Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, když jste byli na navštěvě a měli jste to, tak když jste se přebalalili, tak kam jste pak dali ty puzitý hygienický potřeby???
možná blbá otázka, ale stydím se ptát, kde je koš a tak, takže nevím jak to vyřešit.
Tak spousta lidí je natolik moderníchh, že na záchodě má odpaďák. Jinak tampon se dá spláchnout a vložka, pokud se nechceš ptát, se dá zabalit do toaleťáku, sáčku a šoupnout do kabelky. Žádná věda, ne? ![]()
@jessikka píše:
Tak spousta lidí je natolik moderníchh, že na záchodě má odpaďák. Jinak tampon se dá spláchnout a vložka, pokud se nechceš ptát, se dá zabalit do toaleťáku, sáčku a šoupnout do kabelky. Žádná věda, ne?
taky mě to napadlo s tou kabalekou, ale nevěděla jsem zda to není prasečina ![]()
Tak já chodím, většinou, jen k lidem které dobře znám, takže není problém zeptat se, kde mají koš, i když dost lidí ho má na záchodě. A u cizích, bych to taky řešila kabelkou. Když to dáš do pytlíku, no bože ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, když jste byli na navštěvě a měli jste to, tak když jste se přebalalili, tak kam jste pak dali ty puzitý hygienický potřeby???
možná blbá otázka, ale stydím se ptát, kde je koš a tak, takže nevím jak to vyřešit.
Zabalila bych a strčila do kabelky, hlavně na to potom nezapomenout ![]()
Holky vy to fakt na návštěvě splachujete do záchoda? A co když se to ucpe? To bych se teda bála ![]()
Prosím vás, nezlobte se, ale právě jsem vám ucpala hajzlík tamponem… ![]()
@honey_star píše:
Zabalila bych a strčila do kabelky, hlavně na to potom nezapomenout
děkuji holky, asi chápete je to mův vlastní syn a ptát se ho, kde má koš a kam to mám dát, to je trochu neinteligentní a poznamka koš mají v kuchyni
@Vera111 píše:
Holky vy to fakt na návštěvě splachujete do záchoda? A co když se to ucpe? To bych se teda bála
Prosím vás, nezlobte se, ale právě jsem vám ucpala hajzlík tamponem…
Tak když je to vlastní syn.,tak to prostě zabal a vyhod v té kuchyni?
@boball píše:
Tak když je to vlastní syn.,tak to prostě zabal a vyhod v té kuchyni?
no to asi ne, já jsem stydlivej člověk, kabaelka to prostě jistí ![]()
Tampóny používám asi od 17 let a je mi 35 a poprvé za ty roky čtu, že se můžou splachovat. To je přece strašná hloupost, všechno tohle se musí házet do koše. Zeptej te se nějakého instalatéra. A navíc na návštěvě nevíte, jakou má kdo sílu splachování, někdy je to tak mizerné, že má problém to vzít toaleťák. Mně teda mezi dospělýma lidma nepřijde ostuda se ptát na koš, pořádně zabalím a vyhodím do koše.
Tampony se nemají splachovat ani ne tak kvůli odpadu, ale kvůli čističce odpadních vod. Celkem slušně ji to ucpává. ![]()
@sieta.m píše:
Tampóny používám asi od 17 let a je mi 35 a poprvé za ty roky čtu, že se můžou splachovat. To je přece strašná hloupost, všechno tohle se musí házet do koše. Zeptej te se nějakého instalatéra. A navíc na návštěvě nevíte, jakou má kdo sílu splachování, někdy je to tak mizerné, že má problém to vzít toaleťák. Mně teda mezi dospělýma lidma nepřijde ostuda se ptát na koš, pořádně zabalím a vyhodím do koše.
Já tampony taky používám dvacet let a vždycky na nich v návodu byl obrázek, jak se vyhazují do záchodu. Dělám to tak celou dobu a bez problémů.
Taky poprvé slyším, že tampony se mohou splachovat do WC, mě by to nikdy nenapadlo. ![]()
@jessikka píše:
Já tampony taky používám dvacet let a vždycky na nich v návodu byl obrázek, jak se vyhazují do záchodu. Dělám to tak celou dobu a bez problémů.
A co používáš za tampony? Já teď koukala na krabičky a na jedné je jasně přeškrtnuté WC a na dalších dvou je nakresleny koš, tak že já z toho chápu, že do WC tampony opravdu nepatří. ![]()