Šmoulice píše: Více

Možná se mnou nevyrazil dveře proto, že máme tři děti a důvod nevěry byl potrat miminka o kterém mě přiměl věřit, že ho nechce… Myslím, ale že pro ten důvod nemá úplně pochopení… Zdá se že přece jen ho to nezasáhlo tolik jako mě a navíc to přišlo v období, kdy mi pořád něco vyčítal a já se mu dost vyhýbala, protože jsem měla strach, že na mě bude zase zlý…
A možná mě měl taky rád…

• Citovat
  • Upravit
59394
29.12.24 12:13

Nedivím se mu, tolik měsíců podvodů a lží a ty čekáš že to přejde a vesele se pojede dál. měli jste vztah ukončit, on už tě věřit nebude a ani to nejde a u tebe otázka času než zase budeš podvádět.8m nevěra a pak další 2m vypisování. kdo ví cos tenkrát vymýšlela za lži tak je jasné že tě teď už nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 12:15
@Kockazvysocan píše: Více

Myslím že jsi to nepochopila… Milenecký poměr jsme ukončila, za cca 3 týdny se milenec ozval, že budeme přátelé, já měla pocit, že jsem ho využila a že mě měl doopravdy rád, tak jsem s ním ještě dva měsíce udržovala kontakt, ale nebylo mi v tom dobře a spělo to ke konci. Manžel se to ale dozvěděl a v tu chvíli jsem to ukončila definitivně… Né, že manžel to věděl a já dál pokračovala, to tedy opravdu ne!

• Citovat
  • Upravit
8479
29.12.24 12:17

Narušena důvěra, co na to říct. Jednak tam byla nevěra a pak ještě lži/zatajování, o to horší to pro něj musí být - ví, že i tak umíš něco tajit.
Teď je otázka, zda chcete OBA ten vztah zachránit. Pokud ano, můžete zkusit poradnu. Ale nebude to vůbec jednoduché….popřípadě se rozejdete nebo spolu zůstaňte kvůli dětem (ale v rámci otevřeného vztahu no)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 12:18
@sudnadestovouvodu píše: Více

Já mu to nabídla… A ano, brečím tu, co jiného mi zbývá, ale zřejmě jsi přehlédl mou otázku, která zní, co víc můžu udělat?

• Citovat
  • Upravit
33587
29.12.24 12:20

Co jsi mu nabídla? Aby tě taky podvedl? Holka zlatá, tím si to pohnojila ještě víc, víš to?
Nedělej nic, nemá to cenu. Jestli to chce manžel pořád dokola rozebírat, tak to ukončete. Jen se v tom budete zbytečně plácat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.12.24 12:21

Pochopila moc dobre. Nic si neukoncila, vypisovala sis dal a sal lhala. Chudak manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.12.24 12:22

Je mi z tebe na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...