Pokec o detech

• Otevřená skupina

Pro ty, co mají dvouleté děti a nemají si s kým popovídat a radostech a starostech :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
30.8.11 17:19

Ahoj holky,můžu se k vám taky přidat? Jsem tu nová a je docela těžké přidat se ke skupině,která mě zaujme.Jmenuju se Katka a mám skoro 2 roky starého Kubíka.My většinou chodíme do parku na hřiště.Je to jediné místo,kam se dá s dětma u nás chodit. Přes rok navštěvujeme kurzy plavání a musím říct,že je to super.Od září už budeme chodit druhým rokem a už teď se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
30.8.11 18:01

Katush- vítej mezi námi :mavam: Odkud jsi?
Majdah - od kolika roků ten kurz angličtiny je?
My jsme dnes byli na procházce v lese a viděli jsme veverku, tak máme zážitek:-) Otakárek ještě živou veverku neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 18:06
Katush píše:
Ahoj holky,můžu se k vám taky přidat? Jsem tu nová a je docela těžké přidat se ke skupině,která mě zaujme.Jmenuju se Katka a mám skoro 2 roky starého Kubíka.My většinou chodíme do parku na hřiště.Je to jediné místo,kam se dá s dětma u nás chodit. Přes rok navštěvujeme kurzy plavání a musím říct,že je to super.Od září už budeme chodit druhým rokem a už teď se těšíme.

Ahoj vitej Katush :D Chci se zeptat prosimte jaks e jmenujes na prijmeni.. Pamatuju si ze jedna kamaradka z detstvi se jmenovala katka a prestehovala se do Vyskova :D byla ode me starsi .. treba jestli to nahodou nejsi ty :D :D svet je maly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 20:36

Vítej Katush - jasně, přidej se ;-) fajn, že už jsme 4 :-) Ale chtělo by to taky nějakou holčičku, zatím je to 3:1 (kluci:holky) :think:
Plavání mě taky bavilo, ale bohužel, když má Emča ten ekzém… teda měla vždy od ledna do cca května, ale riskovat to nebudu. Ale když to má vždy ve stejnou dobu, tak to bude asi alergie, ne?

Evíku - od dvou let. Je to fakt bomba. Emča tam byla moc spokojená a čučela jsem, jak komunikovala a byla akční.
 http://www.enjoy-and-learn.cz/

My máme dneska zážitek z popelářů :-D jak málo stačí ke štěstí! To je skoro jako veverka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 20:38

Vítej Katush - jasně, přidej se ;-) fajn, že už jsme 4 :-) Ale chtělo by to taky nějakou holčičku, zatím je to 3:1 (kluci:holky) :think:
Plavání mě taky bavilo, ale bohužel, když má Emča ten ekzém… teda měla vždy od ledna do cca května, ale riskovat to nebudu. Ale když to má vždy ve stejnou dobu, tak to bude asi alergie, ne?

Evíku - od dvou let. Je to fakt bomba. Emča tam byla moc spokojená a čučela jsem, jak komunikovala a byla akční.

My máme dneska zážitek z popelářů :-D jak málo stačí ke štěstí! To je skoro jako veverka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 20:45

Majdah: Abyla si s tim ekzeme u kozni nebo alergologa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 20:46

A já nevím, proč je to tady 4× :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak sorry holky!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 20:47

Blbne server na emiminu tak doufam ze to do rana bude OK :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 20:48
Lolitte píše:
Majdah: Abyla si s tim ekzeme u kozni nebo alergologa??

To víš, že jo. Museli jsme. Ten první rok to měla šílené. A hlavně na celé pusince, bobišek můj malý, měla to fakt hrozné. Ale testy na alergii se dělají nejdřív ve 4 letech a ani tehdy to moc nedoporučují. Raději prý později. Uvidíme, co bude teď v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 20:53

