Pokrývka hlavy - dospělý

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25100
7.6.16 22:32

Pokrývka hlavy - dospělý

Ahoj maminky,
asi do dobře znáte - dítě namazané, striktně trváte na klouboučku/kšiltovce, pitném řežimu, atd… a vy samy jste večer spálené a máte bolehlav ze sluníčka :D
Tak se ptám, nosíte pokrývku hlavy a jakou? A co se k čemu hodí. Je třeba pěkný kloubouček pro dospělé (nemyslím slamák :mrgreen: )? Kšiltovka ke sportovnímu oblečení je mi jasná, ale jinak?
Děkuji za postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
7.6.16 22:50

Nosím klobouky nebo kšiltovky :palec: nebo nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
7.6.16 22:52

Nosím klobouk z mořské trávy a mažu se padesátkou a přesto se občas spálím. žena nenosí nic a nemaže se a krásně hnědne a nespálí se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
7.6.16 23:00

Au, zrovna si mažu šíleně spálené nárty, zbytek jsem měla namazaný, ale taková školácká chyba :zed: Na hlavě toho většinou moc nenosím, občas teda klobouček a takovou lehkou lněnou bekovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
7.6.16 23:48

Jsem blondýna, nenosím klobouky, mažu se jen na pláži u moře. Dítě taky jen při koupání.
Naposledy jsem se spálila v pubertě, když jsem v květnu ležela na sluníčku několik hodin. Čepici jsem nenosila nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.6.16 05:26

Jojo znám to a musím si přiznat, že přesto žádnou pokrývku hlavy nenosím :oops: výjmečně klobouk, ale to fakt výjmečně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.16 07:58

@Aries6 naprosto nic nenosím.. naposledy asi v 18 extra slamák, ale tím to zhaslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
8.6.16 10:43

Klobouků existují hromady druhů, stačí si vybrat podle toho, co se ti hodí k celkovému stylu oblékání. Já bez pokrývky hlavy prakticky nevycházím (celoročně), mám klobouků a různých čapek odhadem něco kolem 20, různých barev a stylů - klasické plstěné klobouky, šité látkové, slamáky/„tráváky“, čapky s kšiltem, šátky…

Jestli jsi klobouky nikdy nenosila, doporučuju navštívit nějaký kamenný obchod s klobouky (nemyslím C&A, kde mají dva klobouky, ale opravdu kloboukový obchod) a vyzkoušet různé typy, abys viděla, co ti sluší - jak potřebuješ vysoký, jak širokou krempu, celkový styl… A pak už stačí jen změřit si obvod hlavy a můžeš vybírat na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková