Pokračovací mléko

530
18.12.04 11:15

Pokračovací mléko

Ahoj,

chci se zeptat, kdy a jak jste prechazeli na pokracovaci mleko. Pise se od ukonceneho 4. mesice - brali jste to podle tydnu nebo datumove? A nahradili jste najednou vsechna jidla nebo postupne (treba pres den jeste to prvni a na noc uz pokracovaci)?
A pozorujete nejake rozdily mezi umelymi mleky? Ja jsem zatim zkusila Nutrilon a Sunar, zda se mi to stejne, tak u Sunaru asi zustaneme…

Marťoch a Lucka, 16 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
725
18.12.04 16:20

Ahoj,

mě doktorka řekla, že není kam spěchat. Ukončený 4. měsíc se počítá od data narození. Pokud dítě prospívá, klidně může přejít na pokračovací mléko později. Já jsem dodělala krabici prvního mléka někdy v půlce 5. měsíce a pak na:,–(ila mléko pokračovací (najednou). Pokud použijete mléko stejné značky, chuť je stejná, takže prcek nic nepozná ;). Jen to pokračovací je trošku vydatnější a má trošku změněný obsah vitamínů a minerálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.14 17:05

Ahoj, prosím o radu. malému bude 8 měsíců. koupila jsem pokrač. mléko v akci a expir. končí koncem dubna. až doma jsem si všimla, že je od 1 roku. myslíte, že mu ho můžu dát? třeba udělat slabší?
Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect