Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je to spis obráceně, když sem unavená, nebo nemám náladu, tak se k tomu taky nedokopu. Zas chtít to po druhem, aby se do toho nutil a delal to i přes nějakou nechuť je taky blbé. Jako časem ta frekvence ve vztahu vetsinou klesá, málokdo udrží tempo několikrát denně, jako když je to nové, třeba po 10 letech
muž by to zvládl častěji než já, ale když je ko, tak se k tomu taky nedokope ![]()
@řeřicha píše:
Myslím, že to tak klidně může být, pokud je to dlouhodobě, tak by měl možná i přemýšlet nad relaxem po práci, jiné práci, jiné životosprávě atd.
Manžel když řešil problémy v práci, tak taky sex nechtěl, cca dva měsíce prostě neměl moc zájem. Pak to přešlo. A já to chápu, psychika má podle mě velký vliv na apetit, vezmi si ženy na rodicaku, kolikrát nemají chuť skrz ten kolotoč a psychicky zápřah, otlapkavani od dětí…
Asi bych na tvém místě uvítala jednou týdně, třeba o víkendu, pořádný sex. Nátlak bych nedělala. A očekávání bych priživovala chováním, tj. o víkendu pohoda, relax, doteky a třeba masáž, víno, sex.
O to se právě snažím. Měli jsme to jednu dobu tak, že každý vikend jsme si dali nějakou dobrou večeři, k tomu pivo, víno, dali jsme si vanu a pak jsme si k tomu ještě někdy zahráli takovou erotickou hru, kde je spousta úkolů, to nás vždy nazhavilo a pak byl skvělý sex, ale ten byl samozřejmě i bez hry. Jenže ani to už moc nefunguje, tu hru jsme nehráli ani nepamatuju, a po té vaně a pivu má tendenci spíš vytuhnout než ještě něco dělat…
@Anonymní píše:
O to se právě snažím. Měli jsme to jednu dobu tak, že každý vikend jsme si dali nějakou dobrou večeři, k tomu pivo, víno, dali jsme si vanu a pak jsme si k tomu ještě někdy zahráli takovou erotickou hru, kde je spousta úkolů, to nás vždy nazhavilo a pak byl skvělý sex, ale ten byl samozřejmě i bez hry. Jenže ani to už moc nefunguje, tu hru jsme nehráli ani nepamatuju, a po té vaně a pivu má tendenci spíš vytuhnout než ještě něco dělat…
- Zakl.
O to se právě snažím… jo snažení je v tomhle dost kontraproduktivní.
Ne, nemají, já to mám třeba stejně jako tvůj muž. Když jsem unavená, nemáma nejsem schopna příjemného sexu. Zatímco kamarádku sex nabíjí.
Je to věc povahy, kterou nezměníš.
@MermaidMotel píše:
Jinak je úplně vše při starém? Nepřibrala jsi, nestaráš se o sebe méně…? Z textu to na mě působí, že je hodně pod tlakem a už ho to s tebou nebaví, ale občas ti dá, aby měl klid. To je hodně blbý, moje ego by to teda neuneslo a už bych se sexu víckrát nedožadovala…Může v tom být klidně i jiná ženská, to my nezjistíme.
U mě je vše při starém, ale on za poslední dobu přibral, možná proto je více unavený a třeba se mu nechce… Pokud ho to nebaví, tak nevím co s tím. A jinou doufám nemá.
@atominnka píše:
Tohle není o pohlaví, ale o povaze.
Navíc tím, že nalehas, taky ničemu nepomůžeš. Spíš naopak
Já vím, já se snažím na nej netlačit. Ale jak už to trvá dlouho tak je to těžké.
@atominnka píše:
@pohledzdruhestrany ooo pardon, skvělej citát jsi vymyslel 😁
Má to z vlastní praxe nejspíš.
@Mango_Lassi píše:
Má to z vlastní praxe nejspíš.
Z doslechu a fascinuje mě na tom, že je to v podstatě jogínskej citát ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Z doslechu a fascinuje mě na tom, že je to v podstatě jogínskej citát
Zenovej úplně.
Vetsinou to byva obráceně, ze muži mají sex jako odreagování od stresu
Asi bude vic žena a ty vice muz
@darka15 píše:
Tohle nepsala žena.
Proč myslíš, ze ne? Já to mám stejně jako zakladatelka, sex je pro mě relax, požitek a nevadí mi byt u sexu unavena
naopak, pak jsem spokojenější. Manzel když je unavený, nebo má hodně práce naladu úplně nemá..
Já bych doporučila vitamín Thiamin, už jsem naštěstí zapomněla co je sex.