Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4http://www.baby.jogger.cz/…4-black.html
Tento. Jen, kdybych byla hnida, mi vadi, ze nema rucni brzdu;), ale ja jsem supernarocna;)
@K82 Díky, ale ten se mi nelíbí, potřebuji velký košík a ještě další „drobnosti“, které asi nikdy neskloubím v jeden kočárek ![]()
@K82 takové základní věci jako polohovací nožičky, pevná záda, opěrka do sedu, velký košík a k tomu aby to nebyl tank ale menší sporťák - nemožné sehnat! ![]()
@Lizzi
Jj a ja to jeste rozmnozila o polohovaci rukojet a rucni brzdu
. Tzn mam 2-Valco a Jane slalom ![]()
@K82 ta polohovací rukojeť by se taky hodila, ale pro mě ještě další věc prodloužitelná boudička a úplný leh.. to snad není tak moc ![]()
@Lizzi
To vse by RELATIVNE splnovala Teutonia, co jsem mela, ale na me byla desne tezka-jezdim porad autem.
Ahoj holky, chci koupit valco snap jako druhý kočárek do města, jen váhám jestli koupit s polohováním nožiček, což je o 1000Kč dražší. většina z vás to polohováním vyřešila jen páskem a stačí to
Stojí za to si připlatit? Byla jsem v obchodě a tam měli jen bez polohování
, takže ho asi objednám přes net. díky ![]()
Ahoj,
já pořídila bez polohování a ani jsem nekoupila ten pásek. Když mi tam malej spal, tak jsem jenom vyboulila ten spodek a malýmu to vůbec nevadilo.
@Vonavakyticka Zainvestuj do polohování. Vyboulení jak radí @jamie.j je časem k ničemu. Padá a ničí se.
Tak jsme koupili krásnou lila barvu s polohováním, jak jsem to viděla, tak ten komfort za to stojí
jsem z něj fakt nadšená, hlavně ta váha při skládání do auta a nákupy bude super, jinak to skládání je taky super vyřešené, a ještě kočárek v pohodě sám stojí ![]()
Dobrý den, prosím o zkušenosti, kdo máte Valco s polohováním, jak jste spokojení? Hodně o tomto kocarku uvazuji, ale na bazarcich vidim, ze se velice casto prodavaji uplne zanovni, kupovane treba v breznu nebo dubnu, tak si rikam, kde je zrada? Kdyby to byl jeden pripad, tak bych to neresila, ale treba ted zrovna jsou tam 3 takove inzeraty…moc dekuji:)
@xKamila A co se zeptat přímo prodejce? Proč se kočárku zbavují po pár měsících?
Já si tedy myslím, že spousta ženských chce Snapa, protože je to in kočár. Vyzkouší a prodá ho ![]()