Blbost… Testy si musis vyrvat.. Maly mel minuly rok v lete po celem tele cervene fleky vypadal opravdu jak dalmatin… Kozni si nevedela rady nikdo.. Nechapali jsme z ceho.. Alergeny v jidle jsme uplne odstavili pote i mlecne vyrobky ale pote i kdyz jsme to vse odtavili tak to stale mel.. Vse jsem mu zacala davat znova a porad.. Objednali jsme se k alergologovi .. mimochodem cekali jsme 3 mesice nez mel volny termi… to znamena ze asi v listopadu jsme se teprve dozvedeli co mu je … Alergie na travy,… dostal nejake prirodni prasky na imunitu davali jsme je asi pul roku ated uz je nepotrebuje cele leto ani jeden flek a to ze si porad hraje v trave… Nesmis se nechat odbit ja uz byla nestastna… A vsechny doktory poslala nekam kdyz me nechteli udelat to co jsem vedela ze maly potrebuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 21:04
Lolitte píše:
Blbost… Testy si musis vyrvat.. Maly mel minuly rok v lete po celem tele cervene fleky vypadal opravdu jak dalmatin… Kozni si nevedela rady nikdo.. Nechapali jsme z ceho.. Alergeny v jidle jsme uplne odstavili pote i mlecne vyrobky ale pote i kdyz jsme to vse odtavili tak to stale mel.. Vse jsem mu zacala davat znova a porad.. Objednali jsme se k alergologovi .. mimochodem cekali jsme 3 mesice nez mel volny termi… to znamena ze asi v listopadu jsme se teprve dozvedeli co mu je … Alergie na travy,… dostal nejake prirodni prasky na imunitu davali jsme je asi pul roku ated uz je nepotrebuje cele leto ani jeden flek a to ze si porad hraje v trave… Nesmis se nechat odbit ja uz byla nestastna… A vsechny doktory poslala nekam kdyz me nechteli udelat to co jsem vedela ze maly potrebuje..

No neke..... 8-o My byli u dvou dr. a oba řekli to stejné, že je na testy ještě moc malá… Vlastně nám to říkala i dětská dr…
A jak ty testy probíhaly? Z odběru krve? A brali jí moc?
Byl to fakt mazec. Ten první rok to měla hrozné, na pusince úplně celé tvářičky popraskané, mokvavé. Nezabíralo nic. Měla to i na rukách, nohách a na zádech. Na noc jsme jí museli zavazovat do zavinovačky, aby si to neškrábala.
Ten druhý rok to měla už jen na ramínku na zádech - fleky.

Od obou dr. jsme odešli. Ten první furt na ní plácal nějaká svinstva a ta druhá dr. zase furt říkala: no jo, to děti mají… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 21:14

Vykasli se na ne.. Jako to te nechali s mokvavyma pupinkama jen tak jo??? Me po… Muzu ti doporucit u nas ve FM alergolog Dudek.. Sice dlouho cekas ale je skvely prijde na vse.. a nemas to zas tak daleko… me taky tvrdili ze testy se delaji az pozdeji. maly mel tehdy 7 mesicu ale ja jsem rikala ze nee ze ja je chci hned a budu tu tak dlouho dokud mi je neudelaji.. a taky tak bylo.. objednala me na jiny termin na testy.. jelikoz zrovna byla plna cekarna.. nechapu oni vidi male dite v takovem stavu a nic si z toho nedelaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 21:39
Lolitte píše:
Vykasli se na ne.. Jako to te nechali s mokvavyma pupinkama jen tak jo??? Me po… Muzu ti doporucit u nas ve FM alergolog Dudek.. Sice dlouho cekas ale je skvely prijde na vse.. a nemas to zas tak daleko… me taky tvrdili ze testy se delaji az pozdeji. maly mel tehdy 7 mesicu ale ja jsem rikala ze nee ze ja je chci hned a budu tu tak dlouho dokud mi je neudelaji.. a taky tak bylo.. objednala me na jiny termin na testy.. jelikoz zrovna byla plna cekarna.. nechapu oni vidi male dite v takovem stavu a nic si z toho nedelaji

Já to taky nechápu, měla to hrozné, a oni jen tvrdili, že děti alergie mají a že se to třeba zpraví. :-x
Díky moc za tip, uvidím teda, jaké to bude v lednu a když tak se objednám k tomu Dudkovi ;-) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
30.8.11 21:50

Ahoj holky, taky se hlásím s dvouletým prckem. Tedy dva mu budou až začátkem října :-)
Mám ještě 5letou Šárku.
Na plavání jsme taky chodili, ale potom skončili a teď plaveme sami v bazénu, v móři - kde se dá. Adámek plavání miluje, ale musí to mít nejméně 30st. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny