Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat Vás co máte tyto golfky, jak je to s polohováním nožiček? Jdou až do vodorovna? Děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4@jamie.j Podložkovník neznám, ale dobře slouží velmi jednoduchý pásek. Šel by udělat i širší, ale i já sama zatím používám tento „obyčejný“, funkci plní.
Polohování je na nic.Syn má těžký nohy, ten stupínek nedrží a hned slehne
Hodně vídám ten pásek na suchý zip.
@CokeLady Nejde jen o sezení, spát s nohama dolů není moc pohodlné.
Dobrý večer, kde se dá sehnat ten podložkovník - pásek?
Dá se to někde koupit na netu?
Děkuji moc
@RebeLinsidE Já ho dělala už asi pro 20 maminek odsud. Jednoduchý, pásek na patentek, za 40Kč. Mrkni na Fler a když budeš chtít, ozvi se přes zprávu.
@zuzkasim píše:
@RebeLinsidE Já ho dělala už asi pro 20 maminek odsud. Jednoduchý, pásek na patentek, za 40Kč. Mrkni na Fler a když budeš chtít, ozvi se přes zprávu.
Díky moc, kuknu, případně rovnou objednám tam.
Zdravím majitelky Valca a jdu s dotazem: Jde u tohoto kočárku napolohovat opěrku zad úplně do sedu? A jakou máte zkušenost s pevností opěrky zad, přijde mi, že jak je to polohování na pásek, že se to viklá z prava do leva a není to pevná opěrka pro půlročáka. Potřebuji nový sporťák a už si nevím rady, jaký koupit. Díky ![]()
@Lizzi
Uplne do praveho uhle to nejde, ale sedi tam v poho. Pokud pulrocak jeste nesedi sam, volila bych jiny. Nejde o pevnost (to mi prijde cajk), ale spatne ho tam upevnite, aby se nesesouval do stran, leda necim oblozit. Nicmene pokud sam nesede, nemel by se posazovat ani v kocarku.
Jinak obecne k Valco-ja jsem s nim spokojena (dcera 15m), ale hl. Az pote, co jsem dokoupila nafukovaci kola. Bez nich je to proste lepsi golfac. Ale pokud by dcera byla mensi a ja volila znovu „sportak“ koupila bych baby jogger trojkolku (elite, tusim)
http://www.baby.jogger.cz/…4-black.html
Tento. Jen, kdybych byla hnida, mi vadi, ze nema rucni brzdu;), ale ja jsem supernarocna;)
@K82 Díky, ale ten se mi nelíbí, potřebuji velký košík a ještě další „drobnosti“, které asi nikdy neskloubím v jeden kočárek ![]()
@K82 takové základní věci jako polohovací nožičky, pevná záda, opěrka do sedu, velký košík a k tomu aby to nebyl tank ale menší sporťák - nemožné sehnat! ![]()
@Lizzi
Jj a ja to jeste rozmnozila o polohovaci rukojet a rucni brzdu
. Tzn mam 2-Valco a Jane slalom ![]()