Chytré dámské hodinky – poradíte?

3794
14.9.26 19:41

Chytré dámské hodinky

Ahoj ženy, sháním chytré hodinky. Chci, aby byly elegantní ( kulatý ciferník) měly počítání kroků, spálených kalorií a spárovanou GPS pro záznam trasy. Upozornění na zprávy, možnost přímého telefonování z hodinek, bezkontaktní placení a ovládání hudby. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36185
14.9.26 22:05

Garmin Venu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3794
14.9.26 22:06

@pikola ty mě moc elegantní nepřijdou, s tím silikonovým páskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36185
14.9.26 22:09
@Hanča1234 píše: Více

Si můžeš koupit kožený :nevim: Možná Huawei má takový pěkný hodinky, ale nevím jak je na tom s funkcema a výdrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3794
14.9.26 22:11

@pikola já bych ráda kovový řemínek
Kouknu. Dík za typ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.9.26 23:48

Dnes je vesměs u všech možnost různých typů náramků. Já jsem zastánce silikonu, na údržbu je nejlepší. Manžel je zase pro textilní. Ale variant je na netu spoustu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
15.9.26 06:25

Mám. garmin venu a pro „elegantní“ příležitosti měním pásek za kovový. Ale volat se z nich nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3621
15.9.26 06:57

Madvell, jediné co nesplňují, že se s nimi nedá platit. Řemínky jsem si dokoupila na Aliexpres a měním je dle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.26 07:37

Garmin nebo Samsung. Garmin telefonovat umí až u řad, které začínají na 7 tis. Samsung jsou elegantnější, jsou spíš na komunikaci, kroky taky měří. S tím záznamem trasy to bývalo horší, nevím jak je to u nových modelů, možná to vylepšili. Pokud chodíš nebo běháš denně, tak na tu trasu jsou lepší Garmin, pokud občas, šla bych do Samsung. Ještě bych zvážila jestli se chceš mít spojení s přáteli přes síť Garminu. Ať se výběr podaří a jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3794
15.9.26 07:39

@lnklp děkuji :kytka:
Chodím celkem pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21927
15.9.26 07:42

Mám úplně stejné požadavky na hodinky. Měla jsem Samsung, ty začaly po nějaké době a proběhlé aktualizaci stávkovat při propojení na mobil. Nejlépe fungují s mobilem Samsung. Teď mám Garmin Venu 2. Už pár let. V prodeji jsou už vyšší řady. Za mě spokojenost veliká, nosím v práci formální oblečení (šaty, kostýmky atd..). Pásek mám původní silikonový, ale není problém dokoupit si kovový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3794
15.9.26 07:47

@nozu Samsung mobil nemám :lol:
Podívám se teda na ty Garminy. Mě se ten silikon pásek nelíbí. Jestli jde vymenit tak super. Vím, že ne u všech hodinek to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21927
15.9.26 07:59

@Hanča1234 ještě jsem koukala na upínání a Garminy mají standartní systém. Takže pásek vyměnit půjde bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.26 08:41
@Hanča1234 píše: Více

Projdi recenze. Vím, že Samsung, Xiaomi a jiné potřebovali pro přesný záznam trasy aktivitu v hodinkách plus interakci s mobilem, pustěná appka a pozice v mobilu. Je to dost nepohodlné a zároveň energeticky náročné. Ještě si zjisti, kolik stojí náhradní náramky na Garmin. Jdou vyměnit v pohodě, akorát jsme byli zvyklí řešit to balíčkem z Číny, zatim jsem nekupovala po zavedení cel. Originál u Garminu stojí okolo 1tis. Elegantně vypadají Garmin Vivoaktiv. Mam 4 řadu, z těch nejde volat. Po zkušenostech u kolegyně bych se vyvarovala hybrid ciferníku. Vypadají krásně, jsou elegantní, ale uživatelsky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36185
15.9.26 08:48
@Jahru píše: Více

Mám venu 3s myslím a volat se dá. Je teda potřeba mit v dosahu telefon. Silikonový náramek mi dela vyrážku, tak mam různý a měním podle nálady. Teď mám nejaky jemný kovový, ale kožený je lepší. Ale pak se s tim ale nedá plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák