Menstruace a návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
8.7.12 06:12

@RyBANA Mně přivezla švagrová z anglie černé a ty jsou super. To bych se vůbec nestyděla zeptat na koš. Ale chápu, že někdo třeba problém má. Já se třeba ještě pořád ošívám, když si mám říct o kondomy a taky je to uplně normální :mrgreen:
A jak jsem říkala, doufám, že brzy budou v krámech úplně běžně jako papírový kapesníky nebo toaleťák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.7.12 06:52
@zuzka90 píše:
Holky, muj pritel instalater by vas za vyhazovani vlozek a tamponu pochvalil protoze diky tomu minimalne dvakrat do tydne jede cistit nekomu odpad…naposledy dva metry tamponu, toaletaku a sracekk. protoze to ucpaly tampony. Kouknete se na navod. Je to fakt blbost a vy za to budete platit az se to ucpe..a zbytecne

může bejt rád, má aspoň kšeft :lol:

taky bych si neriskla, natož u cizích, jak tu někdo píše, někdo má tak slabý splachování, že je problém, aby to vzalo i papír. A když budu xkrát splachovat a stát na hajzlu půl hodiny, tak to bude ještě trapnější, než dotaz „kde máte koš, potřebuju vyhodit nějakou prasečinu“…
Nakonec to může dopadnout i tak, že budete rukou ten rozmočenej tampón lovit, aby tam neplaval.

Jinak taky řeším zabalením do čehokoliv a kabelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.7.12 06:54

Tak dokud se menstruace bude brát jako „prasečina“ tak to fakt lepší nebude no :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.7.12 07:02
@RyBANA píše:
Tak dokud se menstruace bude brát jako „prasečina“ tak to fakt lepší nebude no :roll: 8)

to je pravda. Ale nic hezkýho to není a chlapi to většinou berou dosti odpudivě. Když se člověk od těchto starých zkušeností a pocitů oprostí, tak to jde vzít jako součást života.
Ono dost na tom, že mě menstruace zdrbávala zhruba na dva dny totálně a na dva týdny v měsíci psychicky. To pěknejm pocitům taky nepřidá.

Takže jsem na návštěvu v nejhorších dnech nikam nechodila, v těch dalších to už šlo, i síla krvácení, takže úplně nacucanej tampón to už nikdy nebyl. Krvácet průtokem a někde tohle řešit mimo domov bych nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.7.12 07:07

Jak kteří, znám jich dost co jim sex „na řezníka“ nedělal problém :mrgreen:

Mě teda krom bolesti, která je někdy fakt šílená (ale ibalgin to jistí :mrgreen: ) menstruace nijak neomezuje ani v těch prvních silných dnech :nevim:

Asi jsem si za těch 17 let už zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.7.12 07:46
@NiKina píše:
někdo má tak slabý splachování, že je problém, aby to vzalo i papír. A když budu xkrát splachovat a stát na hajzlu půl hodiny, tak to bude ještě trapnější, než dotaz „kde máte koš, potřebuju vyhodit nějakou prasečinu“…

Tohle se mi stalo včera, byli jsme u známých na oslavě narození mimina. Bylo tam přes dvacet lidí, tak záchod byl dost v obležení. Mně to zrovna včera končilo, ale papír byl špinavej. A když jsem viděla, jak i po spláchnutí zůstává furt v tom záchodu, tak mně málem omyli. :lol: Naštěstí to druhý spláchnutí jistilo. To jsou ty kvalitní hajzpapíry, sice jsou měkký, ale vůbec se nechtěj splachovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
8.7.12 07:49

:roll: no, jo to je pravda, já si nasyslila tři balíky toaletního papíru, krásnej, voní, z konvalinkama, růžičky, a ještě nějaký kytky, sluší mu to na tom držáku, ale splachovat nejde. Každej kdo tam jde, bojuje jak lev, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.11.13 23:10
@Katy2 píše:
Taky poprvé slyším, že tampony se mohou splachovat do WC, mě by to nikdy nenapadlo. 8o

Me taky :-D to musi bejt dost ucpany :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
1.11.13 23:17

:D četla jsem jen první stránku-
moje mamka dělá na čističce odpadních vod..:D.. tampony jsou svinstvo, ale mnohem větší jsou intimní vložky a nebo kondomy (ano i kondomy lidé splachují:D).. a dále vlasy.. pěknej hnus prostě:D…
občas jsem i já spláchla tampon..:D omylem mi spadnul tak jsem ho spláchla a dobrý:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.11.13 23:40
@Terulisekk píše: :D četla jsem jen první stránku-
moje mamka dělá na čističce odpadních vod..:D.. tampony jsou svinstvo, ale mnohem větší jsou intimní vložky a nebo kondomy (ano i kondomy lidé splachují:D).. a dále vlasy.. pěknej hnus prostě:D…
občas jsem i já spláchla tampon..:D omylem mi spadnul tak jsem ho spláchla a dobrý:D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.11.13 23:50

No já když vidím, jak po každé přítelově návštěvě toalety ubyde hajzlpapír, tak to je takovej tampon oproti tomu objemově naprosté nic. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17095
2.11.13 00:16

@ncc1701 ale i výtvor tvého přítele plus tuna TP je rozložitelnější, než ten mini tampon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová