Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybys chtěla ty, jste milenci. Nenazývej ho kamarádem a nechoď s ním na obědy.
Mám kamarády muže, ale při představě, že mi nějaký z nich dá pusu se mi zvedá žaludek😂 Jestli si mu tu pusu ještě vrátila, tak to určitě není tak nevinné jak popisuješ a daný kamarád ti nějakým způsobem imponuje a na tvém místě bych přerušila kontakt úplně, protože jestli tě takto při loučení pusinkuje, tak tě určitě nebere jako kamarádku. Nebo teda já si to nedokážu představit, vždy byl pro mě maximální kontakt s přáteli obejmutí.
@Anonymní píše:
Vím, že to bude znít hrozně naivně, ale mám příšerné výčitky. Po dlouhé době jsem se viděla s kamarádem, kterého znám už hodně dlouho, a zašli jsme na oběd. Vím, že kdybych chtěla já, byli bychom milenci. Ale já nechci. Jenže se stalo něco, co jsem tak úplně neplánovala. Při loučení mi dal pusu na pusu. A já, místo abych se odtáhla, jsem zůstala stát jako opařená a pak jsme si dali druhou a třetí pusu. Což bylo v tu chvíli fakt příjemný a divný zároveň, ale naštěstí hned vzápětí přijela tramvaj, tak jsem do ní rychle naskočila a každý jsme se vydali svou cestou. Na tom by nebylo nic špatnýho, kdybych doma neměla skvělýho chlapa a s ním děti. Cítím se mizerně. Hned, jak jsem se probrala, jsem si dala závazek, že teď se raději s kamarádem zase delší dobu neuvidím, protože tohle už je podle mě nevěra. Byla to sice „normální“ pusa, ale prostě se to nedělá. S kamarádem žádné plány nemám, kromě sympatií k němu nevím, proč jsem selhala.
no co teď?
3 pusy, to jsou 3 nevěry
@DanielaD píše:
no co teď?3 pusy, to jsou 3 nevěry
A tři miminka.
Máte pravdu, přerušit s ním kontakt bude asi nejlepsi. Ale zas po X letech, co se známe, to bude trapne.
Z.
Já četl “Poblila jsem kamaráda” a řekl si, šmánkote, to jsou témata při víkendu
![]()
@Anonymní píše:
Máte pravdu, přerušit s ním kontakt bude asi nejlepsi. Ale zas po X letech, co se známe, to bude trapne.Z.
úplná trapárna
@Veselej kluk píše:
Já četl “Poblila jsem kamaráda” a řekl si, šmánkote, to jsou témata při víkendu![]()
![]()
občas taky tak něco přečtu
@Anonymní píše:
Máte pravdu, přerušit s ním kontakt bude asi nejlepsi. Ale zas po X letech, co se známe, to bude trapne.Z.
Tak se s ním dál líbej, to trapné nebude ![]()
Pusu si s nejlepšími kamarády dávám, když se náhodou vidíme. S jedním to bylo zrovna nedávno po asi 8 letech. S dalším si zase podávám ruku a tu pusu taky dáme. Jako vždycky. ![]()
@Veselej kluk píše:
Já četl “Poblila jsem kamaráda” a řekl si, šmánkote, to jsou témata při víkendu![]()
![]()
Ja si taky obcas s kamaradem dam pusu, bez jazyka samozrejme…
Jinak ale pokud vis, ze on se snazi o neco vic a tobe ta predstava neni zcela cizi, vidani bych na cas omezila…snad se muzes na neco vymluvit…nebo normalne napis, ze se to manzelovi nelibi…
Nevim, co je na tom trapneho…kdyz neni trapne jemu, ze dela do zadane, nejakou trapnosti, bych se fakt nezabyvala ![]()
Vím, že to bude znít hrozně naivně, ale mám příšerné výčitky. Po dlouhé době jsem se viděla s kamarádem, kterého znám už hodně dlouho, a zašli jsme na oběd. Vím, že kdybych chtěla já, byli bychom milenci. Ale já nechci. Jenže se stalo něco, co jsem tak úplně neplánovala. Při loučení mi dal pusu na pusu. A já, místo abych se odtáhla, jsem zůstala stát jako opařená a pak jsme si dali druhou a třetí pusu. Což bylo v tu chvíli fakt příjemný a divný zároveň, ale naštěstí hned vzápětí přijela tramvaj, tak jsem do ní rychle naskočila a každý jsme se vydali svou cestou. Na tom by nebylo nic špatnýho, kdybych doma neměla skvělýho chlapa a s ním děti. Cítím se mizerně. Hned, jak jsem se probrala, jsem si dala závazek, že teď se raději s kamarádem zase delší dobu neuvidím, protože tohle už je podle mě nevěra. Byla to sice „normální“ pusa, ale prostě se to nedělá. S kamarádem žádné plány nemám, kromě sympatií k němu nic necítím. Dokonce ho teď nechci ani vidět. Ale jak se teď poprat s výčitkami? Dnes se s manželem naštěstí dost míjíme, ale mám vůči němu provinilý pocit. Dopředu říkám, že já bych to manželovi s kamarádkou netolerovala a doteď jsem byla vůči všem jeho ne-kamarádským návrhům imunní, ostatně jsem na to z mužského kolektivu zvyklá. Vůbec nevím, proč jsem selhala.