Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Premyslim na zmenou uplne jine antikoncemci jako je injekce, krouzek nebo telisko. Muzete mi poradit jakou vybrat nebo se podelit o zkusenosti?
A to telisko se kupuje v lekarne bez pred pisu? Jak se zavadi, nemate problem se zavadenim? Kolik stoji?
Pardon ted jsem si spletla telisko s krouzkem ktere si zena zavadi sama. Kriuzek se zavadi ambulantne
Ja mam telisko… Mela jsem uplne stejny problem, i kdyz ja jsem si to spojovalai s poporodnimi stavy, a hadkam doma… ![]()
Nakone jsme z prasku presla na telisko, s partnerem se to sice neurovnalo, ale alespon to hrani si sama jsem uz chtela… ![]()
Jsem s teliskem moc spokojena, jen me trosku stve obcasne spineni… ale kolikrat ani nepotrebuju intimku.
@MSM20 Já mám kroužek Nuvaring a je na předpis. Stojí kolem 1100,– na 3 měsíce. Zavádím si jej sama. Bohužel libido se ztrácí ![]()
@Barca12345 píše:
Ja mam telisko… Mela jsem uplne stejny problem, i kdyz ja jsem si to spojovalai s poporodnimi stavy, a hadkam doma…
Nakone jsme z prasku presla na telisko, s partnerem se to sice neurovnalo, ale alespon to hrani si sama jsem uz chtela…Jsem s teliskem moc spokojena, jen me trosku stve obcasne spineni… ale kolikrat ani nepotrebuju intimku.
A kolik jste dala za telisko?
Já mám Mirenu, stála 6500,–Kč, ještě jí budu mít rok. Fajn je, že nemám vůbec MS, což byl účel, proč jsem si ji dávala - nemínila jsem při poporodních menstruacích vykrvácet a co se týče libida - neovlivnilo.
Spíš naopak, ačkoliv se zprvu zdálo, že mrtvo, ale příčinou byl partner.
Proto to pošlu anonymně. nyní mám jiného partnera a milování je něčím nebeským, co jsem ani nezažila. Nikdy bych neuvěřila, čeho všeho je v tomhle „oboru“ moje tělo schopno.
Takže za mě - tělísko ano. I když ne každému sedne, je to trochu finanční risk.
Mě se osvědčil přírodní produkt s výtažkem ashwagandhy, má to celkově dobré účinky na organismus a tohle je přidaná hodnota
Tablety na zvýšení chuti na sex - https://nuvialab.com/cz/p/Femin-Plus Já i manžel jsme spokojeni. Ani ve 20 jsem neměla takovou chuť na sex, jako mám teď.