Mají to takhle všichni chlapi?

Anonymní
4.3.23 11:22

Mají to takhle všichni chlapi?

Dobrý den. Už nějaký ten pátek na svém chlapovi pozoruju, že jakmile je unavený nebo řeší nějaký problém, byť je to maličkost, nechce se mnou mít sex, protože na to nemá zkratka náladu. Jenže ja jsem pravý opak, já kašlu na únavu i na problémy, naopak v tu chvíli je pro mě ten sex úplný relax a já na vše zapomenu. Jenže on to tak nemá a mě to trápí. Já bych mohla mít sex každý den, on už ne. Dříve jsme měli i několikrát denně, i když byl po práci unavený, teď proste nic. Dříve to bylo aspoň tak, že byl sex třeba 3× do týdne a bylo i vidět, že mu to chybí. Teď? Celý týden nic a on je v pohodě… A když za nim večer přijdu tak kolikrát se ještě pomalu doprošuju a pak je to jako bonus jen rychlovka bez mého uspokojení… To mi vždycky řekne ze mi to,,zítra’’ vynahradí. Samozřejmě že už nic pak nevynahrazuje. Jenže já už nevím co mám dělat. Nedělá žádnou extra náročnou práci, aby byl tak moc unavený že večer už se na nic nezmůže. Nikdy jsme ani neřešili žádné velké problémy. Teď momentálně řešíme jednu věc, není to nic zásadního kvůli čemu by se mnou nemohl spát, ale bohužel už teď vím ze dokud se to nevyřeší nebude s nim žádné pořízení… Což mě proste už fakt štve. Já mám taky milion věcí které mě štvou a které v hlavě řeším, ale kvůli tomu bych opravdu sex neodmitala. Proto mě zajímá, jestli to tak má každý chlap, nebo ten můj už prostě jenom nechce sex a únava je spíš výmluva… Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
4.3.23 11:34

Každý jsme jiný a na pohlaví nezáleží. Některý chlap chce denně (stejně jako některá žena), některý ne. Normální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.3.23 11:35
@Anonymní píše:
Dobrý den. Už nějaký ten pátek na svém chlapovi pozoruju, že jakmile je unavený nebo řeší nějaký problém, byť je to maličkost, nechce se mnou mít sex, protože na to nemá zkratka náladu. Jenže ja jsem pravý opak, já kašlu na únavu i na problémy, naopak v tu chvíli je pro mě ten sex úplný relax a já na vše zapomenu. Jenže on to tak nemá a mě to trápí. Já bych mohla mít sex každý den, on už ne. Dříve jsme měli i několikrát denně, i když byl po práci unavený, teď proste nic. Dříve to bylo aspoň tak, že byl sex třeba 3× do týdne a bylo i vidět, že mu to chybí. Teď? Celý týden nic a on je v pohodě… A když za nim večer přijdu tak kolikrát se ještě pomalu doprošuju a pak je to jako bonus jen rychlovka bez mého uspokojení… To mi vždycky řekne ze mi to,,zítra’’ vynahradí. Samozřejmě že už nic pak nevynahrazuje. Jenže já už nevím co mám dělat. Nedělá žádnou extra náročnou práci, aby byl tak moc unavený že večer už se na nic nezmůže. Nikdy jsme ani neřešili žádné velké problémy. Teď momentálně řešíme jednu věc, není to nic zásadního kvůli čemu by se mnou nemohl spát, ale bohužel už teď vím ze dokud se to nevyřeší nebude s nim žádné pořízení… Což mě proste už fakt štve. Já mám taky milion věcí které mě štvou a které v hlavě řeším, ale kvůli tomu bych opravdu sex neodmitala. Proto mě zajímá, jestli to tak má každý chlap, nebo ten můj už prostě jenom nechce sex a únava je spíš výmluva… Děkuji za odpovědi.

Ne, většina chlapů to má přesně naopak. Není zač :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1704
4.3.23 11:36

Myslím, že to tak klidně může být, pokud je to dlouhodobě, tak by měl možná i přemýšlet nad relaxem po práci, jiné práci, jiné životosprávě atd.
Manžel když řešil problémy v práci, tak taky sex nechtěl, cca dva měsíce prostě neměl moc zájem. Pak to přešlo. A já to chápu, psychika má podle mě velký vliv na apetit, vezmi si ženy na rodicaku, kolikrát nemají chuť skrz ten kolotoč a psychicky zápřah, otlapkavani od dětí…
Asi bych na tvém místě uvítala jednou týdně, třeba o víkendu, pořádný sex. Nátlak bych nedělala. A očekávání bych priživovala chováním, tj. o víkendu pohoda, relax, doteky a třeba masáž, víno, sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
4.3.23 11:37

Tak já jsem asi chlap a můj chlap je jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
4.3.23 11:41

Jinak je úplně vše při starém? Nepřibrala jsi, nestaráš se o sebe méně…? Z textu to na mě působí, že je hodně pod tlakem a už ho to s tebou nebaví, ale občas ti dá, aby měl klid. To je hodně blbý, moje ego by to teda neuneslo a už bych se sexu víckrát nedožadovala… :think: Může v tom být klidně i jiná ženská, to my nezjistíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.3.23 11:51

Tohle není o pohlaví, ale o povaze.
Navíc tím, že nalehas, taky ničemu nepomůžeš. Spíš naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.23 11:52

Když je unavený, tak je unavený. Nejede přes to vlak. Nemá smysl tlačit.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
4.3.23 11:56
@Anonymní píše:

Obvykle to bývá tak, že chlap může mít sex kdykoliv a neřeší žádné okolnosti. Prostě v ten daný okamžik umí vypnout mozek. To většina žen neumí, takže u vás je to přesně obráceně než je obvyklé.

• Citovat
  • Upravit
22614
4.3.23 11:58

@Mango_Lassi skvělej citát v podpisu 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.23 12:00

Některý chlap to tak má a některý ne, to bude výsledek této diskuze a jsem hrozně zvědavej, jak ti to pomůže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.23 12:03
@atominnka píše:
@Mango_Lassi skvělej citát v podpisu 🤣 🤣 🤣 🤣

A že bys ocenila i autora :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.3.23 12:07

Naordinovala bych Ti víc práce. :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.23 12:11
@Cimada píše:

To u jejího typu nehelfne, bude ještě víc divočit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
4.3.23 12:11
@Cimada píše:

Přesně. Ať začne zakladatelka víc makat a oni ji ty roupy přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí