Pokles ženského libida

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
4.11.13 11:04

Premyslim na zmenou uplne jine antikoncemci jako je injekce, krouzek nebo telisko. Muzete mi poradit jakou vybrat nebo se podelit o zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 11:06

A to telisko se kupuje v lekarne bez pred pisu? Jak se zavadi, nemate problem se zavadenim? Kolik stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 11:07

Pardon ted jsem si spletla telisko s krouzkem ktere si zena zavadi sama. Kriuzek se zavadi ambulantne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.11.13 11:22

Ja mam telisko… Mela jsem uplne stejny problem, i kdyz ja jsem si to spojovalai s poporodnimi stavy, a hadkam doma… :think:
Nakone jsme z prasku presla na telisko, s partnerem se to sice neurovnalo, ale alespon to hrani si sama jsem uz chtela… :oops:

Jsem s teliskem moc spokojena, jen me trosku stve obcasne spineni… ale kolikrat ani nepotrebuju intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.11.13 11:27

@MSM20 Já mám kroužek Nuvaring a je na předpis. Stojí kolem 1100,– na 3 měsíce. Zavádím si jej sama. Bohužel libido se ztrácí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 12:26
@Barca12345 píše:
Ja mam telisko… Mela jsem uplne stejny problem, i kdyz ja jsem si to spojovalai s poporodnimi stavy, a hadkam doma… :think:
Nakone jsme z prasku presla na telisko, s partnerem se to sice neurovnalo, ale alespon to hrani si sama jsem uz chtela… :oops:Jsem s teliskem moc spokojena, jen me trosku stve obcasne spineni… ale kolikrat ani nepotrebuju intimku.

A kolik jste dala za telisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 12:37

Já mám Mirenu, stála 6500,–Kč, ještě jí budu mít rok. Fajn je, že nemám vůbec MS, což byl účel, proč jsem si ji dávala - nemínila jsem při poporodních menstruacích vykrvácet a co se týče libida - neovlivnilo.
Spíš naopak, ačkoliv se zprvu zdálo, že mrtvo, ale příčinou byl partner.
Proto to pošlu anonymně. nyní mám jiného partnera a milování je něčím nebeským, co jsem ani nezažila. Nikdy bych neuvěřila, čeho všeho je v tomhle „oboru“ moje tělo schopno.
Takže za mě - tělísko ano. I když ne každému sedne, je to trochu finanční risk.

• Citovat
  • Upravit
9649
5.11.13 20:41
@MSM20 píše:
A kolik jste dala za telisko?

6400 Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.1.21 20:37

Mě se osvědčil přírodní produkt s výtažkem ashwagandhy, má to celkově dobré účinky na organismus a tohle je přidaná hodnota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 06:17

Tablety na zvýšení chuti na sex - https://nuvialab.com/cz/p/Femin-Plus Já i manžel jsme spokojeni. Ani ve 20 jsem neměla takovou chuť na sex, jako mám teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí