Pokec o detech

• Otevřená skupina

Pro ty, co mají dvouleté děti a nemají si s kým popovídat a radostech a starostech :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
30.8.11 22:32
kacenka78 píše:
Ahoj holky, taky se hlásím s dvouletým prckem. Tedy dva mu budou až začátkem října :-)
Mám ještě 5letou Šárku.
Na plavání jsme taky chodili, ale potom skončili a teď plaveme sami v bazénu, v móři - kde se dá. Adámek plavání miluje, ale musí to mít nejméně 30st. :-)

Ahojky!! :mavam:
Takže zatím říjnová dítka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 23:03

Kaci Jeee my mame taky Adamka :D Jinak te tady vitam mezi nama :D Majdah Jestli ti muzu doporucit zavolej si tam uz tak v listopadi nejpozdeji v prosinci.. maji tam hodne nabito a budes cekat tak 2-3 mesice tak to kdyztak vyjde az na ten leden max unor. ale je to na tobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.8.11 23:05

No a jeste me napadla takova vec udelam jeste jednu zalozku a tam se vzdy vsechny predstavime at mame o sobe prehled coz??? +fotecku . na te miniature vas nejak nemuzu poznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.8.11 07:39
Lolitte píše:
No a jeste me napadla takova vec udelam jeste jednu zalozku a tam se vzdy vsechny predstavime at mame o sobe prehled coz??? +fotecku . na te miniature vas nejak nemuzu poznat :D

Oki, aspoň budeme mít přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.8.11 07:43
Lolitte píše:
Kaci Jeee my mame taky Adamka :D Jinak te tady vitam mezi nama :D Majdah Jestli ti muzu doporucit zavolej si tam uz tak v listopadi nejpozdeji v prosinci.. maji tam hodne nabito a budes cekat tak 2-3 mesice tak to kdyztak vyjde az na ten leden max unor. ale je to na tobe…

Hele, já ještě nevím… Teď je úplně v pohodě a ten druhý rok to neměla tak hrozné. Ikdyž je fakt, že pár nocí měla bezesných, protože jí to svědělo.
No asi ještě počkám. Ono to začne malinkatým flíčkem a než se to rozjede víc, tak to trvá. Tak při prvním náznaku se pak objednám.
Každopádně díky moc!

kacenka, Lolitte - nám se taky moc líbí jméno Adámek :-) a máme to mezi výběrem pro druhé mimi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.8.11 14:43

Ja chtela puvodne Daniela.. A holcicku bud Emu nebo Lilien :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.8.11 16:07

Jsem z Vyškova.A odkud jste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.8.11 16:08

než jsem se vdala,byla jsem Manová.Ale asi se neznáme,protože já bydlím ve Vyškově od narození. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.8.11 16:14

Jejda,já jsem k těm dnešním příspěvkům zapomněla napsat komu to patří.Tak ten první je Evíkovi,která se ptala,odkud jsem a u druhého odpovídám Lolitte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.8.11 20:04

Katush.. tak to bude jen shoda jmen.. Ja si uz ani nepamatuju jak se jmenovala na prijmeni.. Ale kdybych ho slysela tak ho poznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
1.9.11 08:16

Dobré ráno holky :mavam: ,
tak u nás to vypadá na slunečný den,tak vyrazíme asi na hřiště.Kubík má po angíně,tak jdeme konečně po pár dnech ven.Už se těšíme oba.Odpoledne přijde babička,tak budu mít chvilku klid,protože mě včerá trhali zub a skončila jsem na antibiotikách.A co máte v plánu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.9.11 14:16

Ja mam nejakou depku takze dnes cely den jen lezim spim a jim… Tatinek odvedl maleho k babicce.. nemusi se na me divat jak se hnipu cely den v posteli a nemam naladu na nic.. doufam ze zitra uz to bude ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.9.11 20:16
Lolitte píše:
Ja mam nejakou depku takze dnes cely den jen lezim spim a jim… Tatinek odvedl maleho k babicce.. nemusi se na me divat jak se hnipu cely den v posteli a nemam naladu na nic.. doufam ze zitra uz to bude ok :zed:

Jakpakto?? Co se děje? Nebo je to jen dnešní splín… :roll:

My byli dneska poprvé u zubaře. Tak rychlou prohlídku jsem ještě neviděla :-D Paní doktorka nás pochválila a za půl roku máme přijít zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
1.9.11 20:55

Loli - už je depka pryč?
Katush - co zuby? Lepší se to?Se zubama jsem si vytrpěla své v pubertě.Brr, když si na to vzpomenu. Od zubařů raději dále!!
My jsme měli po obědě sraz s kamarádkou, má 6měsíční holčičku a 10. září se vdává. Tak jsme probírali svatbu… Jo, a dopoledne jsme byli s Otakárkem v půjčovně podívat se na nějaký ohoz pro něj na svatbu. Holky, jemu to taaaak slušelo :srdce: Zkoušela jsem mu kalhoty, košili, vestičku a motýlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.9.11 20:58
evík píše:
Loli - už je depka pryč?
Katush - co zuby? Lepší se to?Se zubama jsem si vytrpěla své v pubertě.Brr, když si na to vzpomenu. Od zubařů raději dále!!
My jsme měli po obědě sraz s kamarádkou, má 6měsíční holčičku a 10. září se vdává. Tak jsme probírali svatbu… Jo, a dopoledne jsme byli s Otakárkem v půjčovně podívat se na nějaký ohoz pro něj na svatbu. Holky, jemu to taaaak slušelo :srdce: Zkoušela jsem mu kalhoty, košili, vestičku a motýlka.

Tak to bude fešák :wink: hoď pak fotku :-)

Jo zuby zuby, pohroma huby… Mě to teprve čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny