Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tys mu začala být nevěrná proto, že tě přiměl věřit ( tomuhle nerozumím), že nechce s tebou 4. dítě? Tys šla na potrat a jako náplast na ten zákrok sis našla milence??? Zvláštní opatření…
No teď musíš nést teda zodpovědnost za své chování. Myslím, že manžel se přes to nikdy nepřenese, někteří lidé prostě nevěru nejsou schopni odpustit.
@Magical-eyes píše: Více
No, mě teda celkem i dost překvapuje, jak někdo může mít při třech dětech čas, ještě na nevěru… ![]()
Ne, na potrat jsem nešla, byl to samovolný potrat. Navíc jsem ten plod viděla na WC a spláchla… Takže tak trochu vrah jsem… Tohle nikdo nepochopí…
Opakovaně jsem se ho jasně ptala, jestli chce další dítě, nikdy mi neodpověděl, zadní vrátka, to je jeho specialita, nedávno se přiznal, že to dělal proto, kdyby byl nějaký problém, aby mi mohl říct, že to další nechtěl…
No tak teď to dává smysl ještě míň. Ty jsi samovolně potratila tak, že jsi ho viděla a spláchla do WC, ale manžel tě přiměl věřit, že ho nechce a ty sis našla milence???
No nevím, co chceš tady číst…
Mně to už začíná připadat jako nesmysl nebo spíš výmysl. ![]()
Holka teď už se můžeš rozkrájet a nic to nevyřeší. Důvěra se zpátky nezíská tak snadno. Každý jsme jinačí a ne každý udělá tlustou čáru a jede se dál. sama jsi si to takhle zvolila
Nic neuděláš. Kolik je dětem? Už se stalo. Nemá cenu se v tom neustále babrat. Ty jsi šla na potrat kvůli manželovi? Nějak tomu nerozumím. On svoje uraženě ego nikdy nepřekoná. Čím dříve to ukončíte, tím lépe. Už nikdy mu nebudeš dost dobrá a ztrácíš roky. Máš kam jít? Někdy pomůže odloučení alespoň po nějakou dobu.
Ten vztah byl nezdravý už nejspíš delší domu. Ve zdravém a plnohodnotnem vztahu si předci nikdo nemá důvod hledat milence. Vůbec se mu nedivím. Je naštvaný, zklamaný, nedůvěřivý. Najít zdravou cestu k důvěře není na pár hodin. Ale musíte chtít oba. Upřímně? Myslím, že by jsme měli jít na chvíli od sebe. Pokud bych byla já ta podvedená. Nejspíš bych chtěla vědět jak to bude probíhat ve chvíli kdy řeknu, že už s partnerem být nechci. Co budeme dělat, jak budeme dělat… Chtěla bych mít připravený plán a dohodu o úplném ukončeny vztahu. Aby se v krajním případě jelo automaticky a ne hekticky.
Pokud ti neustále něco vyčítá tak mu nejspíš pořád lžeš o tom, proč jsi to udělala.
Jakože ty jsi byla těhotná, potratula a z čista jasna se objevil muž se kterým ses vyspala? Celkem zvlaštní. Byli jste aspoň v poradně? Nebo jak to řešíte, jak často to tvůj manžel řeší?
Mrzí mě, co se Ti stalo. Jestli už máš děti velké, nenech se ponižovat. Myslím, že už víc udělat nemůžeš, vozí se po Tobě.
Příspěvek upraven 30.12.24 v 01:19
Tak jasně, klasická výhružka
Tak mu dej dítě a že může trénovat péči.
Nechápu že mu to věříš a necháš se týrat.
jako ze ona byla nevěrná - a nebyl to nějaký jednorázový úlet, ale paralelní vztah, který trval měsíce- ale nemá se nechat „ponižovat“ tím, že on to nemůže prostě jednoduše zkousnout a dělat jako že nic? To asi patří do jiné diskuze.
Jinak každá rada drahá, ale poradna nebo terapeut by mohl pomoct. Dát oboum nadhled.
@Černá Madonna píše: Více
Obávám se, že krmíte trolla, který se dobře baví…