Menstruace a návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2508
6.7.12 09:35

Tak diskuze mě inspirovala k tomu, že sem na spodním záchodě kam chodí většina návštěv instalovala koš :-D

Jinak ja bych ty tampony normalně hodila do koše, určitě nesplachovala… já teda newim, ale nikdy nevíte jak na tom záchod je (některý maj tah trochu menší) a největší trapas by byl kdyby to nešlo pořádně spláchnout :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
6.7.12 09:37

Já si zase nedovedu představit, jak a do čeho bych ten použitý tampon dala. Když to zabalím do toaletáku, tak to prosákne, no a nevím, zda kažká u sebe nosí sáček. Odjakživa to hážu do záchodu. Ale spíš když jsem byla mladší, nosím spíš vložky. Teď mám od takovýchto propriet na pár měsíců pokoj… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.7.12 10:01

Záleží na tom, u koho jsem, jestli u dobré kamarádky, tak zkrátka zabalit a zeptat se, kde je koš, pokud nemají přímo na záchodě.
Pokud by to byli nějací známí, tak by mi to bylo asi taky trochu trapné, takže bych měla kdyžtak igelitový pytlík s sebou, uložila do něj, udělala uzlíček a bylo by.

Někdo na začátku psal spláchnout tampon do záchoda, no tak možná u nových trubek to projde, ale u starších záchodů bych něco takového neriskovala, protože tampon může odpad ucpat a když by pak tahali tampon a zjistili, že je zrovna od té a té, tak teprve pak by to byl ten správný trapas a nepříjemnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 10:11

@Jůlinka T. No právě, já je prostě nosit začala, mám dva v každý kabelce, spešl na tohle. A mám je tam pořád, i když je teď 9 měsícu nepotřebuji. Prostě hygienický návyk bych tomu řekla. Jako umýt si ruce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
6.7.12 10:12

Taky hazu doma do zachodu…to jenom v ramci statistiky blbejch a nezodpovednejch ke svym trubkam od zachodu :-)
Mam jenom dotaz - cetla jsem tu, ze nekomu vydrzi tampon 8 hodin. Muzete mi poradit, jak ho nemenit po kazde navsteve WC na malou (cca jednou za hodinu s mym pitnym rezimem)? Nacuca se mi totiz ta snurka a nasledne tampon a musi ven i po hodine - strihate snurky? Mate nejaky trik, jak je udrzet suche? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.7.12 10:14

@Gladys Tampon jo a vložka ne? To bych řekla že je do záchodu jeste horší. Nabyde taky, ale jak to má zespod tu nepropustnou vrstvu, to musí být mazec v úzkem potrubí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.7.12 10:16

MadGirlNancy když jdeš čůrat tak si můžeš šňůrku zezadu přidržet. Ale pokud se ti při čůrání nacucá tampon, tak ho máš špatně zavedený, protože by měl být docela hluboko zavedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.7.12 10:19

@jazminka27 co, co, jakou vložku? 8o to by mě ani nenapadlo tam házet vložku, já bych nehodila ani tampon :nevim: ale asi to projde, když tolik holek tampony hází, jen teda u starší zástavby bych si to nelajsla, protože tam to potrubí může být všelijaký, nemusí mít takový spád a může ucpat i ten tampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 10:21
@MadGirlNancy píše:
Taky hazu doma do zachodu…to jenom v ramci statistiky blbejch a nezodpovednejch ke svym trubkam od zachodu :-)
Mam jenom dotaz - cetla jsem tu, ze nekomu vydrzi tampon 8 hodin. Muzete mi poradit, jak ho nemenit po kazde navsteve WC na malou (cca jednou za hodinu s mym pitnym rezimem)? Nacuca se mi totiz ta snurka a nasledne tampon a musi ven i po hodine - strihate snurky? Mate nejaky trik, jak je udrzet suche? :-)

tobě se nasákne tampon od té šňůrky? Jak to děláš 8o To se mi v životě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.7.12 10:23

Já zezadu, protože „dírka“ :D na tampon je vzadu a „čůrací dírka“ :D vepředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 10:25

@Jůlinka T. no každá u sebe nenosí sáček, ale když jdu na návštěvu, kde vím že nemají na záchodě koš, tak si ten sáček vezmu. Nejspíš bych to do toho sáčku zabalila i kdybych to házela do koše u nich, jen tak z ohleduplnosti, kdyby se jim pak protrhl pytel na odpadky aby nemuseli sahat na můj tampón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
6.7.12 10:27

No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.7.12 10:33

Tak ja vam nevim, kdyz mi zacne menstruace tak nikam na navstevu nechodim, pac mam hrozne stavy a kdyz uz je par dni, tak si dam tampon ktery mi vydrzi dost dlouho na to abych poklevetila a jela domu se prebalit :nevim: :nevim: Toz tak. Jinak tampony balim a hazu do popelnice, mame sice vlastni septimk ale nerada bych cistila trubky nalozena v hov nech. :lol: :lol: v
Jo a kdyz je u nas navsteva, tak normalne reknu at hodi vlozku/tampon do kose. Neresim to.

• Citovat
  • Upravit
marra
6.7.12 10:34
@MadGirlNancy píše:
No nacuca, fakt. Nemam pocit, ze bych si tampon zavadela malo, necitim ho…To mi teda reknete, jak to delate, trik s drzenim snurky jsem zkousela taky, ale stejne to neklaplo. No nic. Uz me i napadlo snurku ustrihnout, protoze si myslim, ze bych tampon vyndala i bez ni, ale jeste jsem to nerealizovala - nedelate to nekdo?

no ja osobne bych to neriskovala, pac ja mam co delat abch i tu snurku nasla :lol: Jinak takova trosku nechutna diskuse co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651
6.7.12 10:35

Já mám tu šňůrku jakoby srolovanou uvnitř u tamponu, ale hned na kraji, takže jí jednoduše vytáhnu. Teda dělám to, když jdu na malou, nijak prvoplánovitě. A pokud si jí počurám, tak jí vysaju do toaleťáku… To se k dobře zavedenému tamponu nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová