Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jazminka27 co, co, jakou vložku?
to by mě ani nenapadlo tam házet vložku, já bych nehodila ani tampon
ale asi to projde, když tolik holek tampony hází, jen teda u starší zástavby bych si to nelajsla, protože tam to potrubí může být všelijaký, nemusí mít takový spád a může ucpat i ten tampon
@MadGirlNancy píše:
Taky hazu doma do zachodu…to jenom v ramci statistiky blbejch a nezodpovednejch ke svym trubkam od zachodu
Mam jenom dotaz - cetla jsem tu, ze nekomu vydrzi tampon 8 hodin. Muzete mi poradit, jak ho nemenit po kazde navsteve WC na malou (cca jednou za hodinu s mym pitnym rezimem)? Nacuca se mi totiz ta snurka a nasledne tampon a musi ven i po hodine - strihate snurky? Mate nejaky trik, jak je udrzet suche?
tobě se nasákne tampon od té šňůrky? Jak to děláš
To se mi v životě nestalo
Já zezadu, protože „dírka“
na tampon je vzadu a „čůrací dírka“
vepředu ![]()
@Jůlinka T. no každá u sebe nenosí sáček, ale když jdu na návštěvu, kde vím že nemají na záchodě koš, tak si ten sáček vezmu. Nejspíš bych to do toho sáčku zabalila i kdybych to házela do koše u nich, jen tak z ohleduplnosti, kdyby se jim pak protrhl pytel na odpadky aby nemuseli sahat na můj tampón.
No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?
Tak ja vam nevim, kdyz mi zacne menstruace tak nikam na navstevu nechodim, pac mam hrozne stavy a kdyz uz je par dni, tak si dam tampon ktery mi vydrzi dost dlouho na to abych poklevetila a jela domu se prebalit
Toz tak. Jinak tampony balim a hazu do popelnice, mame sice vlastni septimk ale nerada bych cistila trubky nalozena v hov nech.
v
Jo a kdyz je u nas navsteva, tak normalne reknu at hodi vlozku/tampon do kose. Neresim to.
@MadGirlNancy píše:
No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?
no ja osobne bych to neriskovala, pac ja mam co delat abch i tu snurku nasla
Jinak takova trosku nechutna diskuse co? ![]()
Já mám tu šňůrku jakoby srolovanou uvnitř u tamponu, ale hned na kraji, takže jí jednoduše vytáhnu. Teda dělám to, když jdu na malou, nijak prvoplánovitě. A pokud si jí počurám, tak jí vysaju do toaleťáku… To se k dobře zavedenému tamponu nedostane.
Tak mně teda nikdy nenapadlo házet tampon do záchodu.
Ale asi je to normální praxe, jak koukám.
My na vesnici nemáme kanalizaci a když přijede chlap na výcuc žumpy, tak to pak vylejvá na pole a to by se asi jezeďákům moc nelíbilo, kdyby se všude po poli válely tampony. ![]()
Jinak co já úplně nesnáším, když někdo hází použitý vložky nebo tampony do koše nezabalený.
Hlavně v práci, kde jsme samý ženský a na záchodě máme malej koš je to úžasný, když se otevře.
Zabalit to do toaleťáku by nikoho nezabilo. Fakt se mi nechce koukat na cizí špinavý vložky.
@Gladys No já se lekla že jo, pač pár přispívatelek klidně splachuje i vložky. Tak sorry.
U nás v práci nám nechtěli dát ty hygienické pytlíky na vložky, tak si tam prostě necháváme reklamní letáky a staré časopisy. A docela se ženské naučily do toho balit, tohle totiž neprosákne jak toaleťák. A když je nás tam hodně ženských, tak je to docela fajn.
A doma taky balím do časopisu nebo letáku a pak až do koše.
Příspěvek upraven 06.07.12 v 10:43
@jazminka27 já bydlela ve 150let starém domě se záchody na pavlači, k záchodům mám opravdu respekt a neházím do nich nic, co tam nepatří, protože moje maminka tam sypala piliny z kočičího záchodku, záchody se ucpali (ne teda přío záchod, ale někde níž) a když to rozebrali, tak na ně vychrstlo spousta sraček namixovaných s pilinami
Muže jsem zpucovala, i když jsem zjistila, že hází do záchodu v práci vlhčené dětské ubrousky, ty taky mohou udělat pořádnou paseku ![]()
Já teda čumím
kolik ženských hází do wc tampony. Už chápu, proč v restauracích píšou, že se dámské hygienické potřeby nemají házet do wc. Vždycky jsem nadávala, že snad nejsmě blbé
.
@Gladys Nám kdysi v bytovce spadl do záchodu takový ten plastový držák na vůni do mísy. Ucpalo to potrubí až za dlouho. Když přijel ten chlap, vytahoval vložky a tampony a nadával, jenže pak musel za tři dni znova, pač to stejně bylo ucpaný. Pak se přišlo na ten držák. A byl to humáč, řešili to ještě na domovní schuzi, že ať tam ženské nic takového nehážou, nic nebiologické, žádné vložky, tampony, dětské ubrousky, pytlíky ani obaly od těch vložek.
@colafit píše:
Já teda čumímkolik ženských hází do wc tampony. Už chápu, proč v restauracích píšou, že se dámské hygienické potřeby nemají házet do wc. Vždycky jsem nadávala, že snad nejsmě blbé
.
holky na navštěvě budu 10 hodin takže, mě to asi tAK 3 AŽ 4 PŘEBALENÍ ČEKAJÍ A POUŽÍVÁM VLOŽKY
,zakl.