Pokec o detech

• Otevřená skupina

Pro ty, co mají dvouleté děti a nemají si s kým popovídat a radostech a starostech :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

75
27.8.11 18:38

Pokec o detech

nemam zadnou kamaradku se kterou bych si popovidala o stejne starem ditku..A srovnavala jak je kazde dite jine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
27.8.11 20:49

Ahojky, tak jsem tu :wink:
A dívala jsem se na tvůj profil, že jsi z Frýdku, tož to máme kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.8.11 20:56

Tak to je fajn ze uz si tady :-) jak se mas? A tY jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
27.8.11 21:02

Dík, mám se dobře :-)
Akorát ty horkaaaaa… Blíží se k nám bouřka, tak už se na ní těším :-P
Jsem z Havířova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.8.11 10:31

Tak je blizko teda :-) ja se na ni taky tesila alwe nejak jsem zaspala tak ani nevim jestli vubec byla :mrgreen: maly se nebudil takze asi nee..a co jinak vy delate ve volnem case?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.8.11 12:11

Tak já jí taky zaspala :-) ale to nevadí. Hlavně, že se konečně dobře spalo a dneska, dneska je úžasně!!

A co děláme? Tady v Havířově je hodně hřišť, takže často chodíme tam. Taky jezdíme k rodičům na vesnici, je to fajn - málo aut, čistý vzduch, hodně zvířátek… Jinak doma na zahradě máme bazének, pískoviště. S dětma se prostě člověk nenudí ;-)

A vy máte nějaká hřiště ve Frýdku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.8.11 14:14

No tak my taky vetsinou chodime bud na hriste, na pisek to tam vydrzi i 2 hodiny aniz by mi utikal :D a jak bylo ted tak teplo tak jsme byli bud v bazenku za domem nebo na koupalisti… Jinak jezdime po venku na motorce.. samozdrejme na te decke :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
28.8.11 21:12

Ahoj holky, tak se taky přidávám :mavam:
My bydlíme v Kladně, a dnes jsme strávili nádherné odpoledne v kladenském sportovním areálu. Malý si vyhrál na písku i na skluzavkách, svítilo sluníčko, zkrátka paráááda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.8.11 22:41
Lolitte píše:
No tak my taky vetsinou chodime bud na hriste, na pisek to tam vydrzi i 2 hodiny aniz by mi utikal :D a jak bylo ted tak teplo tak jsme byli bud v bazenku za domem nebo na koupalisti… Jinak jezdime po venku na motorce.. samozdrejme na te decke :D

No vidíš, motorku nebo něco podobného jsme chtěli Emičce taky pořídit ;-)

evík - ahojky, jeee, vy se máte :-) tak my letíme na hřiště zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.8.11 22:47

Holky, a chystáte se s prckama třeba na plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.8.11 10:06

Vitam te evíku jsem rada ze uz jsme tu aspon 3 :D Kolik mas deti? A jak jsou strare.. Majdah na plavani se chystame uz cele 2 roky :D :D ale jeste jsem to nejak neuskutecnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.8.11 12:30

Tak dneska moc hřiště neobstálo… slečna se chtěla stále vozit :-) tak jsem nachodila kilometry :-D

Já na plavání s Emičkou chodila (když měla 3 měsíce). Bylo to moc fajn, doporučuji! Ale pak dostala nějaký ekzém, tak jsme přestaly chodit. Vždycky ten ekzém dostane v lednu a drží se jí tak 5 měsíců, takže u nás zatím plavání asi nehrozí. Ale teď v létě si bazénku doma užila dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
29.8.11 15:08

Loli - děkuji za přivítání:-) Já mám zatím jen jedno dítko - Otakárka a v říjnu mu budou 2 roky. Děsně to letí…
Na plavání jsem s Otakárkem taky chodila, ale až od 6 měsíců. V bazénu se mu líbilo, ale jen do té doby, než šel pod vodu. Nemá rád potápění a tak než aby proplakal celou lekci a pak se třeba vody i bál, tak jsme přestali do kurzu chodit. Občas si zajdeme jen tak do bazénu spolu, a to se mu moc líbí (samozřejmě ho nepotápím a snažím se dělat tak, aby se mu ve voděl líbilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.8.11 23:01

Evík Nemas vubec za co dekovat.. Zeee jak to leti… :D uz budou mit 2 roky ajeste ndavno jsem rodila hahaha :D Majdah taky si myslim ze jsme si bazenku tento rok uzili az az.. az z toho horka maly chytl upal takze teploty a prujem… jeste ted se nas prujem trosicku drzi.. byli jsme dnes u dr a rikala ze ted to ma hodne deti… Takze leto zakoncene docela neprijemne… Studene zabaly nechtel takze vlazne koupele jinak se to v tom horku ani delat nedalo.. spaval nahy aby se jeste vice neprehral…No tak snad doufam ze zase dlouho uz nic nebude a budeme mit klidecek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.8.11 14:22

Jo, strašně to utíká, vždyť jsme nedávno slavili 1 rok a za chvilu bude už 2.....
My se včera byly podívat na uk. hodinu angličtiny pro prťata a bylo to moc supr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny