Policie a tetovaní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Policie a tetovani
Ahojky, chtela jsem se zeptat jestli nektera pracujete u policie nebo nekoho takoveho neznate. Mym snem je tam jednoho dne pracovat, ale problem je, ze mam nad kotnikem male tetovani a na strankach policie maji siluetu cloveka a ani tam pry nesmi nic byt. Jsem z toho spatna.. ![]()
Příspěvek upraven 21.02.18 v 20:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já tedy u policie nedělám ale mám v rodině i známý a vím že tetování normálně mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 Obecne by tetovani nemelo byt na mistech viditelnych (co nejsou schovana pod uniformou). Pokud bys nosila jen kalhoty, nebylo by videt. Ale jako zena bys asi nosila i sukne, takze tam je problem ![]()
Nicmene… prihlas se a uvidis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesmí být viditelné (pokud jsi oblečená). Nebo se musí dát zakrýt. Ale jinak ho mít můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslím, že ještě nesmí být s extremistickou, nacistickou apod. tématikou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni to nic se spatnou tematikou, da se to i zakryt delsi ponozkou.. Nevím proc nezakazi jem ruce, krk a hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 píše:
Neni to nic se spatnou tematikou, da se to i zakryt delsi ponozkou.. Nevím proc nezakazi jem ruce, krk a hlavu
Pokud je malý tak si kup od dermacolu cover makeup a během pár vteřin to zamázneš a není co řešit. Taky se tímto směrem hodlám po tom co mi ratolest odroste vydat a tetování mám na zádech do půlky krku a na bedrech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existují i make-upy, které to krásně zakryjí, takže pokkud je tetování malé v kalhotech ho schováš a když bude potřeba sukně tak to elegantně zamaskuješ, neměl by býýt problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzi nemaji ve stejnokroji zadne zkracene verze( kratasy apod), zeny si myslim maji sukne jen na kancelarskych pozicich ( mluvci apod). Myslim, ze tve pidi tetovani nikomu vadit nebude. A nikdo te nebude svlikat a lustrovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sukně jsou jen na kancelarskych pozicich a nejsou povinne. Tetování musí být schované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj známý pracuje u policie. Má tetování na rameni, nevadí to, jen nesmí být vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tetovani mit muzes, jen v dobe sluzby nesmi byt viditelne. Napr. budes mit kosili s kratkym rukavem a na predlokti mas tetovani, tak ho proste prekryjes naplasti, navlekem… Taky bys nemela mit napr. dredy, piercing na obliceji apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lupatockova píše:
Kamarádka tam pracuje a má několik tetování…i na předloktí a dokonce i piercing v obličeji
Ale ten piercing si v uniforme snad sundava ne? Neni jen obcanskej zamestanec? To by asi klidne mohla mit piercing nebo ty dredy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tetování mít muzes ale zakrtyte např. Naplasti nebo jeden policajt mel potetovane ruce tak mel tričko s dlouhým a pol. kosily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 Co jsem slysela, tak tetovani mit muzou, ale nesmi byt nijak v unifrme videt, takze dlouhy rukav nebo podkolenky a mas to vyresene, ale dalsi bych si uz asi nedelala, at nemusis byt v overalu
. Nebo potom tetovani odstranit. Ale co jsem slysela tak zakryti staci. Od kamaradky manzel ma tetovani na ruce a pod kratky rukav kosile se mu pekne schova, takze super
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit