Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
přemýšlím, jaká letos, když se ze všech stran ve všech pádech sklonuje Covid 19 a většina z nás se trochu obává letošního podzimu a zimy, bude volební účast… ![]()
Přemýšlela jsem, jestli se na to nevykašlu, ale nakonec jsem se rozhodla, že půjdu. ![]()
Ale nastalo obvyklé dilema, koho budu volit, v minulosti jsem volila ODS nebo TOP 09, nyní cítím, že v letošní situaci mě nějak zklamali, tou svojí chytrostí po bitvě, výkřikama, jak by co zvládli lépe atd.
Udělala jsem si volební kalkulačku a vyšla mi Trikolora, u nás jde do voleb se Stranou soukromníků ČR.
Musím přiznat, že ještě předtím jsem nad nimi přemýšlela a ted už jsem pro ně rozhodnuta.
A jsem zvědavá, kolik dostanou hlasů… ![]()
A otázky :
1. Půjdete letos k volbám?
2. Volíte jako obvykle anebo jste se letos i vlivem situace přiklonili k jiné straně?
3. Myslíte, že strana ANO letos posílí anebo oslabí?
4. Koho budete volit?
Budu ráda, když si někdo bude chtít o tomto tématu popovídat a klidně anonymně… 😷
Příspěvek upraven 29.09.20 v 20:24
Mně ve volební kalkulačce vyšli komunisti, tak se na to asi vyprdnu
![]()
@Lama Lama
ne?? ![]()
nejsou ty krajské všude? už je večer a mé kognit, schopnosti lezou pod nulu ale nějak mám pocit že krajské jsou všude, nebo nejsou???
záá
hada
u nás jsou krajské, koukala jsem na kandidátky co tam je za lidi,
tak asi nejspíše STAN, jsou tam docela ok lidi u nás, některé znám osobně, tak mi přijde že to by šlo, ale úplně se rozhodnu až v den voleb, zajdu v pátek
mmch kromě všech zmatků mi ještě choděj maily od karantenovanejch a musím jim vydat nějaké potvrzení nebo co a budou volit nějak jinak, zatím jsem to nepobrala, je to nějaké složité celé, ale budu muset uaaaaaaa
![]()
@Borrealis píše:
@Lama Lama
ne??![]()
nejsou ty krajské všude? už je večer a mé kognit, schopnosti lezou pod nulu ale nějak mám pocit že krajské jsou všude, nebo nejsou???
záá
hada
u nás jsou krajské, koukala jsem na kandidátky co tam je za lidi,
tak asi nejspíše STAN, jsou tam docela ok lidi u nás, některé znám osobně, tak mi přijde že to by šlo, ale úplně se rozhodnu až v den voleb, zajdu v pátek
mmch kromě všech zmatků mi ještě choděj maily od karantenovanejch a musím jim vydat nějaké potvrzení nebo co a budou volit nějak jinak, zatím jsem to nepobrala, je to nějaké složité celé, ale budu muset uaaaaaaa
prej Praha není kraj
Jo, aha, ono je více dotazů, oj
2: ne, já volím tak nějak…různě
3. jasně že posílí, už bude jen posilovat do skonání světa
a pak přijde jednoho krásného dne bankrot měny, měna padne do kopru, lidi přijdou o úspory, a důchodci budou vítězně šustit svým opět zvednutým důchodem, který ale nebude mít kdo platit…a za litr si koupěj…jeden chleba a 4 rohlíky
na perpetuum mobile nevěřím,
nevěřím že jde stát zadlužovat donekonečna, ale jsou ekonomové co tvrdí že jde, tož se uvidí
aha
takže se tam v krajských nevolí, nebo jak?? ty jo, normálně netuším
jak říkám, Pražákům, těm je hej…
Půjdu, chodím vždycky. Mi vyšla taky Trikolóra, líbí se mi i jejich vize, ještě to musím pořádně promyslet. U nás jsou i senátní, ty mě zajímají víc, některý figurky z našeho města, co se nestydí kandidovat, jsou fakt k smíchu.
Ano, já půjdu. Koho budu volit, zatím nevím, ale určitě to nebude pro našeho nynejšího hejtmana. Musím to fakt uvážit, abych nehlasovala pro nějakou novou stranu, která se ve finále stane spojencem toho, toho, toho… nechci říct ani co…
1. Ano (chodím na každé)
2. Střídám podle toho kam ty volby jsou a podle toho jak se strany vyvíjí.
3. Jelikož nejde o parlamentní volby, tak je to úplně jedno podle mě.
4. ODS s podporou Svobodných
Jestli nikdo normální nepůjde k volbám, tak to akorát všechno odhlasuji podplaceny důchodci. ![]()
Pak si nestěžujme ba to kdo nám vládne, když nikdo nechce jít volit. Samozřejmě, že jdu volit. Je to má občanská povinnost a není mi hedno kdo nám vládne. Jsem totálně nedpokojená se současnou olitickou scénou, takže jdu udělat vše pro to, abych alespoň svůj hlas Anu nenechala.
Nevim. Vzdyt neni koho
.
Narcis Fiala a Babis mi tak vytaci, ze ty dva ani slyset nemuzu.
Konečně krásné politické téma! Hurááááá! Snad to admin nezatrhne?? ![]()