Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gatubela Tak oni to mají dobře vymyšlené, oni to po nějaké době předají tu pohledávku jinam, tam než se to všechno vyřeší apod, než to projde všema těma procesama slavnejma, tak to třeba i několik let travá a cena se zatím navyšuje a navyšuje a pak z toho vzniknou desetitisíce. ![]()
@Anonymní píše:
@gatubela Tak oni to mají dobře vymyšlené, oni to po nějaké době předají tu pohledávku jinam, tam než se to všechno vyřeší apod, než to projde všema těma procesama slavnejma, tak to třeba i několik let travá a cena se zatím navyšuje a navyšuje a pak z toho vzniknou desetitisíce.
záleží, které procesy máš na mysli. Jak jsem již psala, povětšinou bývají pohledávky dávno promlčeny. Vzniknout z toho může jenom to, že k pokutě se napočítávají pouze běžné úroky a náklady řízení na event. soudní spor, na platební rozkaz je to 1000 Kč za žalobu (cca) a zastoupení advokáta té společnosti, což nemůže převýšit nijak markantně žalovanou částku. Na tyhle náklady se dá úspěšně dát odpor, protože pokud se společnost vymáháním pohledávek zabývá, soud jí nepřizná zastoupení advokáta, o tom je několik různých rozhodnutí např. nejvyššího soudu a těma se dá argumentovat u sporu a dokonce soudy nižší instance se tímto musí řídit -právním názorem vyšších soudů. Je potřeba se nebát jít s nima do sporu, většinou již reakce na jejich upomínky, pokud se poradíte s právníkem a on tam tohle vše naznačí, tak oni se na to vykašlou, protože těch, co to neudělají je daleko víc a zaplatí ty jejich zlodějiny.
Ahoj.take mam dotaz jsem odnekud jinud tedy trvale bydliste mam jinde nez v Praze!
V roce 2013 v zari jsem dostala pokutu vubec jsem to nevedela spis zapomela a chtela bych to resit a tak jsem se chtela zeptat jestli nekdo vi jejich ucet primo na pokuty a jestli kdyz ji zaplatim dnes nebo zitra zda ji tam jeste mam zhruba mirne po 6mesicich?? Diky ![]()