Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
mám dotaz, mala mi pred mesicem polila mobil, po trech dnech jsem ho zapla a fungoval, ale ted uz nefunguje a jen sviti modre,
stalo se vam to nekomu? a slo to opravit, nebo to je jeho konec? dík za rady a zkusenosti ![]()
Asi bych se s ním rozloučila a koupila si nový. Jinak, když ti dcerka polije znovu, dej mobil do sklenice s rýži a uzavři. Rýže vodu vytáhne.
No myslím, že se sním můžeš rozloučit a kup nový. Stalo se mi to už taky a byla jsem teda pěkně nasr… páč byl novej
a už to nerozchodil…
@Brambůrka10 to ti na dálku nikdo neřekne. Odnes ho do servisu a zeptej se. Obvykle bez caviků řeknou, jestli to má cenu opravovat nebo ne.
Tak mam Iphona, utopila jsem ho ve vane, zadna ryze nepomohla, naopak mi v servisu rekli, ze to chce co nejdriv prinest na opravu, cim driv se telefon rozebere a vysusi, tim vetsi sance na zachranu. Taky mi jen modre svitil, ale po vymene displeje a baterky, je normalne funkcni. Doporucuji, co nejdriv ho dat do servisu, oni ho rozeberou, udelaji diagnostiku (500kc), pak zavolaji, kolik by stala oprava, zda to chces opravit-pokud ano, tak se plati jen oprava, pokud ne, zaplatis tech 500 czk. Jo a kvuli zkratu baterky, se ma hned telefon vypnout-ja to neudelala a baterka to odnesla…
@pansy píše:
Tak mam Iphona, utopila jsem ho ve vane, zadna ryze nepomohla, naopak mi v servisu rekli, ze to chce co nejdriv prinest na opravu, cim driv se telefon rozebere a vysusi, tim vetsi sance na zachranu. Taky mi jen modre svitil, ale po vymene displeje a baterky, je normalne funkcni. Doporucuji, co nejdriv ho dat do servisu, oni ho rozeberou, udelaji diagnostiku (500kc), pak zavolaji, kolik by stala oprava, zda to chces opravit-pokud ano, tak se plati jen oprava, pokud ne, zaplatis tech 500 czk. Jo a kvuli zkratu baterky, se ma hned telefon vypnout-ja to neudelala a baterka to odnesla…
a musim ho poslat tam, kde jsem ho koupila? nebo je to jedno kde? diky
@Brambůrka10 píše:
a musim ho poslat tam, kde jsem ho koupila? nebo je to jedno kde? diky
Je jedno kde, ale podivala bych se na reference daneho servisu na netu. Neplati, ze cim drazsi servis, tim kvalitnejsi oprava. Jsou dost rozdily. Drzim palce, at je mobil ok ![]()
Ahoj lidi mám mobil a před rokem sem si ho polila a teď sem ho dala do nabíječky a svítí my tmavě modře ale pak mi tam naskočilo na 3 vteřiny zapínaní a pak zas svítil tmavě modře mám ho dát taky do rýže nebo ne? a když ho vytáhnu z nabíječky tak zapípá jen někdy jako by byla vybitá baterka prosííím co mám dělat?
@Deniska 1 píše:
Ahoj lidi mám mobil a před rokem sem si ho polila a teď sem ho dala do nabíječky a svítí my tmavě modře ale pak mi tam naskočilo na 3 vteřiny zapínaní a pak zas svítil tmavě modře mám ho dát taky do rýže nebo ne? a když ho vytáhnu z nabíječky tak zapípá jen někdy jako by byla vybitá baterka prosííím co mám dělat?
Asi si sa nom stejně blbě jako já, servis, nebo se rozluč, to už rýže nezachrání, jestli je to zrezlý ![]()
Doporučení pro všechny. Kupujte si mobily na Alza.cz . Nabízejí tam "připojištění " (musíte si ho tam zaškrtnout, není to automatické) a to vám zajistí, že při požškození vlastní vinou (polití/upadnutí atd) vám ho vezmou jako na klasickou reklamaci a opraví/vymění… Je to výhodné a cena se pohybuje v rozumných mezích (podle ceny výrobku).