Menstruace a návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
6.7.12 10:19

@jazminka27 co, co, jakou vložku? 8o to by mě ani nenapadlo tam házet vložku, já bych nehodila ani tampon :nevim: ale asi to projde, když tolik holek tampony hází, jen teda u starší zástavby bych si to nelajsla, protože tam to potrubí může být všelijaký, nemusí mít takový spád a může ucpat i ten tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 10:21
@MadGirlNancy píše:
Taky hazu doma do zachodu…to jenom v ramci statistiky blbejch a nezodpovednejch ke svym trubkam od zachodu :-)
Mam jenom dotaz - cetla jsem tu, ze nekomu vydrzi tampon 8 hodin. Muzete mi poradit, jak ho nemenit po kazde navsteve WC na malou (cca jednou za hodinu s mym pitnym rezimem)? Nacuca se mi totiz ta snurka a nasledne tampon a musi ven i po hodine - strihate snurky? Mate nejaky trik, jak je udrzet suche? :-)

tobě se nasákne tampon od té šňůrky? Jak to děláš 8o To se mi v životě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
6.7.12 10:23

Já zezadu, protože „dírka“ :D na tampon je vzadu a „čůrací dírka“ :D vepředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 10:25

@Jůlinka T. no každá u sebe nenosí sáček, ale když jdu na návštěvu, kde vím že nemají na záchodě koš, tak si ten sáček vezmu. Nejspíš bych to do toho sáčku zabalila i kdybych to házela do koše u nich, jen tak z ohleduplnosti, kdyby se jim pak protrhl pytel na odpadky aby nemuseli sahat na můj tampón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
6.7.12 10:27

No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.7.12 10:33

Tak ja vam nevim, kdyz mi zacne menstruace tak nikam na navstevu nechodim, pac mam hrozne stavy a kdyz uz je par dni, tak si dam tampon ktery mi vydrzi dost dlouho na to abych poklevetila a jela domu se prebalit :nevim: :nevim: Toz tak. Jinak tampony balim a hazu do popelnice, mame sice vlastni septimk ale nerada bych cistila trubky nalozena v hov nech. :lol: :lol: v
Jo a kdyz je u nas navsteva, tak normalne reknu at hodi vlozku/tampon do kose. Neresim to.

• Citovat
  • Upravit
marra
6.7.12 10:34
@MadGirlNancy píše:
No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?

no ja osobne bych to neriskovala, pac ja mam co delat abch i tu snurku nasla :lol: Jinak takova trosku nechutna diskuse co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651
6.7.12 10:35

Já mám tu šňůrku jakoby srolovanou uvnitř u tamponu, ale hned na kraji, takže jí jednoduše vytáhnu. Teda dělám to, když jdu na malou, nijak prvoplánovitě. A pokud si jí počurám, tak jí vysaju do toaleťáku… To se k dobře zavedenému tamponu nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
6.7.12 10:39

Tak mně teda nikdy nenapadlo házet tampon do záchodu. 8o Ale asi je to normální praxe, jak koukám.
My na vesnici nemáme kanalizaci a když přijede chlap na výcuc žumpy, tak to pak vylejvá na pole a to by se asi jezeďákům moc nelíbilo, kdyby se všude po poli válely tampony. :lol:
Jinak co já úplně nesnáším, když někdo hází použitý vložky nebo tampony do koše nezabalený. :poblion: Hlavně v práci, kde jsme samý ženský a na záchodě máme malej koš je to úžasný, když se otevře. :roll: Zabalit to do toaleťáku by nikoho nezabilo. Fakt se mi nechce koukat na cizí špinavý vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 10:39

@Gladys No já se lekla že jo, pač pár přispívatelek klidně splachuje i vložky. Tak sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 10:42

U nás v práci nám nechtěli dát ty hygienické pytlíky na vložky, tak si tam prostě necháváme reklamní letáky a staré časopisy. A docela se ženské naučily do toho balit, tohle totiž neprosákne jak toaleťák. A když je nás tam hodně ženských, tak je to docela fajn.
A doma taky balím do časopisu nebo letáku a pak až do koše.

Příspěvek upraven 06.07.12 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.7.12 10:43

@jazminka27 já bydlela ve 150let starém domě se záchody na pavlači, k záchodům mám opravdu respekt a neházím do nich nic, co tam nepatří, protože moje maminka tam sypala piliny z kočičího záchodku, záchody se ucpali (ne teda přío záchod, ale někde níž) a když to rozebrali, tak na ně vychrstlo spousta sraček namixovaných s pilinami :| Muže jsem zpucovala, i když jsem zjistila, že hází do záchodu v práci vlhčené dětské ubrousky, ty taky mohou udělat pořádnou paseku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
6.7.12 10:43

Já teda čumím 8o kolik ženských hází do wc tampony. Už chápu, proč v restauracích píšou, že se dámské hygienické potřeby nemají házet do wc. Vždycky jsem nadávala, že snad nejsmě blbé :roll:.

• Citovat
  • Upravit
17095
6.7.12 10:47

@Gladys Nám kdysi v bytovce spadl do záchodu takový ten plastový držák na vůni do mísy. Ucpalo to potrubí až za dlouho. Když přijel ten chlap, vytahoval vložky a tampony a nadával, jenže pak musel za tři dni znova, pač to stejně bylo ucpaný. Pak se přišlo na ten držák. A byl to humáč, řešili to ještě na domovní schuzi, že ať tam ženské nic takového nehážou, nic nebiologické, žádné vložky, tampony, dětské ubrousky, pytlíky ani obaly od těch vložek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.12 10:49
@colafit píše:
Já teda čumím 8o kolik ženských hází do wc tampony. Už chápu, proč v restauracích píšou, že se dámské hygienické potřeby nemají házet do wc. Vždycky jsem nadávala, že snad nejsmě blbé :roll:.

holky na navštěvě budu 10 hodin takže, mě to asi tAK 3 AŽ 4 PŘEBALENÍ ČEKAJÍ A POUŽÍVÁM VLOŽKY ;),zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová