Pokec o detech

• Otevřená skupina

Pro ty, co mají dvouleté děti a nemají si s kým popovídat a radostech a starostech :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
1.9.11 22:52

Asi jen dnesni splin… uz je to lepsi.. mam sem tam takovenaladicky ze cely den lezim spi a jim a nic nedela anikam nejdu… :D Jinak o zubari mi nemluvte uz ted me boli zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.9.11 07:27
Lolitte píše:
Asi jen dnesni splin… uz je to lepsi.. mam sem tam takovenaladicky ze cely den lezim spi a jim a nic nedela anikam nejdu… :D Jinak o zubari mi nemluvte uz ted me boli zuby :D

Tak co, už je líp? ;-)

My dneska letíme po týdnu na hřiště, tak to bude Emča řádit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
2.9.11 09:11

Ahoj holky,
tak už je to lepší,ale pořád to cítím.Večer dám Kubíka babičce a dědovi na spaní.Dneska razíme do parku,kamarádka odjíždí domuů do Čech,tak se s ní jdeme rozloučit a odpoledne jdeme ven s další kámoškou,kterou jsem dlouho neviděla.Tak snad to dneska zvládneme.

Evíku,určitě hoď fotku,bude mu to určitě slušet.V červenci se mi vdávala taky kamarádka.Kubík měl kalhoty s košilí a vestičku a bylo to super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.9.11 09:49

Dobre rano holky.. Tak jsem to vcera vyresila tak ze maly sel k babicce na noc takze tedkom jsem uplne sama :D pritel na pohovoru..:D no dneska uz asi ven pujdu ale moc se mi nechce… :D jsem nejaka zhnilaaaa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.9.11 20:43

Tak před námi víkend, tak snad se nálada zpraví co ;-)

Holky, jak to mají vaši kluci s nočníkem? Nějaké rady, tipy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
3.9.11 09:09

Ahoj holky,
tak jsem nechala Kubíka u babičky a dědy,v poledne si jdu pro ně,ale muisím říct,že je mi po něm docela dost smutno.Není to divný? :-D
Majdah:my jsme s nočníkem začali už když měl Kuba rok,pravidelně jsem ho tam dávala a díky tomu si zvyknul.Když mi na něm nechce sedět,tak mu pustím nějakou pohádku a chvilku vydrží.Teď už zkoušíme chodit na záchod a musím říct,že se mu tam líbí,dám mu tam knížku a čteme si nebo si trhá papír.Naučil se říkat si sám,kdy se mu chce.Akorát máme problém s kakáním.Někdy si řekne,ale většinou to jde do plíny.Já myslím,že to chce čas,aby se to naučili a pochopili,co od nich chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.9.11 12:50
Katush píše:
Ahoj holky,
tak jsem nechala Kubíka u babičky a dědy,v poledne si jdu pro ně,ale muisím říct,že je mi po něm docela dost smutno.Není to divný? :-D
Majdah:my jsme s nočníkem začali už když měl Kuba rok,pravidelně jsem ho tam dávala a díky tomu si zvyknul.Když mi na něm nechce sedět,tak mu pustím nějakou pohádku a chvilku vydrží.Teď už zkoušíme chodit na záchod a musím říct,že se mu tam líbí,dám mu tam knížku a čteme si nebo si trhá papír.Naučil se říkat si sám,kdy se mu chce.Akorát máme problém s kakáním.Někdy si řekne,ale většinou to jde do plíny.Já myslím,že to chce čas,aby se to naučili a pochopili,co od nich chceme.

My to zatím neřešili, myslím nočník. Emča měla z toho kýblu panickou hrůzu. Tak jsme to vytáhli až teď, tak uvidíme.

Holky, já celkem čučím, jak dáváte prcky k babičkám. To Emča byla pryč jen jednu noc a mě málem ranila mrtvice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
3.9.11 13:36

Majdah: Tak já dávám Kubíka jen vyjímečně babičce a dědovi,ne že by tam byl každý týden.To bych nevydržela :-D .Včera večer jsem jim ho dovezla a v poledne jsem si ho vyzvedla.Přes tyden si ho naši moc neužijí,tak asi jednou za čtvrt roku si ho vezmou na spaní.Pro Kubíčka je to taky změna,má takové malé prázdniny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
3.9.11 22:15

Majdi - tak já Otakárka ještě na noc nikde neměla. Jsme pořád spolu. Maminka musí byt vždy někde poblíž:-) Párkrát ho mamka hlídala, ale maximum byly 4 hodiny.Nicméně nějaká chůva by se občas hodila. Jenže moji rodiče pracují a manželovy rodiče jsou už moc staří, aby ho hlídali sami. Teď jsme na týden u manželových rodičů, aby si malého trošku užili.
A s nočníkem začínáme pomaličku až teď. Doteď měl z nočníku menší hrůzu. Oblečený si na něj na chvíli sedl, ale nahý ani omylem. Teď tam chvíli vydrží, ale zpravidla čůra mimo nočník. Ale nijak to nehrotím, říkám si, že to časem půjde nějak samo. Nerada bych mu to nějak zošklivila, znechutila. Naštěstí jsou papírové plínky, a než půjde do školky, tak bude 100% bez nich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.9.11 10:29
evík píše:
Majdi - tak já Otakárka ještě na noc nikde neměla. Jsme pořád spolu. Maminka musí byt vždy někde poblíž:-) Párkrát ho mamka hlídala, ale maximum byly 4 hodiny.Nicméně nějaká chůva by se občas hodila. Jenže moji rodiče pracují a manželovy rodiče jsou už moc staří, aby ho hlídali sami. Teď jsme na týden u manželových rodičů, aby si malého trošku užili.
A s nočníkem začínáme pomaličku až teď. Doteď měl z nočníku menší hrůzu. Oblečený si na něj na chvíli sedl, ale nahý ani omylem. Teď tam chvíli vydrží, ale zpravidla čůra mimo nočník. Ale nijak to nehrotím, říkám si, že to časem půjde nějak samo. Nerada bych mu to nějak zošklivila, znechutila. Naštěstí jsou papírové plínky, a než půjde do školky, tak bude 100% bez nich:-)

Evíku, my to máme s nočníkem stejně. Nesedla si a nesedla. Teď si i sedne, ale nečůrá. Taky to nehrotíme, časem se to určitě naučí a nebudeme jí teď zbytečně stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.9.11 10:30

Emča byla na celý den a noc u babičky a dědě zatím jen jednou, to jsme jeli do Prahy do divadla. Divadlo supr, ale stejně jsem pořád na Emičku myslela…
No a teď v pátek bude na noc u další babičky a dědy, tak jsem zvědavá. Ale myslím, že to bude v pohodě. Má je ráda a je u nich šťastná, tak si myslím, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
8.9.11 09:16

Ahoj holky,
tak je tady nějaký mrtvo :-D .Tak mi právě Kubíček občurává podlahu :lol: .Ale musím ho pochválit,krupne si do kalhot a volá,že chce na nočník a zbytek jde už do něho.
Majdi,já myslím že to bude v pohodě.Chvíli se odreaguješ,i když na malou budeš pořád myslet :-D ,ale určitě to malá zvládne.
My jedeme na víkend ke kamarádce,tak jsem zvědavá,jak Kubík zvládne 3 hodiny v autě.Snad to nebude zlý,musím ho nějak zabavit.
A co budete podnika t s dětma vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
8.9.11 12:06

Katush - a jak snáší Kubík auto? My když máme někam jet delší cestu, tak se to vždy snažím zorganizovat tak, abychom jeli přes Otakárkův polední spánek.Ale on je na cestování zvyklý a víceméně u nás probíhají cesty v pohodě.
My jedeme v sobotu kamarádce na svatbu. Zítra jdu vyzvednout ohoz pro Otakárka a jak budu mít chvilku na stažení fotek, tak vám sem jednu vložím:-) Neděli zatím máme volnou, to bych brala nějaký výlet. Uvidíme ještě jaké bude počasí apod.
Před chvílí jsme se vrátili z Montessori školičky, měli tam Den otevřených dveří a moc se nám tam líbilo :palec: . Tak to ještě proberu s manželem co on na to. A když nebude proti tak tam od 19. září začneme chodit. Je to 1× týdne na 2,5 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
8.9.11 14:00

Evíku,Kubík snáší auto celkem dobře a většinou jezdíme taky na spaní.Bohužel zítra vyrážíme až ve 3 a to je doba,kdy už spíme.Tak uvidím,zkusím Kubíka udžet vzhůru.
Užijte si v sobotu svatbu a budu se těšit na fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.9.11 20:42

Ahoj holky,
u nás je teda pěkně hnusně… takže na slavnosti asi nepůjdeme. Ale to nevadí, Emča jede na noc k babi a my asi koupíme vínko a uděláme si romantický večer :wink:

Emča je v autě taky v pohodě, a když jedeme někde dál tak jí děláme nějaký program: křupky, knížky, hračky… zpíváme atd. :-)
Tak snad to bude u vás ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny