Golfky do lesa? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
24.4.14 14:21
@slavuska1 píše:
Koupila bych jakýkoliv starý robustní, bazarový. za pár stovek. když je odděláš, nebude to tolik „bolet“ ;)

To je taky pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:23
@Hr4sek22 píše:
Jo tak to mě taky zajímá. I já strašně ráda houbařím a budu muset sehnat nějakou káru na hříbky :palec: Nebo to nosítko.. :think:

Pokud sháníte sporťák na delší dobu, doporučuji peg perego GT3.my ho měli, ale nevešel se mi do výtahu, tak šel pryč. Teď toho lituju, ale ty prachy do něj znova nedám..navíc na půl roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.14 14:23
@elis1991 píše:
Nechci se vás dotknout, ale jak sbíráte houby s krosnou na zádech? :)

zatím krosnu nemáme, teprve budeme pořizovat. Ale s manducou jsme chodili na houby normálně, samozřejmě to není extra pohodlné, když se člověk furt ohýbá ale šlo to :) Já jsem zvyklá s manducou chodit několik hodin v kuse, takže mi to ani nepřišlo a pro nás to je asi jediné řešení, protože malá taky pořád zdrhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
24.4.14 14:26

Ahojy holky, jestli můžu, ráda bych se k diskusi přidala! Koupila jsem si kočár quinny speedi - byla jsem z něj doslova unešená, ALE - je to veliká obluda na skládání, bydlím na vesnici a momentálně nesmím řídit auto, takže kočár do autobusu nenacpu, ke všemu mi v něm malá stejně ani nechce spát a tak hledám golfky, které jsou skladné, v autě (škoda fabia) v kfru ještě zbyde místo a hlavně aby se dala podložka dát uplně do sedu a nikoliv jen do polosedu a s lehem to samé ne jako u quinny a jasan aby to nestálo majlant - napadly mě tyto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?
ráda bych znala Váš názor… dcerce je 5 měsíců, tak ještě do konce léta vydržíme s quinnem, ale pak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
24.4.14 14:29

Ahojky! Já nosím do lesa občany v babyvaku od Pechů a na zádech :-). K trhání hub používám „trhače“ - výhoda matky vícečetky :-). Ale jinak stran kočárku - já jsem vloni byla s dcerou na foto kursu a šli fotit do terénu, tak jsem ji následovala a v pohodě jsem projela i špatným terénem s Jané cross - on má dvě kola veliká a dvě maličká, skladný i do malého kufru (mám sice auto Ford Galaxy, ale v něm všech sedm sedaček, takže kufr šula nula nic). Hlavně aby rostly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:32
@poppaea píše:
@elis1991 Ty jo, a to ti jako vydrží v kočáru v tomhle věku? U nás si nedovedu představit, že bych sbírala houby a malá na mě koukala z kočáru 8o

Když je v kočárku, tak je jako beránek..sedé, kouká, povídáme si, občas utrhnu kytičku, podám větvičku a je to cajk :) Ale jde mi taky o dovolenou..Mám teď cassual play vintage a skoro neprojedu přes kočičí hlavy :/ fakt nevím, co mě popadlo ho koupit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:33
@marmelada78 píše:
Jak často na ty houby chodíte? Vyplatí se ti řešit kvůli tomu kočár? CO znamená že dítě utíká, jak je staré? Jako fakt si myslíš že se ohneš pro houbu a dítě bude z dohledu? To snad né… Tak ho nechám at si utíká ne? Víš jak potom bude dobře spát?

Ptala jsem se na kočárky a ne na názory na výchovu a hlídání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
24.4.14 14:33

@kattkka s tí mesouhlasím - speedi není zrovna lehký kočár, nepočítám obtížné nakládání do auta a to že se občas „zašprajcne“ přední kolečko - celkově nejsem s kočárkem quinny speedi moc spokojená!! byl to unáhlený kup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
24.4.14 14:35

Já mám golfky chicco, mají dost velká kola a zvládají horší terén. Ale tahat se do lesa s kočárek by se mi nechtělo. Nepíšeš o možnosti toho nosítka…Je v tom problém? Jak staré dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 14:36
@Lili5 píše:
Ahojky! Já nosím do lesa občany v babyvaku od Pechů a na zádech :-). K trhání hub používám „trhače“ - výhoda matky vícečetky :-). Ale jinak stran kočárku - já jsem vloni byla s dcerou na foto kursu a šli fotit do terénu, tak jsem ji následovala a v pohodě jsem projela i špatným terénem s Jané cross - on má dvě kola veliká a dvě maličká, skladný i do malého kufru (mám sice auto Ford Galaxy, ale v něm všech sedm sedaček, takže kufr šula nula nic). Hlavně aby rostly!!!

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.4.14 14:40
@elis1991 píše:
Když je v kočárku, tak je jako beránek..sedé, kouká, povídáme si, občas utrhnu kytičku, podám větvičku a je to cajk :) Ale jde mi taky o dovolenou..Mám teď cassual play vintage a skoro neprojedu přes kočičí hlavy :/ fakt nevím, co mě popadlo ho koupit :/

Tak to máme opačně, mně by malá utekla pár metrů, ale v kočárku by se vztekla :mrgreen: Nevím, my máme golfky Uppababy G-luxe, jsou dobré, kočičí hlavy bez problémy a na netu jsem četla dost pozitivní recenze i na další terény, možná by zvládly i les, ale v ČR se neprodávají, takže se to nedá vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
24.4.14 15:47
@elis1991 píše:
Taky si to s rosnou nedokážu představit :D no utíká, jako že utíká..nechodí za ruku, hrne se všude, pořád padá a otevřenou dlaničkou na větvičku to opravdu bolí :/ teď nám v pondělí spadla na chalupě a strašně plakala..Jinak máme statečnou berušku. Plakala po pádu opravdu poprvé v životě..A to už spadla i před barákem po hlavě ze schůdku. Ani nekníkla a letěla dál, šílenec jeden ;)

Tak to máme doma stejné aero :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 21:22
@poppaea píše:
Tak to máme opačně, mně by malá utekla pár metrů, ale v kočárku by se vztekla :mrgreen: Nevím, my máme golfky Uppababy G-luxe, jsou dobré, kočičí hlavy bez problémy a na netu jsem četla dost pozitivní recenze i na další terény, možná by zvládly i les, ale v ČR se neprodávají, takže se to nedá vyzkoušet.

To je škoda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.4.14 21:23

Tak jsem dnesak náhodou narazila v Pompu na to Valco a fakt nevím :/ Po krámě se s ním jezdí dobře :D :D Ale venku těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.4.14 22:16

@Lucienka1984 : quinny speedi je jeden z nejlehčích kocarku 11,5kg ;) ale ne každému vyhovuje nastejno je jane slalom, baby jogger. Muzes napsat Natasi… ;). A 5 mesicni mimi bych do golfek nedala jako hlavni kocar. Mam 7 mesicniho vozim ho v golfkách-sportak spojena rukojet ale jenom na kratke trasy takze nakupy, nebo ted ho beru do zoo ale většina kocarku jsou hrkatka a na male mimi je lepsi proste kocar s nafukovackama. Jinak mam kocar s nafukovackama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí