Pokračovací mléko, nejí příkrmy

75
8.3.12 19:25

Pokračovací mléko - nejí příkrmy

Ahoj maminky,

prosím, o radu. Malý mi už více jak 14 dní úplně bojkotuje příkrmy. Nevezme do pusy ani lžičku. Přitom ještě před nějakou dobou papal jako divý. No jde mi o to, že už pije pokračovací mléko a já teď nevím, jestli se vrátit k 1, která má víc živin a 2 nasadit až začne papat i pevnou stravu nebo to raději neměnit a vyčkat. Mám strach, že když to takhle půjde dál, tak mu bude něco chybět.

Díky moc za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
8.3.12 19:26

Pokračovací mléko

Ahoj maminky,

prosím, o radu. Malý mi už více jak 14 dní úplně bojkotuje příkrmy. Nevezme do pusy ani lžičku. Přitom ještě před nějakou dobou papal jako divý. No jde mi o to, že už pije pokračovací mléko a já teď nevím, jestli se vrátit k 1, která má víc živin a 2 nasadit až začne papat i pevnou stravu nebo to raději neměnit a vyčkat. Mám strach, že když to takhle půjde dál, tak mu bude něco chybět.

Díky moc za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.3.12 19:27

Kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
8.3.12 19:29

Klidně mu dávej počáteční mléko. Mým holkám je 20. měsíců a pořád pijou jedničku, jiné nevezmou do hubičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.12 19:32

Ahojky a kolik malému je? Nerostou mu zoubky? Asi bych nechala mléko podle měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.3.12 19:33

Je mu 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.3.12 19:35

Je mu 7 měsíců. Zoubek zatím nevylezl ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.3.12 19:36

Tak asi jak radí peggy ta má 4děti tak asi ví o čem mluví ;)
Bud se vrátit zpátky k jedničce, a nebo zkoušet s přírkmy nabízet nabízet moje malá měla před dvěma týdny úplně stejné období a capala jsem do ní každou lžičku :twisted: trvalo to asi týden i když ted taky zlobí tak už to není tak hrozné a sní to ;) Tak zkus ještě vydržet a nabízet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.3.12 19:38

Přoč dvakrát :roll: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.12 19:59

Je možné, že se mu zoubky klubou jen to není ještě vidět..Zkus se třeba zeptat i svého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.3.12 19:59

K jedničce bych se nevracela a řídila bych se věkem podle krabice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.3.12 20:02

UM bych už dávala pokračovací, k jedničce bych se nevracela…S příkrmy bych klidně ještě týden počkala a pak pomalinkou zkoušela znovu nabídnout. Takové období má snad každé dítko ;) A neboj, hlady neumře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.3.12 23:01

U me tohle mala delala kdyz ji sli zoubky, tak jsem ji davala vice mlecka, ale pokracovaci (2)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.3.12 07:00

Tak teď jste mě zblbli.. V jedničce je víc vitamínů než v pokračovacích mlíčkách? 8o :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.3.12 08:16

Co jsem porovnávala složení, tak vitamínů je více ve 2, ale tuků a sacharidů v 1. Zůstanu teda stále u 2 a budu vyčkávat až se něco změní :think: Je pravda, že je teď strašně podrážděný, příznaky na zoubky by byly. Ale dásenka nemá nateklé vůbec, ani náznak, že by mělo něco vylézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová