Polohování u Valco Snap

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
28.8.14 13:23

http://www.baby.jogger.cz/…4-black.html

Tento. Jen, kdybych byla hnida, mi vadi, ze nema rucni brzdu;), ale ja jsem supernarocna;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.8.14 13:25

@K82 Díky, ale ten se mi nelíbí, potřebuji velký košík a ještě další „drobnosti“, které asi nikdy neskloubím v jeden kočárek :-D

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
28.8.14 13:27

@Lizzi
No to naprosto chapu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.8.14 13:33

@K82 takové základní věci jako polohovací nožičky, pevná záda, opěrka do sedu, velký košík a k tomu aby to nebyl tank ale menší sporťák - nemožné sehnat! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
28.8.14 13:36

@Lizzi
Jj a ja to jeste rozmnozila o polohovaci rukojet a rucni brzdu :mrgreen:. Tzn mam 2-Valco a Jane slalom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.8.14 13:40

@K82 ta polohovací rukojeť by se taky hodila, ale pro mě ještě další věc prodloužitelná boudička a úplný leh.. to snad není tak moc :lol:

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
28.8.14 14:01

@Lizzi
To vse by RELATIVNE splnovala Teutonia, co jsem mela, ale na me byla desne tezka-jezdim porad autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 10:07

poholování či ne

Ahoj holky, chci koupit valco snap jako druhý kočárek do města, jen váhám jestli koupit s polohováním nožiček, což je o 1000Kč dražší. většina z vás to polohováním vyřešila jen páskem a stačí to :-) Stojí za to si připlatit? Byla jsem v obchodě a tam měli jen bez polohování :roll:, takže ho asi objednám přes net. díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.2.15 14:05

Ahoj,
já pořídila bez polohování a ani jsem nekoupila ten pásek. Když mi tam malej spal, tak jsem jenom vyboulila ten spodek a malýmu to vůbec nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
27.2.15 16:03

@Vonavakyticka Zainvestuj do polohování. Vyboulení jak radí @jamie.j je časem k ničemu. Padá a ničí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 13:22

Tak jsme koupili krásnou lila barvu s polohováním, jak jsem to viděla, tak ten komfort za to stojí :lol: jsem z něj fakt nadšená, hlavně ta váha při skládání do auta a nákupy bude super, jinak to skládání je taky super vyřešené, a ještě kočárek v pohodě sám stojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.4.15 22:22

Dobrý den, prosím o zkušenosti, kdo máte Valco s polohováním, jak jste spokojení? Hodně o tomto kocarku uvazuji, ale na bazarcich vidim, ze se velice casto prodavaji uplne zanovni, kupovane treba v breznu nebo dubnu, tak si rikam, kde je zrada? Kdyby to byl jeden pripad, tak bych to neresila, ale treba ted zrovna jsou tam 3 takove inzeraty…moc dekuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
10.4.15 10:02

@xKamila A co se zeptat přímo prodejce? Proč se kočárku zbavují po pár měsících?
Já si tedy myslím, že spousta ženských chce Snapa, protože je to in kočár. Vyzkouší a prodá ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí