Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
holky na navštěvě budu 10 hodin takže, mě to asi tAK 3 AŽ 4 PŘEBALENÍ ČEKAJÍ A POUŽÍVÁM VLOŽKY,zakl.
tak sebou vem nějaké pytlíčky, svačinové sáčky mají dobrou velikost. I když to nebudeš schovávat, ale házet do koše, tak hermeticky zauzlený sáček bude vůči hostitelům ohleduplnější než jen vložka zamotaná v papíru ![]()
Zakladatelko Nebo si kup přímo ty na tohle určené v drogošce nebo lékarně. Nejlepší jsou ty neprůhledné, zabalíš, zavážeš, hygienicky uklizeno
já už bych bez nich nemohla fungovat.
@Kačenkaaaa píše:
Taky ho hážu do wc a to všude..kdybych měla řešit každou prkotinu tak mě odvezou do opavy
no… ucpané potrubí tampónama je šílená prkotina ![]()
Tampony se nemí splachovat do wc, ale už to tu padlo asi stokrát si myslím…
@Anonymní píše:
holky na navštěvě budu 10 hodin takže, mě to asi tAK 3 AŽ 4 PŘEBALENÍ ČEKAJÍ A POUŽÍVÁM VLOŽKY,zakl.
no tak to by skoro stálo za to, zeptat se na ten koš a házet to do té kuchyně. V těch pytlících třeba. To se před sebou v rodině tak stydíte? My tohle bereme celkem jako přirozenou věc, nedokážu si představit že bych se na to u jakýchkoli příbuzných styděla zeptat
@PetraJ píše:
Tak mně teda nikdy nenapadlo házet tampon do záchodu.Ale asi je to normální praxe, jak koukám.
My na vesnici nemáme kanalizaci a když přijede chlap na výcuc žumpy, tak to pak vylejvá na pole a to by se asi jezeďákům moc nelíbilo, kdyby se všude po poli válely tampony.
Jinak co já úplně nesnáším, když někdo hází použitý vložky nebo tampony do koše nezabalený.Hlavně v práci, kde jsme samý ženský a na záchodě máme malej koš je to úžasný, když se otevře.
Zabalit to do toaleťáku by nikoho nezabilo. Fakt se mi nechce koukat na cizí špinavý vložky.
Jo nezabalený vložky v koších to je taky něco
Snad to není tolik práce zabalit do toaletáku ![]()
A ještě mě teda nenapadlo házet tampony do záchoda, u kamarádek se zeptám kde mají koš a u kamaráda to balím do dávám do sáčku do kabelky a venku hned vyhazuju do popelnice, je mu se mi nějak nechce ptát kde má koš
![]()
Tampony bych spláchla, ale nejdřív bych se zeptala, zda dotyční nemají septik, protože to by mohl být fakt průser
Jinak bych se normálně pani domu zeptala, kde mají odpaďák. Nepřijde mi na tom nic divnýho no.
Fuj hazet tampon do zachodu, tak to taky slysim poprve. Vlozky nepouzivam od prvni menstruace ale docela by me zajimalo jaky si mam koupit po porodu, jsou nejaky specialni? To pro me bude utrpeni.
@Mobidick píše:
Fuj hazet tampon do zachodu, tak to taky slysim poprve. Vlozky nepouzivam od prvni menstruace ale docela by me zajimalo jaky si mam koupit po porodu, jsou nejaky specialni? To pro me bude utrpeni.
haha, tak to budeš velice nepříjemně překvapená. Jo, jsou poporodní vložky, ale s Allwayskama se rozluč, tyhle jsou jako byly před třiceti lety. Ale dá se to. Minule jsem je ani moc dlouho nepotřebovala
No mně přijde nechutné házet tampony i vložky do záchodu.
Myslela jsem, že ty nápisy v hospodách jsou pro náctileté holky, ale když to taky čtu…
Vzala bych si igelitový pytlík a vložku nebo tampon bych zabalila do toaleťáku a pak dala do sáčku.
Nacucaný tampon je objemově stejný či menší než běžný bobek. Trubku tedy neucpe.
@Burj Chalifa WC není odpadkový koš - odhozené nedopalky cigaret, tampony atd. musí být jinak opět nákladně odstraněny. Mozna ne primo ve vasich trubkach ale v centralni cisticce urcite
Byla jsem se podívat na tampony Ria co mám doma (značku střídám, příště se juknu na jiné) a symbol wc je přeškrtnutý ![]()
@Mobidick píše:
@Burj Chalifa WC není odpadkový koš - odhozené nedopalky cigaret, tampony atd. musí být jinak opět nákladně odstraněny. Mozna ne primo ve vasich trubkach ale v centralni cisticce urcite
Aha, to beru.Laik by řekl, že se ta buničina celkem dobře rozpustí.Horší to asi bude s vložkami, co mají neprosákavý umělohmotný spodek.Nejsem žádný velký ekolog.
Celou diskuzi jsem nečetla jen začátek - to mi stačilo
. Doufám, že vy co hážete na návštěvách tampóny a vložky do wc nejste moje kamarádky
. Normálně zabalím do papíru a slušně se zeptám, kde mají koš..Co je na tom trapného? Vždyť to je přirozené..
U rodiny se na nic neptám a obsloužím se sama
.