Policie, taky u vás chrápou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
31.5.13 21:54

Myslela jsem dle nadpisu, že stojí s autem u vašeho baráku a spí tam, což se taky děje.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
31.5.13 22:02

@Lenka512 : jo to se děje, ale nemělo by, taky záleží na kapitánovi, co vede jednotku, pokud je to přísný chlapík, jako u mého přítele, tak jsou kluci vycepovaní a nic takového si nemůžou dovolit, protože by měli po prémiích, kdyby se na to přišlo. Pokud mají ve vedení nějakého flákače, co jim toleruje vše, tak si v klidu chrápou a ještě za to dostanou prémie. Mě s přítelem to štve, protože se najdou i poctivý policajti, co mají svoji práci fakt rádi a neflákají to, ti ostatní dělají policii jenom ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.5.13 22:05

Já volala měšťáky, když jsem na chodníku kde choděj děti do školy našla injekční stříkačku a přijeli jí teda uklidit hned.
Ale na druhou stranu je teda zase fakt, že jsme tuhle hodně po půlnoci šli s přítelem z návštěvy a vzali jsme to zkratkou - bylo tam zaparkovaný policejní auto a v něm chrápali dva policajti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.5.13 22:08

U nás v Chomutově je jedno místo, kde každou chvíli stojí za křovím policejní auto. Prý tam hlídají, ale to určitě, tam je taková tma, že by prd viděli, akorát ty jejich reflexní polepy jsou tam děsně nenápadný :-)
Bráchu jednou prudila sedmnáctiletá sousedka technem o půlnoci, sousedka na ní klepala, ať si to ztlumí, a ta holka jí řekla, že je velká holka, a tak si může dělat, co chce. Brácha zavolal na 158, jestli si jako velkej kluk opravdu může dělat co chce, a přijeli tam na obhlídku policajti. Brácha předem upozornil, že nechce, aby celej barák věděl, kdo ty policajty zavolal. Slíbili mu, že budou diskrétní a že udání je vždy anonymní. A když na bráchu zazvonili a stáli před vchodem na parkovišti, do vysílačky zahlásili „oznamovatel nám jde otevřít“ - ano, opravdu diskrétní a vůůůbec nikdo nepoznal, kdo ty benga zavolal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1137
31.5.13 22:11

Poděkuj panu exprezidentovi za skvělou amnestii a vůbec celé vládě, ono to není tak jednoduché, policistů je málo jak snižovali stavy a případů moc, musí to řešit podle akutnosti a asi chápeš, že jsou těžší případy než ten tvůj, byť tě to určitě štve, kterým musí dát přednost :? Manžel je policista a od ledna nepřišel domů v dobu, kdy měl končit, téměř praidelně chodí domů tak v půl deváté (jo a přečasy opravdu placené nemají :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
31.5.13 22:13

Jo a holky k tomu spaní - oni musí v noci s autem ven a přitom maj povoleno najet za noc např. 10km, takže kdybyste měli prosedět půl noci v autě, která byste nazamhouřila oko? Já asi jo, ale třeba tady na ně neustále jezdí kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
31.5.13 22:15

U nas neustale stoji na zakazu zastaveni a kdyz na ne muz zavola policajty(blokuji chodnik tak, ze neprojedu kocarem domu),najednou se vsichni vynori ze vchodu a odjedou. Urcite je to nahoda :mrgreen: :pocitac: Jo a v rodnym meste svagrovi volal kamos, kterej je u policie CR, ze ma rychle odjet, ze si nekdo stezoval

Příspěvek upraven 31.05.13 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
31.5.13 22:16

U nás tedy rozhodně nechrápou(Plzeň)

Máme zkušennost městskou i státní přijeli vždycky dost brzy. Stalo se, že se na dispečinku omlouvali ať máme trpělivost, že jdou v rámci úspor pěšky. I tak přišli docela brzy(chodit pěšky oni nevymysleli, že jo :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.5.13 22:16

@ncc1701 jsem chtěla napsat že chrápou u nás za barákem, jsem taky z chomutova tak bůh ví jestli nemáš na mysli to naše křoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.5.13 22:17

A nebo sedí celou noc na benzince u televize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
31.5.13 22:19

@Ajuschak : přesně jak říkáš, pokud není případ, najet toho moc nemůžou. U nás taky chodí kontroly, takže přítel s parťákem buď jezdí se psem přes noc na cvičák, přece jen to je psovod nebo jenom tak někde celou noc stojí. Je to fakt těžké, ale kdo do toho nevidí tak tomu moc neporozumí. Jo a můj taky chodí věčně pozdě a někdy ho ještě volají se psem k případu uprostřed noci. A od ledna je to fakt čím dál tím horší, jenže jinou práci by nesehnal navíc ho to baví, máme 4 psy takže je do toho fakt zažraný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.5.13 22:21

@anickadomnik
Na Blatenský pod střelnicí myslím…

• Citovat
  • Upravit
31.5.13 22:23

U nás skoro stejně jako zakladatelka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123bobik123
31.5.13 22:24
@Ajuschak píše:
Poděkuj panu exprezidentovi za skvělou amnestii a vůbec celé vládě, ono to není tak jednoduché, policistů je málo jak snižovali stavy a případů moc, musí to řešit podle akutnosti a asi chápeš, že jsou těžší případy než ten tvůj, byť tě to určitě štve, kterým musí dát přednost :? Manžel je policista a od ledna nepřišel domů v dobu, kdy měl končit, téměř praidelně chodí domů tak v půl deváté (jo a přečasy opravdu placené nemají :evil: )

Jojo neplacene prescasy a fura sluzeb,,zdarma''. Taky to mam doma-muj se muze od te skvele amnestie do prace rovnou nastehovat a vyjde to nastejno :-(

• Citovat
  • Upravit
8151
31.5.13 22:26

@ncc1701 tak u nás na písečný za benzínkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat