Pokousání od blechy

Anonymní
14.10.14 23:26

pokousání od blechy

Prosím o radu,
může pokousání od blechy nějak ohrozit plod? Naše kočka je od někud dotáhla a než jsme to zjistili tak mě pohryzali, na nikoho jiného nešly. Může to ublížit mimču?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
267
14.10.14 23:30

Přemýšlím, jestli jsem byla taky tak přecitlivělá na každý píchnutí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 23:32

@Natálka26 no tak pardon za dotaz, ale myslela jsem jako nějaká infekce apod. Zeptat se snad můžu ne?
Jednou za uherskej rok sem člověk položí dotaz a hned se po něm háže kamenem. :roll:
Hold se nejedná ani o hleníček a ani o dotaz zda můžu být těhotná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3148
14.10.14 23:53

Na veterine mi rekli, ze blecha muze byt prenasecem tasemnice :D u kocek,nevim.teda jak u lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.10.14 00:21

Je dost nepravdepodobny, ze bys neco chytila a ovlivnilo to vyvoj plodu. Ja byla tehotna pres deste a vedra a vecne postipana od komaru a to jsou taky potencionalni prenaseci a prezila jsem ja i dite :) nicmene me to ani nenapadlo resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
15.10.14 04:59

My osobne meli na zahrade udelanou podlahu ze dreva a pod tou podlahou se prochazela nekdy zatoulana kocka. Me to nevadilo, dala jsem ji misku s jidlem a ona zase odesla. Jenomze jednou tam byli porad nejake zvuky a ta kocka tam spala. A po case se zacala objevovat kotata. No vsechny byli totalne zablesene, takze kdyz jsem prebehla pred podlahu na konec zahrady, kde jsme meli popelnice a zpet, tak na me bylo asi 10 blech! Zahrada nebyla k pouzivani. Bylo to 2 tydny pred porodem, kdy clovek ma doma vse ciste, vydezifikovane a ted tohle. No bylo to strasne obdodi nez se to vyresilo. Kazdopadne odpoved na tvou otazku, mela jsem tolik kousnuti a dite se narodilo zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.10.14 09:07
@Anonymní píše:
@Natálka26 no tak pardon za dotaz, ale myslela jsem jako nějaká infekce apod. Zeptat se snad můžu ne?
Jednou za uherskej rok sem člověk položí dotaz a hned se po něm háže kamenem. :roll:
Hold se nejedná ani o hleníček a ani o dotaz zda můžu být těhotná. :zed:

Jistě, že se zeptat můžeš, ale trochu samostatnosti by neškodilo, než zakládat diskuzi stačí kouknout na net. Absence zdravého, selskýho rozumu je tady snad v největší koncentraci, jinak si tyto a jim podobné dotazy neumím vysvětlit. Hlenik, ovulku a i možné těhotenství to jsou taky diskuze na pěst, ale pořád mají jakousi logiku, to pokousani blechou fakt nemá. Jo a holt je v tomhle případě s,,T" fakt nechápu proč se zrovna tohle porad plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí