Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy2 píše:
A co používáš za tampony? Já teď koukala na krabičky a na jedné je jasně přeškrtnuté WC a na dalších dvou je nakresleny koš, tak že já z toho chápu, že do WC tampony opravdu nepatří.
Návody nečtu ![]()
@levmah28 píše:
Návody nečtu
To je ale strašná legranda někomu ucpat hajzlík ![]()
Holky, muj pritel instalater by vas za vyhazovani vlozek a tamponu pochvalil protoze diky tomu minimalne dvakrat do tydne jede cistit nekomu odpad…naposledy dva metry tamponu, toaletaku a sracekk. protoze to ucpaly tampony. Kouknete se na navod. Je to fakt blbost a vy za to budete platit az se to ucpe..a zbytecne
Tak já bych teda zas nehodila nikomu použitou vložku nebo tampon do koše v kuchyni. To mi přijde
Já na to mám teda koš na wc takže snad žádnou návštěvu neuvedu do „prkérní situace“ ![]()
Fuj to jsou nápady zabalit do kabelky, umím si představit ten smrad. Normálně zabalím do toaleťáku a slušně se zeptám kde mají koš. Snad se není za co stydět ne? ![]()
@marmelada78 píše:
Tak já bych teda zas nehodila nikomu použitou vložku nebo tampon do koše v kuchyni. To mi přijdeJá na to mám teda koš na wc takže snad žádnou návštěvu neuvedu do „prkérní situace“
Když někdo nemá koš na wc, tak nejspíš vyhazuje v kuchyni. My tam hážeme i pleny a koš vynášíme denně
@Anonymní píše:
děkuji holky, asi chápete je to mův vlastní syn a ptát se ho, kde má koš a kam to mám dát, to je trochu neinteligentní a poznamka koš mají v kuchyni
Co je na tom neinteligentního?
Tím víc, když je to syn a vím kde je koš, tak to zabalím a hodím to do koše ne? ![]()
TEn kdo je stydlivej, tak má pak Nerudovskej problém, tak jsme se snažily najít více alternativ ![]()
@RyBANA píše:
Fuj to jsou nápady zabalit do kabelky, umím si představit ten smrad. Normálně zabalím do toaleťáku a slušně se zeptám kde mají koš. Snad se není za co stydět ne?
Taky si myslím, ale ono je to tak trapné, že se to radši spláchne do záchodu ![]()
@RyBANA No pokud to nenecháš v kabelce týden tak to není nic hroznýho, zabalíš do toaletáku do sáčku vrazíš do kabelky, za hodinu odcházíš z návštěvy vyhodíš do popelnice. Je mi to milejší než se vyptávat kde mají koš a v ruce žmoulat použitou vložku. ![]()
Tak já doma tampóny splachuji do hajzlíku, ale protože vím, že to zvládne. Na návštěvě bych si to nedovolila…
Edit 2020: uz nesplachuji ![]()
Příspěvek upraven 09.09.20 v 07:54
Mě to přijde normální se zeptat. Tím víc pokud je v domácnosti žena, je 99% šance, že má menstruaci taky a tyto problémy zná ![]()
Na druhou stranu, chtěly by jste, aby vám návštěva něco takového hodila do koše? Já teda mám s kamarádkama tak dobrý vztah, že by mi asi rovnou řekly, kam to mají hodit. Já osobně, bych si to fakt strčila do kabelky a vyhodila hned u domu do popelnice ![]()
@Ewule0712 Ne fakt by mi to nevadilo ani do koše v kuchyni. Házím tam i plínky. A denně koš vynášíme.
Taky je splachuju
šak si za vyvážení žumpy platím, tak co bych je tam nehazéla.