Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud skutečnost odpovídá fotce, tak bych to neřešila. Znát to je, ale nepřijde mi to nijak zásadní.
@jessikka píše:
Pokud skutečnost odpovídá fotce, tak bych to neřešila. Znát to je, ale nepřijde mi to nijak zásadní.
Dekuji za radu ještě jsem přidala jednu fotku
@Kotva7 Tak jsi přece dostala cen. nabídku, kde bylo složení skla definované. Měnila si dvojsklo za dvojsklo? Jestli ano, tak tím, že máš vrstvu pokovení na obou tabulích, sníží se součinitel prostupu tepla na 1.0 z 1.1. při standardnícm zasklení 4/16/4. Jestli si tedy chtěla lepší tepelně izol. vlastnosti, tohle bylo řešení. Upřímně, i pokovení pouze na jedné straně je rozdíl oproti čirému nepokovenému sklu.
@Sojkka píše:
@Kotva7 Tak jsi přece dostala cen. nabídku, kde bylo složení skla definované. Měnila si dvojsklo za dvojsklo? Jestli ano, tak tím, že máš vrstvu pokovení na obou tabulích, sníží se součinitel prostupu tepla na 1.0 z 1.1. při standardnícm zasklení 4/16/4. Jestli si tedy chtěla lepší tepelně izol. vlastnosti, tohle bylo řešení. Upřímně, i pokovení pouze na jedné straně je rozdíl oproti čirému nepokovenému sklu.
Dobry den, vlastnosti skla nebyla definovana ani v nabídce. Pokud to odráží teplo tak i světlo ale to tam napsané nebylo ani jedno ani v procentech. V nabídce bylo Ug=1,0 Ug= 0,9 když jsem se ptala jaký je rozdíl mezi těmito číslicemi bylo mně řečeno ze žádné ale právě ze 0,9 je pokovene obou stran a 1,0 je pokovene jedné strany. Kdyby mně to vysvětlit nechala bych si udělat jen drážky + těsnění nechtěla jsem měnit čirost skel. Samozřejmě mít provizi 26 000 tisíc a 2000 ticic je pro pana co to zadává rozdíl. V obývaku ani nesvítí slunce tudiš je tu teď větší sero to jsem mu ale říkala.
@Kotva7 dobrý den, jak jste prosím dopadla s temi pokovenymi skly? Máme stejný problém.. v nabídce nic o pokoveni nebylo a realita je taková, ze jsou dvě skla ze tři pokovena
. Děkuji za zprávu..