Pokles ženského libida

Anonymní
1.12.10 13:59

Pokles ženského libida

Jsem 5 měsíců po operaci (ne gynekologické) a od té doby pociťuji snížení chutě na sex. Možná to může být i velkým váhovým úbytkem od operace. Nemáte někdo zkušenosti s nějakými preparáty (dohledala jsem na zvýšení ženského libida např. Argin max nebo Eregma) nebo jestli se s tímto problémem dá zajít na gyndu a Dr. mi může něco předepsat? Uvítám nějaké rady, zkušenosti, typy, prostě cokoli…
V poslední době mě to docela trápí. Nerada bych, aby si manžel našel nějakou milenku, však víte…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.12.10 14:21

urco si myslim,ze zajdi ke gynekologovi…posle te k sexulogovi a ten ti pomuze,neboj to bude dobreeee :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.10 14:31

Já tedy moc něvěřím, že gynekolog nebo sexuolog pomůžou, ale je to věc názoru.
Spíše si to zkus srovnat sama v hlavě, něco pěkného si na sebe pořiď - sexy prádelko, košilku, zajdi ke kadeřnici, na kosmetiku…udělejte si pěkný romantický večer s dobrou večeří a pak už to půjde samo.
Myslím, že základ je být spokojena sama se sebou, vyzařovat zdravé sebevědomí a pozitivní energii a hned bude vše jako dřív, ne-li lepší, uvidíš :wink:
Držím palce, ať je libido brzo zpátky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12332
1.12.10 14:52

ahoj, já furt váhám, jestli si nemám po porodu koupit kotvičník
u mě to je spíše únavou…má to působit jak na ženy, tak na chlapy, holky v psychice snažilky mají vyzkoušeno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.12.10 15:02

vyprdněte se ženský na arginmaxy a dámský viagry… … chuť na sex je přítomna pouze pokud jste spokojeny se svým ženstvím pokud ho umíte prožít…
jsi po gynekologické operaci, není to tím, že tě nějak ta operace „poškodila“ na pocitu, že jsi žena?

To by pak mohl řešit psycholog nebo sexuolog, ale bylinkama a uměle to asi nevyburcuješ… či pak manžel, aby tě chvíli „na rukou nosil“…

Ale když není chuť na sex, je problém v přijímání sebe sama jako ŽENY.
Stačí, aby vás někdo jako Ženu objevil a je to zase v rovnováze (a nemusí to být nutně manžel a nemusí v tom vztahu jít nutně o sex, může to být klidně kamarádka, se kterou půjdete na dámskou pařbu… a pokecáte, i to vás povzbudí…)
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
1.12.10 15:18

Já se s tímhle potýkala po porodu, Nakonec mi pomohla gyndr, když mi doporučila jinou antikoncepci. Pokud to máš z únavy nebo ze stresu může pomoct nějaký relax nebo třeba sport. Držím pěsti, vím jaké to je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.13 22:56

Zdravím,
nikdy jsem nebyla co se sexu týče moc nárůživá. Po porodech bylo ještě vše v pořádku, ale asi před třemi měsíci jsem začala brát antikoncepci a od té doby nemám chuť. Možná by i ta chuť byla, ale nevzrušuje mě to a špatně dosahuji uspokojení. Chápu, že možností by bylo vysazení HA, ale mám ji kvůli kožním problémům, které se tím zlepšily. Mám nového přítele a…nic, moc mě to trápí…

• Citovat
  • Upravit
1000
9.6.13 23:05

Začala bych tímhle. Zkus jinou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.6.13 23:06
@Anonymní píše:
Zdravím,
nikdy jsem nebyla co se sexu týče moc nárůživá. Po porodech bylo ještě vše v pořádku, ale asi před třemi měsíci jsem začala brát antikoncepci a od té doby nemám chuť. Možná by i ta chuť byla, ale nevzrušuje mě to a špatně dosahuji uspokojení. Chápu, že možností by bylo vysazení HA, ale mám ji kvůli kožním problémům, které se tím zlepšily. Mám nového přítele a…nic, moc mě to trápí…

Tohle jsem mela presne ja. Uzivala jsem ji pred ivf asi cca 2-3 mesice a chut na sex dost opadla. Nevim jak na to, protoze jsem ji uzivala kratkodobe a po vysazeni se vse vratilo do normalu. Treba az si telo zvykne bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
10.6.13 15:00
@Anonymní píše:
Zdravím,
nikdy jsem nebyla co se sexu týče moc nárůživá. Po porodech bylo ještě vše v pořádku, ale asi před třemi měsíci jsem začala brát antikoncepci a od té doby nemám chuť. Možná by i ta chuť byla, ale nevzrušuje mě to a špatně dosahuji uspokojení. Chápu, že možností by bylo vysazení HA, ale mám ji kvůli kožním problémům, které se tím zlepšily. Mám nového přítele a…nic, moc mě to trápí…

Taky bych nejdřív zkusila novou HA…já měla pravý opak, jakmile jsem vysadila HA, chuť na sex byla v čudu a trvalo to skoro 2 měsíce, hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 10:49

Ahoj holky, mam stejny problem. Dycky jsem byla spise nymfomanka. Kdyz byl pritel fuc byla jsem scholna si to delat treba 3 krat denne. Ale v poslednich 2 mesicich vubec nic, nemam chut ani na samouspokojovani a ani na samotny sex. Nemam problem vubec s nicim pritel me pritahuje, se sebou jsem spokojena, zadny stres nemam, vse slape jako hodinky. Jen ten sex vubec bych si na sex nevzpomnela kdyby mi ho nelripominal pritel, ktery se hlasi ze uz to dlouho nemel. Trapi me to a to dost neb sex jsem mela moc rada s pritelem jsem ho milovala. Poradite prosim treba nejakou bylinku, ktera podporuje chut na sex? Nebo jste pro ze mam zmenit antikoncepci? Je fakt ze mam 2 mesice novou a od te doby pozoruji silnou nechut a nezajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.13 10:50

@MSM20 bude tou antikoncepcí.. buď změnit, nebo vysadit a používat jiné metody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 10:55

Dekuji za radu :) co treba delozni telisko? Na zenske libidum by snad nemelo vliv ne? Antikoncepci vysadit nechci neb jsem vysadila jen na mesic a podarilo se mi akorat otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.13 10:58

@MSM20 s tělískem nemám zkušenost, takže neporadím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
4.11.13 11:03

Tělísko je v poho…