Menstruace a návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1894
6.7.12 08:31

Ahoj holky, tak já mám strejdu instalatéra a lidi co si tím ucpou záchody by nejraději nakopal někde :cert:. takže vím že se to neháže do záchodu ale do koše. když má službu o víkendu tak aspoň jednou za víkend vyjede k takovému případu a hlavně když lidé bydlí v paneláku a ucpou záchod :pocitac: :pocitac: :pocitac:. takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.7.12 08:32
@zuzka90 píše:
Holky, muj pritel instalater by vas za vyhazovani vlozek a tamponu pochvalil protoze diky tomu minimalne dvakrat do tydne jede cistit nekomu odpad…naposledy dva metry tamponu, toaletaku a sracekk. protoze to ucpaly tampony. Kouknete se na navod. Je to fakt blbost a vy za to budete platit az se to ucpe..a zbytecne

No to musí být nádhera, bych se hanbou propadla, ucpat záchod tampónama a cizí chlap by je pak vytahoval :zed: :zed:, ale zase má kšefty a myslím, že s tímhle myšlením některých bab má o kšefty postaráno asi navždy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20296
6.7.12 08:33

A co se rozčilujete, však jsou za to placeni, ne? :mrgreen: Až budou všechny uvědomělé, ztratí instalatéři 50% své práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
6.7.12 08:33
@RyBANA píše:
@Ewule0712 Ne fakt by mi to nevadilo ani do koše v kuchyni. Házím tam i plínky. A denně koš vynášíme.

Tak my měli na balkoně ještě jeden koš, kam jsem házela plínky…přiznám se, že tampony házím do wc, vím, že to není dobře, ale nechce se mi s ním manipulovat a házet do koše, jsem líná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
6.7.12 08:40

Kdo hážete tampony do WC, tak k nám nejezděte. Nejsme na to zařízený. Na návštěvě, pokud nemají na WC odpadkový koš, se normálně zeptám ženského osazenstva. Nic na tom nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 08:53

Tampony do wc fakt nepatří, ani vložky. Já mám normálně po kabelkách takové ty malé pytlíky speciálně na vložky a tampony, často je mívají v hotelech, nákupáku a restauracích, koupí se v lékarně nebo v drogérii. Tak to zabalím do toaletáku a šup do pytlíku. A fakt bych neviděla problém to hodit do koše, ale jestli to je problém, tak klidně do kabelky a pak do popelnice.
Ale ještě mě napadlo, co se „přebalit“ těsně před odchodem na návštěvu, a třeba větší vložku, ať to tam pak nemusíš řešit. Já teda používám tampony a ty mi vydrží v pohodě 8 hodin, tak s vložkama nemám zkušensti.
Já bych to fakt viděla na ten pytlík a nemyslím že bys na něj v kabelce zapoměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 08:54

To jsem fakt ráda, že si to o tom záchodu nemyslím sama. U našich se všechno šíleně ucpalo jen proto, že tam mamka házela papírové kuchyňské utěrky. Trvalo několik dní než našli to místo kde to všechno bylo. Ona s tím fakt není sranda.
A taky by mě zajímalo, na kterých tamponech je nakreslené, že se mají házet do záchoda :think: Pravda, 30 let je ještě nepoužívám, tak možná v tom je to kouzlo
Myslím, že vzít si s sebou pytlík, zabalit a za nějakou dobu vyhodit doma, je ideální řešení. Rozhodně mi to nepřipadá tak nechutné, jako kdyby se pak měl v tom záchodě někdo šťourat a tahat ven můj tampón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
6.7.12 08:58

Já se teda taky přiznám, taky házím tampony do WC, ale když někam jdu, kde vím, že by mi to bylo trapné, tak si vezmu tampon a i ještě normální vložku, kdyby tampon prosákl, vložka vyddrží ještě dost :) je to trošku nepříjemný pocit, ale jsou dny, kdy mi tampony nestačí a se samotnou vložkou bych se zbláznila :zed: :zed:, tak takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.7.12 09:00

Holky tak ja uz parkrat na verejnych zachodcich sla po nekom kdo vyhazuje tampony do zachodu :cert: :poblion: tohle nechapu, doma at si to dela kazdej jak chce, ale na verejnych zachodcich a navstevach?!? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.7.12 09:01

Nezlobte se, ale házet do záchodu tampony- z vaty, která nabyde..mi přijde fakt uhozený a v životě by mě to nenapadlo..je to prasečina. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.7.12 09:15
@boball píše:
Tak když je to vlastní syn.,tak to prostě zabal a vyhod v té kuchyni?

ono to taky neni jednoduchy treba my mame vestaveny odpadkovy kos v lince tak by musela navsteva u nas prosmejdit celou linku nez by ten kos nasla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 09:17

Já myslím, že kdysi na Tampaxech psali, že jsou z přírodní bavlny, takže rozložitelné a odbouratelné, snad že proto můžou i do záchodu, ale to že naše potrubí slabého průmeru, obzvlásť to starší panelákové, ucpou, to už tam nepíšou. Jinak na všech ostatních myslím je záchod přeškrtnutý, takže do záchodu fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.7.12 09:19

No abych pravdu rekla tak ja bych teda navstevu pekne servala kdyby mi splachovali do zachodu tyhle veci to se nedela a hlavne nevite zda se to nekde hloubeji nezasekne a pak to bude velky prusvih takze s tim nesouhlasim dala bych vsechno do pytliku a do kabelky a cestou nekde vyhodila a jak jsem uz rekla kos spoustalidi zchovanej a zabudovanej v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.7.12 09:24

Já tampony hážu do záchodu 15 let a v pohodě, vložky bych tam neházela, ty moc nabydou.
JInak zakladatelko, doporučuju, před návštěvou zavést tampón, a po návštěvě ho vyhodit. Tampón vydrží dost dlouho na to, abys to na běžné návštěvě nemusela řešit. Pokud tedy nejedeš na noc. Pokud ano, tak si určitě zjistíš, kde je koš a v nestřeženém okamžiku tam i ten zabalený tampón vyhodíš.

• Citovat
  • Upravit
28414
6.7.12 09:25

Mě by tedy nenapadlo tampon spláchnout do wc a myslím a doufám, že to zatím ani nikdo u nás neudělal. Máme na wc koš, nebo se holky zeptají, tak můžou i do koše v kuchyni. Ale do wc :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová