Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
chtěla bych se optat zda je tu nějaká nastávající maminka z Českých Budějovic? Ráda bych chodila s někým třeba na plavání pro těhotné a jen tak si popovídat, nemám ve svém okolí nikoho kdo čeká mrňouska.
Nejsem přímo z budějovic, ale z kaplice
to je coby kamenem dohodil
jsem v jedenáctém týdnu
taky bych se ráda s nějakou těhulinou seznámila ![]()
Ahoj, já čekám holčičku Anetku a jsme v 22tt. Začala jsem chodit každé pondělí na plavání pro těhotné do IGY do Viva fitnes, byla jsem tam jednou a musím říct že se mi to líbilo. chodíte vy někam?
@Terezka-je-tu
Ahojky, já jsem z Hluboké
Čekáme první přírůstek, ale jsem teprve 14+6 tt. Plavat jdu kvůli zádům, ale klasika na plavečák. Na těhu plavání je brzy
a jak se Ti ve Viva líbí? ![]()
@Kebulka ve viva se mi celkem líbí, jen jsem malého vzrůstu a nedošáhnu na dno bazénu tak některé cviky mám upravené
ale jinak super, byla jsem tam jednou tak uvidíme…
nejdříve je asi 20min přednáška o tom co nás tam zájíma, teď tam byla jedna, která už přenášela tak jsme se bavily o porodu a pak plavání.
@Tereza Z a v jakém týdnu jsi? Tak to už máš plno zkušeností když už máš prcka doma ne?
Ahoj, já jsem dneska už 33tt, takže to mam za pár
.No člověk, když už má jednoho prcka doma, tak zkušenosti už má. U druhého se už člověk nebude tolik bát, atd.
Ahoj je tady Nějakà maminka ktera ceka miminko tedy v únoru 2017?Popřípadě Nějakà ktera by zašla na kavu, procházku atak?