Spinave obleceni z eshopu

1
28.7.26 00:02

Spinave obleceni z eshopu

Ahoj/Dobry vecer, rada bych se zeptala, jestli se vam nekdy stalo, ze jste si objednaly z eshopu obleceni a bylo spinave? Normalne jste ho nosily (kalhoty/kratasy) a pak jste treba zjistily, ze v rozkroku je spinave od krve? Co jste delaly? Koupila jsme si na eshopu kratasy (zlute), nosila jsem je a pak jsem zjistila po par dnech co jsem je mela na sobe, ze jsou v rozkroku trochu spinave od krve a ja nevim od ceho… Menstruaci jsem nemela. Nevim, jestli to tam bylo, kdyz mi prisly, prohlizim si obleceni nez si ho vezmu, navic jsou zlute, ale proste si nejsem jista. Mate taky takovou zkusenost? Spis se ptam pro to, abych se uklidnila, ze nejsem jedina… Samozrejme jsem mela kalhotky a vim, ze se nemuzu nakazit hiv ani zloutenkou, protoze viry rychle hynou a ta krev byla zaschla, ale spis mi je z toho spatne, ze to je nechutne. Tak dekuju moc a hezky vecer

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
111
28.7.26 00:10

Já věci peru než je začnu nosit, takže ne, nestalo.

• načítám...
17070
28.7.26 02:06

No tak to bych na tom musela být asi hodně špatně, kdybych si musela objednávat použité oblečení bůhví po kom…
Navíc si myslím, že jsi jen obyčejný prázdninový troll, který se chce jen bavit nebo spíš ztrapňovat… :*

• načítám...
3282
28.7.26 02:43

Veškeré oblečení co koupím hned peru! Nový Nick a opět de. ilní diskuze :think:

• načítám...
2034
28.7.26 04:55

Ajajaj to se, ale nechutně nudíme a proto trollíme a jestli ne tak to jsme, ale krásné prasátko, když si na sebe vezmeme zaslané oblečení, ani bysme ho vyprali

• načítám...
Zvedava1
28.7.26 04:55

Je nechutné nosit nevyprané oblečení z obchodu, bez ohledu na to, zda má na sobě skvrny nebo ne. A obavou ohledně HIV a pod.jsi pobavila.

• Upravit
43290
28.7.26 05:14

Zajímalo by mě, jaký čuně si na sebe vezme nevyprané oblečení :roll:
Jsem zvyklá přeprat i nové ponožky, bůhví, kde se to válelo 8o

• načítám...
34932
28.7.26 07:32
@Agnes7 píše: Více

Trapný…

• načítám...
9201
28.7.26 07:32
@Černá Madonna píše: Více

Tak ono stačí, když to oblečení někdo vrátí zpět do obchodu a obchod to vesele prodává dál :nevim:

• načítám...
24989
28.7.26 07:48

Jsi trapný troll. :roll:

• načítám...
21009
28.7.26 08:17

Hezký den,

pro podezření z trollení diskuzi zamykám a zakladatelku blokuji.

Děkuji za pochopení,

Eliška :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák