Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Všechny zdravím! ![]()
Nevím, jestli úplně vyjde můj záměr, ale vždycky mě zamrzí a možná někdy i naštve, že nějakou dobu sleduji diskuzi, kterou dá zakladatelka uzamknout a smazat a já pak nemám prostor se k tomu vyjádřit nebo není kam…a přitom je to občas zajímavé témat, které by se dalo dál rozvíjet, ale už to nejde… Tak by se mi líbilo, kdyby šlo využít tento prostor pro to další slovo
. A jak to máte vy, když vám zamknou zajímavou diskuzi?
Necham to plavat, I kdyz mi to v hlave jeste chvili vrta nekdy. Je to jen virtualni svet…
Podle mě jsou to trollové, kterým dojdou napady, tak to nechají zamknout.
@beruska9 píše:
Necham to plavat, I kdyz mi to v hlave jeste chvili vrta nekdy. Je to jen virtualni svet…
V tom máš pravdu, že je spíš jen chvilková záležitost… Těch dalších založených diskuzí jsou mraky ![]()
@kacz píše:
Podle mě jsou to trollové, kterým dojdou napady, tak to nechají zamknout.
To si myslím, že jsou to většinou diskuze, kde se zakladatelce nedostane podpory, tak se naštve a radši to nechá zamknout ![]()
Mě spíše štve, když nedokáže odpovědět a raději mlčí. Jako například - jsem chudák přítel má dluhy, neřeší je bla bla. Tak proč s ním žiješ? Odpověď nikde.
Jinak většinou to zamknou ty co nedostanou tleskánky.. ![]()
@EvieK píše:
Mě spíše štve, když nedokáže odpovědět a raději mlčí. Jako například - jsem chudák přítel má dluhy, neřeší je bla bla. Tak proč s ním žiješ? Odpověď nikde.Jinak většinou to zamknou ty co nedostanou tleskánky..
Přesně tak a nebo dodají že jinak je to fajn chlap a milujou se ![]()
@Kaktusanda píše:
Přesně tak a nebo dodají že jinak je to fajn chlap a milujou se
Jo má dluhy, mlátí jí a chlastá, ale to jen když má špatnou náladu ;D
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To si myslím, že jsou to většinou diskuze, kde se zakladatelce nedostane podpory, tak se naštve a radši to nechá zamknout
Taky si to myslim. Chteji se nechat politovat nebo utvrdit, ze maji pravdu a narazi, tak to nechaji zavrit.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Všechny zdravím!
Nevím, jestli úplně vyjde můj záměr, ale vždycky mě zamrzí a možná někdy i naštve, že nějakou dobu sleduji diskuzi, kterou dá zakladatelka uzamknout a smazat a já pak nemám prostor se k tomu vyjádřit nebo není kam…a přitom je to občas zajímavé témat, které by se dalo dál rozvíjet, ale už to nejde… Tak by se mi líbilo, kdyby šlo využít tento prostor pro to další slovo. A jak to máte vy, když vám zamknou zajímavou diskuzi?
V řadě případů to jsou diskuse, které byly vytvořeny trollem. Někdy se ale stane, že začnou reální uživatelé trollit trolla, a v řadě případů to je hodně humorná diskuse. Pak mě hodně mrzí, když takovou diskusi zamknou a smažou, protože už dávno nejde o původní troll-téma.
@DoktorkaZorkaHorká aktuálně mi sebrali dvě zajímavé diskuze ![]()
@Fiducia píše:
@DoktorkaZorkaHorká aktuálně mi sebrali dvě zajímavé diskuze
A které? ![]()
Mně zavřeli o tom, jak se dva dospělí lidé nemůžou dohodnout na prostor pro dítě. Chtěli ho šoupnout do kouta bez okna… A to miminko ještě ani není na světě… Zrovna u téhle diskuze bych byla ráda, kdyby to byl troll…
Dneska zamknuli a smazali diskuzi té pohádkářky z Průhonic - samoživitelka bez otce, makala do porodu, naneštěstí chvilku po nastěhování spadla s kočárkem, musela kvůli zlomeným žebrům na operaci a platila z rodičáku chůvu a taxíky do nemocnice, protože jinak se tam nedalo dostat. No a nájem zaplatila naposledy v červenci a majiteli se to kupodivu nelíbilo, tak řešila, co dělat, aby ji s miminkem nevyhodil.
Některé uživatelky už jí nabízely peníze, admin pak řekl, že si přes několik nicků zakladatelka v diskuzi i odpovídala (a přes facebook stejná story vynesla asi i nějakou pomoc). Myslím, že zamknout ok, ale nemazat, aby to sloužilo jako učebnice pro další podobné případy.