Mají to takhle všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
4.3.23 12:12

Já bych doporučila vitamín Thiamin, už jsem naštěstí zapomněla co je sex.

• Citovat
  • Upravit
37144
4.3.23 12:14

U nás je to spis obráceně, když sem unavená, nebo nemám náladu, tak se k tomu taky nedokopu. Zas chtít to po druhem, aby se do toho nutil a delal to i přes nějakou nechuť je taky blbé. Jako časem ta frekvence ve vztahu vetsinou klesá, málokdo udrží tempo několikrát denně, jako když je to nové, třeba po 10 letech :D muž by to zvládl častěji než já, ale když je ko, tak se k tomu taky nedokope :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 12:16
@řeřicha píše:
Myslím, že to tak klidně může být, pokud je to dlouhodobě, tak by měl možná i přemýšlet nad relaxem po práci, jiné práci, jiné životosprávě atd.
Manžel když řešil problémy v práci, tak taky sex nechtěl, cca dva měsíce prostě neměl moc zájem. Pak to přešlo. A já to chápu, psychika má podle mě velký vliv na apetit, vezmi si ženy na rodicaku, kolikrát nemají chuť skrz ten kolotoč a psychicky zápřah, otlapkavani od dětí…
Asi bych na tvém místě uvítala jednou týdně, třeba o víkendu, pořádný sex. Nátlak bych nedělala. A očekávání bych priživovala chováním, tj. o víkendu pohoda, relax, doteky a třeba masáž, víno, sex.

O to se právě snažím. Měli jsme to jednu dobu tak, že každý vikend jsme si dali nějakou dobrou večeři, k tomu pivo, víno, dali jsme si vanu a pak jsme si k tomu ještě někdy zahráli takovou erotickou hru, kde je spousta úkolů, to nás vždy nazhavilo a pak byl skvělý sex, ale ten byl samozřejmě i bez hry. Jenže ani to už moc nefunguje, tu hru jsme nehráli ani nepamatuju, a po té vaně a pivu má tendenci spíš vytuhnout než ještě něco dělat…

• Zakl.
  • Citovat
  • Upravit
21111
4.3.23 12:18
@Anonymní píše:
O to se právě snažím. Měli jsme to jednu dobu tak, že každý vikend jsme si dali nějakou dobrou večeři, k tomu pivo, víno, dali jsme si vanu a pak jsme si k tomu ještě někdy zahráli takovou erotickou hru, kde je spousta úkolů, to nás vždy nazhavilo a pak byl skvělý sex, ale ten byl samozřejmě i bez hry. Jenže ani to už moc nefunguje, tu hru jsme nehráli ani nepamatuju, a po té vaně a pivu má tendenci spíš vytuhnout než ještě něco dělat…
  • Zakl.

O to se právě snažím… jo snažení je v tomhle dost kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12966
4.3.23 12:20

Ne, nemají, já to mám třeba stejně jako tvůj muž. Když jsem unavená, nemáma nejsem schopna příjemného sexu. Zatímco kamarádku sex nabíjí.
Je to věc povahy, kterou nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 12:22
@MermaidMotel píše:
Jinak je úplně vše při starém? Nepřibrala jsi, nestaráš se o sebe méně…? Z textu to na mě působí, že je hodně pod tlakem a už ho to s tebou nebaví, ale občas ti dá, aby měl klid. To je hodně blbý, moje ego by to teda neuneslo a už bych se sexu víckrát nedožadovala… :think: Může v tom být klidně i jiná ženská, to my nezjistíme.

U mě je vše při starém, ale on za poslední dobu přibral, možná proto je více unavený a třeba se mu nechce… Pokud ho to nebaví, tak nevím co s tím. A jinou doufám nemá.

• Zakl.
  • Citovat
  • Upravit
22614
4.3.23 12:24

@pohledzdruhestrany ooo pardon, skvělej citát jsi vymyslel 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 12:28
@atominnka píše:
Tohle není o pohlaví, ale o povaze.
Navíc tím, že nalehas, taky ničemu nepomůžeš. Spíš naopak

Já vím, já se snažím na nej netlačit. Ale jak už to trvá dlouho tak je to těžké.

• Zakl.
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.3.23 12:29
@atominnka píše:
@pohledzdruhestrany ooo pardon, skvělej citát jsi vymyslel 😁

Má to z vlastní praxe nejspíš.

• Citovat
  • Upravit
21111
4.3.23 12:36
@Mango_Lassi píše:
Má to z vlastní praxe nejspíš.

Z doslechu a fascinuje mě na tom, že je to v podstatě jogínskej citát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.3.23 12:37
@pohledzdruhestrany píše:
Z doslechu a fascinuje mě na tom, že je to v podstatě jogínskej citát :)

Zenovej úplně.

• Citovat
  • Upravit
806
4.3.23 12:39

Tohle nepsala žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106913
4.3.23 13:02

Vetsinou to byva obráceně, ze muži mají sex jako odreagování od stresu
Asi bude vic žena a ty vice muz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
4.3.23 13:11
@darka15 píše:
Tohle nepsala žena.

Proč myslíš, ze ne? Já to mám stejně jako zakladatelka, sex je pro mě relax, požitek a nevadí mi byt u sexu unavena :D naopak, pak jsem spokojenější. Manzel když je unavený, nebo má hodně práce naladu úplně nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106913
4.3.23 13:11
@Cimada píše:
Naordinovala bych Ti víc práce. :D ;)

proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek