Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Administratori, dnes jste zamkli diskuzi, kterou založila @Božislava. Zrovna toto téma nebylo nijak závadné, normálně se diskutovalo. Bez hádek, urážek. Vás argument, že politika a náboženství sem nepatří, to myslíte vážně? Založena témata, ktera slouží jako sexuální inzerce, to je v pořádku, ta necháváte být.
Takže o politice a náboženství se zde bavit nesmíme?
Me tohle taky prislo moc. Ale Boza to dela proste nesikovne. Odnekud stahne nejaky blabol a poperte se. Kdyby naformulovala svuj nazor, tak by to nebylo tak kontroverzni.
Kdyz se tady muzeme masakrovat o ockovani, tak bychom mohli rict, jestli pustime deti do mesit nebo ne, ackoli je jasne, ze bude bitka.
Jinak ja bych kluka do mesity jednoznacne pustila, s poucenim, jak se ma chovat a co je to respekt k jine vire. Tuhle tmarskou hysterii nechapu
pripomina mi to rozkol sveta na vychod a zapad a znamou mandelinku-americkeho brouka ![]()
Dobrý deň,
diskutovať samozrejme možte. Diskusiu som uzamkla, nakoľko daná užívateľka bola niekoľko krát upozornená, že ďalšie podobné diskusie budú zamknuté.
Ďakujem za pochopenie,
Kristína ![]()
@PaníKadrnožková však já bych taky pustila. Jen mi ta diskuze přišla v podstatě neškodná. Boža založila horší diskuze. To je celé.
@admin píše:
Dobrý deň,diskutovať samozrejme možte. Diskusiu som uzamkla, nakoľko daná užívateľka bola niekoľko krát upozornená, že ďalšie podobné diskusie budú zamknuté.
Ďakujem za pochopenie,
Kristína
Rozumím. Takže diskutovat ano, akorát daná uživatelka byla upozorněná, že další podobné diskuse budou zamknuté. Teda tady mám volné pole. Děkuji mockrát paní adminko a přeji pěkný den!
![]()
@Božislava jojo, asi tak. Je to nelogické a tady to můžeme rozjet. Já už nemám energii to adminum vyvracet. Ty jsi prastena občas, ale diskuze nebyla na smazání
Dobrý deň,
@Božislava problém je v tom, akým sposobom diskusie zakladate. Je to stále to isté dookola - téma, ktoré nie je vhodné ani prínosné pre tento web, neoverené info atď.
Samozrejme, nejedná sa len o diskusie, ale aj o príspevky. Je naozaj potrebné dodržiavať pravdilá diskusie - v opačom prípade može dojsť k blokácií účtu.
S pozdravom,
Kristína ![]()
No ale ja tomu rozumim. Protoze sama jsem si fakt myslela, ze Boza je nejaky priblbly troll z Aeronetu apod. Neni ucelem diskuzi slepe sdileni zpravidla prekroucenych zprav, poplasnych zprav apod. Kupodivu to, ze si stari uzivatele zvykli a reaguji dejme tomu na to tema, nezbavuje ten zakladajici prispevek bizarnosti
pro nezkusene je to bomba mezi oci
Mě také vadí fakt, ze Božislava nevyjadřuje žádné své vladtni názory, kopíruje sem sáhodlouhé pomatené bláboly z xenofobních a levicových médií nejnižší úrovně a často podněcuje nenávistné a protizákonné teorie a ideologie.
@g.sandova píše:
@PaníKadrnožková že bych si uz tak zvykla?
zjevně
co detox?… ale zas bys tu chyběla ![]()
@PaníKadrnožková děkuji, že bych chyběla. Ne, na detox je brzy, až se narodi miminko, tak už určitě budu mít méně času
@g.sandova píše:
@PaníKadrnožková děkuji, že bych chyběla. Ne, na detox je brzy, až se narodi miminko, tak už určitě budu mít méně času
Tak to té zaručeně chrání hormony! Pozdravuj miminko!
@admin píše:
Dobrý deň,@Božislava problém je v tom, akým sposobom diskusie zakladate. Je to stále to isté dookola - téma, ktoré nie je vhodné ani prínosné pre tento web, neoverené info atď.
S pozdravom,
Samozrejme, nejedná sa len o diskusie, ale aj o príspevky. Je naozaj potrebné dodržiavať pravdilá diskusie - v opačom prípade može dojsť k blokácií účtu.
Kristína
Ale naopak milá Kristýnko!
Tohle téma je velmi přínosné a vhodné pro tento web. Protože brojení proti ponížování a útisku žen je to, co tu zcela chybělo! A to bez ohledu na to, jestli jste feministka nebo ne…My nesmíme před tímhle nebezpečím přívírat oči. Dodržování lidských práv (tedy i práv žen), je aktuální v každé době!
![]()