Políbila jsem kamaráda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
4.3.23 19:22
@Veselej kluk píše:
Já četl “Poblila jsem kamaráda” a řekl si, šmánkote, to jsou témata při víkendu :lol: :lol: :lol:

Presne tohle jsem cetla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 19:29

Myslím si, že bys to manželovi měla říct a na kamaráda se vykašlat. Očividně nechce být jen kamarád, takže to stejně nemůže skončit dobře. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.23 19:44

Omezit kontakt. jediný účinný řešení.. Já sem s jedním kamarádem zrušila kontakt úplně, smazala ho ze sociálních sítí, takže mi nemá jak psát a je klid.
Ale trošku nechápu, na začátku píšeš že kdyby si chtěla byli by ste milenci a pak píšeš že k němu nic necítíš. Myslím si že i když jen tohle napíšeš tak při nejmenším si to představit umíš být s ním jako milenci. A asi nejsi ve vztahu moc spokojená když chodíš na obědy s kamarádem, a i pusa se ti líbila.
Je to čistě můj názor tak snad se tady do mě nikdo nepustí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
4.3.23 21:39
@Anonymní píše:
Máte pravdu, přerušit s ním kontakt bude asi nejlepsi. Ale zas po X letech, co se známe, to bude trapne. :nevim: Z.

Trapné je, že ocicmává ženu někoho jiného a zve ji na obídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
5.3.23 00:35

Tichá voda. :think: Něco v tobě dělá hlody hlody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.23 09:20
@Anonymní píše:
Vím, že to bude znít hrozně naivně, ale mám příšerné výčitky. Po dlouhé době jsem se viděla s kamarádem, kterého znám už hodně dlouho, a zašli jsme na oběd. Vím, že kdybych chtěla já, byli bychom milenci. Ale já nechci. Jenže se stalo něco, co jsem tak úplně neplánovala. Při loučení mi dal pusu na pusu. A já, místo abych se odtáhla, jsem zůstala stát jako opařená a pak jsme si dali druhou a třetí pusu. Což bylo v tu chvíli fakt příjemný a divný zároveň, ale naštěstí hned vzápětí přijela tramvaj, tak jsem do ní rychle naskočila a každý jsme se vydali svou cestou. Na tom by nebylo nic špatnýho, kdybych doma neměla skvělýho chlapa a s ním děti. Cítím se mizerně. Hned, jak jsem se probrala, jsem si dala závazek, že teď se raději s kamarádem zase delší dobu neuvidím, protože tohle už je podle mě nevěra. Byla to sice „normální“ pusa, ale prostě se to nedělá. S kamarádem žádné plány nemám, kromě sympatií k němu nic necítím. Dokonce ho teď nechci ani vidět. Ale jak se teď poprat s výčitkami? Dnes se s manželem naštěstí dost míjíme, ale mám vůči němu provinilý pocit. Dopředu říkám, že já bych to manželovi s kamarádkou netolerovala a doteď jsem byla vůči všem jeho ne-kamarádským návrhům imunní, ostatně jsem na to z mužského kolektivu zvyklá. Vůbec nevím, proč jsem selhala.

Takže jsi byla s chlapem, co by tě nejraději ojel na obědě /takže tě balil/ flirtoval s tebou a tobě se to koketování děsně líbilo a ve finále ti zkusil dát pusu a tys mu ji opětovala a nám se tu snažíš namluvit, že s ním nemáš plány jo? Nemít manžela, tak se s ním vyspíš - takže ne že bys neměla plány, ale plány ti nekorespondují s manželstvím. Jo a manžela nemiluješ, to by ses nescházela s jiným, nenechávala se balit a neopětovala mu pusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí