Golfky do lesa? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
22.4.14 14:27

golfky do lesa? :)

Maminky, nesmějte se mi, prosím :) Ale existují golfky do lesa na houby? Koupila jsem loni špatný sporťák a malou nosila v nosítku, ale to si v roce a půl nedokážu představit :D No a kupovat v tomto věku další sporťák mi přijde uhozené :( Bez kočárku si to ale v lese taky nedokážu představit, ptž mi pořád utíká a neposlouchá :( Poradíte, prosím? A hlavně žádný výsměch. Na fb jsem kvůli tomu opustila skupinku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
995
22.4.14 14:30

Na lesni cestu si dokazu predstavit spoustu kocarku, my mame golfac peg perego a zvlada v oohode i horsi teren, ale pokud chces chodit mezi stromy, tak si tam kocar fakt neumim představit. Zvazovala bych spis nositko na zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.4.14 14:30

Taky zrovna patram po nejakych, ktere budou off road. :-)) Asi to chce nejaky pevny vetsi kolecka. Koukala jsem na Chicco Multiway Evo a myslim, ze by to mozna slo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.4.14 14:32

Tak určitě ne Peg perego pliko :mrgreen: Hehe, to jsem vzala párkrát do lesa já :zed: Jako ono je to vozítko stabilní, takže přežilo v pohodě, ale ta průjezdnost :pocitac: :roll: :roll: :roll: Tak asi něco s jednoduchýma kolečkama, když už to musí být golfky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
22.4.14 14:33

@elis1991 Já nevím, já bych golfky nekupovala. My chodíme do lesa pěšky, s sebou beru manducu, a když potřebujeme nějak rychleji popojít, jde malá na záda do manducy, popř. na chvíli do náruče. A jinak v lese mi nevadí, že utíká, vždyť to nevadí - tedy myslím, když jsme na procházce, nikam nespěcháme a tak.. A v lese pod auto nevletí :)
Nebo teda nevím, vy chodíte jako přes les někam, kam potřebujete, nebo jenom na procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.4.14 14:33

My měli Chipolino Ultra. Stejnbý styl je i Zopa Design Fusion.Je to něco mezi sporťákem a golfkama.Je to trošku tank, fakt projede kdečím, zároveň je lehoučký. Ale při představě že se s ním vláčím celý den někde po lese v ostružiní nebo tak, to bych koupila raději manducu nebo batolecí nosítko. Případně krosničku, ale ta je na houbaření nepraktická. My máme všechny varianty a do lesa buď manducu nebo croozera s obříma kolama.

• Citovat
  • Upravit
9090
22.4.14 14:34

Na lesní cestu by se to asi dalo ale tam se moc hub najít nedá :D a já bych se taky bála, že v lese na kořenech ten kočárek oddělám. My máme teda sporťák Tako, terén zvládá perfektně ale přímo do lesa si to moc neumím představit, to bych byla namožená jako hrom, takže moc nevěřím, že golfky by to zvládly. Spíš bych přemýšlela nad jiným nosítkem, co třeba krosna na záda? Malá měla loni v létě taky rok a půl a nosila jsem ji ještě na zádech v Manduce a letos asi pořídíme krosnu, protože Manduca už je jí přece jen těsná, taky hodně chodíme a často hrozným terénem ale nosítko je jediná možnost, tahat kočár, to bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.4.14 14:35

@Gina108

A to Pliko je jinak dobry? Hledam neco skladneho a dobreho na dovolene na horach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355

@elis1991 A utíká, jako že se proběhne někde kolem tebe, nebo vezme roha úplně? Já bychji nechala vyběhat, unavit…a pak možná budeš mít čas najít nějaký ten hřib. Mě příjde na hřiby hrozná i tak krosna-popojdu, shýbnu se, vstanu, popojdu…ale já nemám moc fyzičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Koupila bych jakýkoliv starý robustní, bazarový. za pár stovek. když je odděláš, nebude to tolik „bolet“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
22.4.14 14:36

Jo tak to mě taky zajímá. I já strašně ráda houbařím a budu muset sehnat nějakou káru na hříbky :palec: Nebo to nosítko.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1350
22.4.14 14:37

Tak já mám TFK Buggster, má jen tři silná kolečka, takže terén zvládá super, je i lehoučký takže přes nějaké extra nerovnosti jsem si ho přenesla i s dítětem, přesto si ho v lese představit neumím :nevim:
To jsem hodila na záda Manducu a super, chvíli běhal, chvíli se nesl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.4.14 14:37

Měla jsem chvíli GT3,ale byl hrozně těžký a neskladný :/ tak šel pryč. do auta jsem ho nedala ani bez předního kola a nevlezla jsem se s ním ani do výtahu a po schodech jsem ho táhla jen párkrát a stačilo. teď toho trochu lituji. v lese byl k nezaplacení :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.4.14 14:39
@Lolllo píše:
@Gina108A to Pliko je jinak dobry? Hledam neco skladneho a dobreho na dovolene na horach..

Ne, skladný to moc není, je to spíš pevný tank. Ale držák to je, to ano, ty hned tak něco nezničí. A nevhodné pro vysoké lidi, neb jsem si při jízdě kopala do koleček :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.4.14 14:40

@poppaea Když ona mi malá opravdu utíká :/ mám strach, že když se ohnu pro houbu, už jí nenajdu :/ Je opravdu éro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí