Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já mám strejdu instalatéra a lidi co si tím ucpou záchody by nejraději nakopal někde
. takže vím že se to neháže do záchodu ale do koše. když má službu o víkendu tak aspoň jednou za víkend vyjede k takovému případu a hlavně když lidé bydlí v paneláku a ucpou záchod
. takže asi tak
@zuzka90 píše:
Holky, muj pritel instalater by vas za vyhazovani vlozek a tamponu pochvalil protoze diky tomu minimalne dvakrat do tydne jede cistit nekomu odpad…naposledy dva metry tamponu, toaletaku a sracekk. protoze to ucpaly tampony. Kouknete se na navod. Je to fakt blbost a vy za to budete platit az se to ucpe..a zbytecne
No to musí být nádhera, bych se hanbou propadla, ucpat záchod tampónama a cizí chlap by je pak vytahoval
, ale zase má kšefty a myslím, že s tímhle myšlením některých bab má o kšefty postaráno asi navždy ![]()
A co se rozčilujete, však jsou za to placeni, ne?
Až budou všechny uvědomělé, ztratí instalatéři 50% své práce ![]()
@RyBANA píše:
@Ewule0712 Ne fakt by mi to nevadilo ani do koše v kuchyni. Házím tam i plínky. A denně koš vynášíme.
Tak my měli na balkoně ještě jeden koš, kam jsem házela plínky…přiznám se, že tampony házím do wc, vím, že to není dobře, ale nechce se mi s ním manipulovat a házet do koše, jsem líná ![]()
Kdo hážete tampony do WC, tak k nám nejezděte. Nejsme na to zařízený. Na návštěvě, pokud nemají na WC odpadkový koš, se normálně zeptám ženského osazenstva. Nic na tom nevidím ![]()
Tampony do wc fakt nepatří, ani vložky. Já mám normálně po kabelkách takové ty malé pytlíky speciálně na vložky a tampony, často je mívají v hotelech, nákupáku a restauracích, koupí se v lékarně nebo v drogérii. Tak to zabalím do toaletáku a šup do pytlíku. A fakt bych neviděla problém to hodit do koše, ale jestli to je problém, tak klidně do kabelky a pak do popelnice.
Ale ještě mě napadlo, co se „přebalit“ těsně před odchodem na návštěvu, a třeba větší vložku, ať to tam pak nemusíš řešit. Já teda používám tampony a ty mi vydrží v pohodě 8 hodin, tak s vložkama nemám zkušensti.
Já bych to fakt viděla na ten pytlík a nemyslím že bys na něj v kabelce zapoměla ![]()
To jsem fakt ráda, že si to o tom záchodu nemyslím sama. U našich se všechno šíleně ucpalo jen proto, že tam mamka házela papírové kuchyňské utěrky. Trvalo několik dní než našli to místo kde to všechno bylo. Ona s tím fakt není sranda.
A taky by mě zajímalo, na kterých tamponech je nakreslené, že se mají házet do záchoda
Pravda, 30 let je ještě nepoužívám, tak možná v tom je to kouzlo
Myslím, že vzít si s sebou pytlík, zabalit a za nějakou dobu vyhodit doma, je ideální řešení. Rozhodně mi to nepřipadá tak nechutné, jako kdyby se pak měl v tom záchodě někdo šťourat a tahat ven můj tampón
Já se teda taky přiznám, taky házím tampony do WC, ale když někam jdu, kde vím, že by mi to bylo trapné, tak si vezmu tampon a i ještě normální vložku, kdyby tampon prosákl, vložka vyddrží ještě dost
je to trošku nepříjemný pocit, ale jsou dny, kdy mi tampony nestačí a se samotnou vložkou bych se zbláznila
, tak takto
Holky tak ja uz parkrat na verejnych zachodcich sla po nekom kdo vyhazuje tampony do zachodu
tohle nechapu, doma at si to dela kazdej jak chce, ale na verejnych zachodcich a navstevach?!? ![]()
Nezlobte se, ale házet do záchodu tampony- z vaty, která nabyde..mi přijde fakt uhozený a v životě by mě to nenapadlo..je to prasečina. ![]()
@boball píše:
Tak když je to vlastní syn.,tak to prostě zabal a vyhod v té kuchyni?
ono to taky neni jednoduchy treba my mame vestaveny odpadkovy kos v lince tak by musela navsteva u nas prosmejdit celou linku nez by ten kos nasla ![]()
Já myslím, že kdysi na Tampaxech psali, že jsou z přírodní bavlny, takže rozložitelné a odbouratelné, snad že proto můžou i do záchodu, ale to že naše potrubí slabého průmeru, obzvlásť to starší panelákové, ucpou, to už tam nepíšou. Jinak na všech ostatních myslím je záchod přeškrtnutý, takže do záchodu fakt ne.
No abych pravdu rekla tak ja bych teda navstevu pekne servala kdyby mi splachovali do zachodu tyhle veci to se nedela a hlavne nevite zda se to nekde hloubeji nezasekne a pak to bude velky prusvih takze s tim nesouhlasim dala bych vsechno do pytliku a do kabelky a cestou nekde vyhodila a jak jsem uz rekla kos spoustalidi zchovanej a zabudovanej v kuchyni
Já tampony hážu do záchodu 15 let a v pohodě, vložky bych tam neházela, ty moc nabydou.
JInak zakladatelko, doporučuju, před návštěvou zavést tampón, a po návštěvě ho vyhodit. Tampón vydrží dost dlouho na to, abys to na běžné návštěvě nemusela řešit. Pokud tedy nejedeš na noc. Pokud ano, tak si určitě zjistíš, kde je koš a v nestřeženém okamžiku tam i ten zabalený tampón vyhodíš.
Mě by tedy nenapadlo tampon spláchnout do wc a myslím a doufám, že to zatím ani nikdo u nás neudělal. Máme na wc koš, nebo se holky zeptají, tak můžou i do koše v kuchyni. Ale do wc
![]()