Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ted možná ty Kegelovy cviky… A po šestinedělí Kegelovy cviky plus třeba VENUŠINY KULIČKY. zlepšit by se to mohlo ![]()
Já si je chtěla koupit.. jen tak pro lepší sexuální požitek jak jsem se někde dočetla.. ale pak jsem zjistila těhotenství tak jsem si řekla že je to blbost ted si tam něco cpát ne?
Takovy pocit pri sexu jsem mela taky. Ted uz ne. Treba se to zlepsi
@Anonymní píše:
Já si je chtěla koupit.. jen tak pro lepší sexuální požitek jak jsem se někde dočetla.. ale pak jsem zjistila těhotenství tak jsem si řekla že je to blbost ted si tam něco cpát ne?
Můžeš i v těhotenství, manžel ti tam snad taky „něco“ cpe ne? ![]()
Můžeš i ted… ale já v těhotenství trpěla strašně na mykózy, takžejá osobně bych to neriskovala…
No tak sex mi přijde trochu přirozenější než si tam dávat ty kuličky.. obzvlášt v těhotenství.. prostě mam strach.. pokusim se cvičit a doufat že po porodu se zas vše spraví.. jen mě zajímal názor jiných.. co se setkaly s něčím podobným..
Stačí zatínat pánevní dno, i to udělá hodně. Já sem kuličky vzdala, protože mi vypadávaly, asi špatná velikost, ale rozhodně na nich není nic špatnýho, zatínáš ty svaly mimoděk a nemusíš na to myslet a naprostá většina je ze silikonu, takže pokud dodržuješ základní hygienu, tak se opravdu není čeho bát. Ale příště bych si koupila jen jednu, aby držela.
Ahoj holky, čekám druhé miminko a nastal takový menší problém. po prvním porodu se mi pipka vrátila tak nějak do původního stavu, nijak vytahaná nebyla a sex byl skoro jako dřív.. možná lepší.. ale ted jak čekám druhé mimčo, jsem ve 12 týdnu, tak cítím, že jí mam jakoby vatáhlou, i při sexu skoro nic necítím a manžel se trochu prokec že má pocit jako že plave v bazénu
myslíte že když budu cvičit nějaké cviky že se mi to spraví nebo to teď už nepomůže?? a cviky stačí jakože zadržovat když se mi chce čůrat nebo něco jiného? díky za typy a zkušenosti..