Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@DoktorkaZorkaHorká to musel být, protože zakladatelka schválně všechny narážky na chlapa vztahovala na sebe, např. on je sobec bylo zamyslím se nad svým sobectvím
A vy si fakt myslíte, že sem tolik lidí chodí trollit a vymýšlet si témata, jen aby se zabavili? Mně připadá, že skoro u každé diskuze je někdo, kdo tam zakladatele/zakladatelku nařkne, že trollí. To už je tady taky takový zvyk, když se někomu něco nezdá, tak je to prostě troll a hotovo.
Osobně teda víc věřím tomu, že ty příběhy jsou tak z 80% určitě pravdivé, akorát ten dotyčný to prostě popisuje svýma očima a pro nás to občas vyzní neuvěřitelně.
Možná jsem naivní, ale víc věřím pravdivosti těch příběhů, ne teda všech, ale u hodně jo. Akorát je to vždycky podané subjektivně a jednostranně a proto to vyznívá divně.
Také jsem sledovala diskuzi s tím kumbálem pro miminko. Spousta věcí tam bylo přitažených za vlasy, ale občas se člověk setká s tak zvláštními lidmi a situacemi, že mě to skoro přesvědčilo o pravdivosti.
Pořád jsem si říkala, že vydělávat 100 tisíc je pro mne tak abstraktní částka, ale tak asi v Praze normální… ovšem pokud to je schopná ona zakladatelka vydělat, tak asi nemůže být tak natvrdlá…
@dedrichov píše:
Také jsem sledovala diskuzi s tím kumbálem pro miminko. Spousta věcí tam bylo přitažených za vlasy, ale občas se člověk setká s tak zvláštními lidmi a situacemi, že mě to skoro přesvědčilo o pravdivosti.
Pořád jsem si říkala, že vydělávat 100 tisíc je pro mne tak abstraktní částka, ale tak asi v Praze normální… ovšem pokud to je schopná ona zakladatelka vydělat, tak asi nemůže být tak natvrdlá…
Tak já si právě myslím, že tam pak je tunelové vidění, nekoukám napravo nalevo, mám jen ten svůj pohled a nedovedu překročit svůj vlastní stín…
@zrcadlo u te z Pruhonic mne napadlo, ze by to byl dobry trik se s nekym domluvit a pres jinou uživatelu vyvolat tu vlnu solidarity, ale Berry mela hodne prispevku, tak jsem usoudila, ze jsem moc podezrivava ![]()
@zrcadlo ano, též souhlasím - když to jinak nejde, tak zamykat, ale nemazat…
@zrcadlo píše:
Dneska zamknuli a smazali diskuzi té pohádkářky z Průhonic - samoživitelka bez otce, makala do porodu, naneštěstí chvilku po nastěhování spadla s kočárkem, musela kvůli zlomeným žebrům na operaci a platila z rodičáku chůvu a taxíky do nemocnice, protože jinak se tam nedalo dostat. No a nájem zaplatila naposledy v červenci a majiteli se to kupodivu nelíbilo, tak řešila, co dělat, aby ji s miminkem nevyhodil.
Některé uživatelky už jí nabízely peníze, admin pak řekl, že si přes několik nicků zakladatelka v diskuzi i odpovídala (a přes facebook stejná story vynesla asi i nějakou pomoc). Myslím, že zamknout ok, ale nemazat, aby to sloužilo jako učebnice pro další podobné případy.
já tu diskuzi taky včera četla. A ty víš, z kterých nicků si sama odpovídala?
@mamina2017 píše:
Ne, to tam admin nepsal, jen že „z několika“.
@zrcadlo píše:
Ne, to tam admin nepsal, jen že „z několika“.
mně právě přišlo, že tam reagovaly celkem známe nicky.
@DoktorkaZorkaHorká přesně tu s oknem
A jednu domělou žádost o peníze. Upřímně doufám, že obě jsou vymyšlené /nedorozumění, ale ![]()
@zrcadlo přesně, nemazat
@bigl už jsem pár diskuzí zažila, co byly prokazatelně vymyšlené ![]()
@Fiducia píše:
@bigl už jsem pár diskuzí zažila, co byly prokazatelně vymyšlené
Tak asi to možné je, ale pro mě je to teda dost divná forma zábavy.
Jako občas se najde nějaký onanista se specifickým sexuálním dotazem, tam je to poznat o co mu jde.
Ale že by si někdo vymyslel komplet rodinný nebo vztahový problém a nechal si tam radit, to už musí být speciální případ pro Chocholouška.
@mamina2017 píše:
Dotaz nebyl na mne, ale odpovím - protože minimálně jeden falešný nick znám, byť to admini neprozradili.
Kdo by měl chuť pročítat zpětně, tak zde konkrétní diskuse:
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
Uživatelka nila2233, která na straně 5 hájí autorku, je stejná uživatelka, která se do té včerejší diskuse „náhodou“ vmísila hned na první straně.
Orientuji se v tom proto, že jsem se tenkrát do téhle průhonické trollí záležitosti osobně zainteresovala - nabídla jsem totiž tenkrát pomoc, s uživatelkou nicsab jsem se spojila přes SZ a domluvila se s ní na konkrétním termínu schůzky, kdy společně nakoupíme vše potřebné… samozřejmě tam bez vysvětlení nedorazila a víc už nereagovala.
Proto na mne „ubohé a trpící samoživitelky z Průhonic“ fungují trochu jako červený hadr na býka
![]()
@zrcadlo píše:
Dneska zamknuli a smazali diskuzi té pohádkářky z Průhonic - samoživitelka bez otce, makala do porodu, naneštěstí chvilku po nastěhování spadla s kočárkem, musela kvůli zlomeným žebrům na operaci a platila z rodičáku chůvu a taxíky do nemocnice, protože jinak se tam nedalo dostat. No a nájem zaplatila naposledy v červenci a majiteli se to kupodivu nelíbilo, tak řešila, co dělat, aby ji s miminkem nevyhodil.
Některé uživatelky už jí nabízely peníze, admin pak řekl, že si přes několik nicků zakladatelka v diskuzi i odpovídala (a přes facebook stejná story vynesla asi i nějakou pomoc). Myslím, že zamknout ok, ale nemazat, aby to sloužilo jako učebnice pro další podobné případy.
To jsem nestihla dočíst
jen na začátku teda ten zoufalej výkřik Berry
to je teda pěknej hnus, ale bohužel se tu holky neponaucej…
@Bubla Bůčková píše:
To jsem nestihla dočístjen na začátku teda ten zoufalej výkřik Berry
Jen ji nechte být – myslela to dobře. Na každého někdy přijde slabá chvilka a ve snaze rychle a efektivně podat pomocnou ruku se nachytá… v tom ji úplně chápu ![]()