Poloha dítěte 36. týden

155
3.5.13 14:58

Poloha dítěte 36. týden

Ahoj, jsem na začátku 36.tt a stále nevím, v jaké poloze se naše mimčo nachází. Na ultrazvuku jsem byla naposledy ve 30.tt a to bylo hlavičkou nahoru a na další jdu až za 14 dní. Někde jsem četla, že se to dá poznat podle toho, jak mimčo škytá, ale mě se zdá, že škytá někde kolem pupku, spíš nad ním. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MIŠANA1
3.5.13 15:05
@Dvořka píše:
Ahoj, jsem na začátku 36.tt a stále nevím, v jaké poloze se naše mimčo nachází. Na ultrazvuku jsem byla naposledy ve 30.tt a to bylo hlavičkou nahoru a na další jdu až za 14 dní. Někde jsem četla, že se to dá poznat podle toho, jak mimčo škytá, ale mě se zdá, že škytá někde kolem pupku, spíš nad ním. Nemáte někdo zkušenost?

mi škytá někdy na pravo někdy na levo, ale spíš pod pupkem-v podbříšku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tterrezzkaa
3.5.13 15:06

Mě to doktor řekl, ale je pravda, že nad pupkem cítím zadeček a opravdu nejde s ničím zaměnit :-)

• Citovat
  • Upravit
155
3.5.13 15:09

Já právě od toho 30tého týdne žádné extra změny v pohybech necítím. Rozhodně žádné kopání do žeber, spíš tlak na močák, ale to může být tlak jak od hlavy, tak od zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.5.13 15:11

Jakmile se malej otočil dolů, tak jsem cítila pohyby nahoře pod žebrama a škytal opravdu dole v podbřišku. Na UTZ. se to už jen potvrdilo, u něj jsem věděla celkem dobře, jak je natočený. Byl veliký, zase až tak se nehýbal, takže to nebylo těžké. Teď u druhého vím jasně jednu věc a to tu, že je tam pokaždé jinak :mrgreen:, protože se tam mele neustále jak na kolotoči. A pravdou je, že škytavky jsem si snad u něj zatím ani nevšimla, což se synem, který škytal dost, je celkem dost velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
3.5.13 15:17

No hlavně bych se škytavkou neřídila, já ji cítila úplně dole v podbřišku a kluk byl stejně zadečkem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.5.13 15:20

@Dvořka a co zkusit na to mimčo šáhnout..hlavička je o dost tvrdší než zadeček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.5.13 15:43

Já cítila kopání dole a právě hodně na močák, jak píšeš ty a prcek byl hlavou nahoře…Do žeber jsem žádné kopání nezažila, spíš jen ťukání a to bylo právě ručičkama a nebo cpal hlavu pod žebra. Největší pohyb byl v podbřišku a kolem pupíku…

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
3.5.13 15:46

Jo no, asi bude nejlepší počkat na ten ultrazvuk. já jsem měla mrňouse dlouho napříč a nepoznala jsem že už je hlavou dolu. Kolikrát i teď mám boule na obou stranách, právě tak jak když byl napříč a už je měsíc hlavou dolu. Jinak ho cítím častěji skoro v teplákách, než u vrchu :lol: něčím mi bouchá do močaku a asi čípku.

• Citovat
  • Upravit
9090
3.5.13 15:48

No já osobně bych z toho byla na nervy a šla bych na utz, i kdybych si ho měla zaplatit. Rodit KP přirozeně bych nechtěla, takže bych si utz vydupala.

Škytavkou bych se neřídila, já jsem si jednou taky myslela, že malá škytá, cítila jsem to úplně dole a přitom byla KP :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
3.5.13 15:51
@Verca1989 píše:
No já osobně bych z toho byla na nervy a šla bych na utz, i kdybych si ho měla zaplatit. Rodit KP přirozeně bych nechtěla, takže bych si utz vydupala.Škytavkou bych se neřídila, já jsem si jednou taky myslela, že malá škytá, cítila jsem to úplně dole a přitom byla KP :nevim:

tak do porodu ji určo řeknou, u nás polohu dítěte a vahu kontrolují i v den proodu přimo v nemocnici..

• Citovat
  • Upravit
16365
3.5.13 20:58

@Verca1989 a k čemu by to bylo. I kdyby věděla, že za 2 dny rodí…a to nikdy nevíš…tak za tu dobu se ta poloha může desetkrát změnit :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí