Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky asi jsem moc náročná, ale nemůžu si stále vybrat golfky. Mám požadavky - nejlépe pěnové nebo nafukovací kolečka, odpružení, polohovací zádová opěrka, polohování nožiček, lehký, skladný, vhodný i do náročnějšího terénu. Děkuji moc za rady =)
Vybírám taky a furt se mi nejvíc zamlouvá Valco… Dneska ho má ale pomalu každej mi přijde ![]()
A jakou má nosnost? Já bych potřebovala kočárek s nosností 25kg
Mam bebe beni izzy a spokojenost
Chtela jsem spojenou rukojet, polohovani nozicek i zad, rozepinaci strisku, aby sla dat hodne proti slunicku. velky kosik. vse tento kocarek spnuje, cena je ok…
@kaczuska nevim, zda se kocarky s takovou nosnosti vubec delaji… proc chces tolik?
@kaczuska City Mini Versa, Book (v EU má tuším jen 15, v USA 25)
@Krkael píše:
Vybírám taky a furt se mi nejvíc zamlouvá Valco… Dneska ho má ale pomalu každej mi přijde
Když se ti tak zamlouvá, tak ho určitě budeš mít nastudovaný a okouknutý
nevíš, jak je to se skladností do auta? (jsem líná googlit
)
@marrlinka píše:
Když se ti tak zamlouvá, tak ho určitě budeš mít nastudovaný a okouknutýnevíš, jak je to se skladností do auta? (jsem líná googlit
)
Nemám ho nastudovanej vůbec, ale co jsem si tak všimla, dost si ho chválily ![]()
@marrlinka Skladný je celkem dost (77×52×36 a ještě se daj sundat kola), ale není odpružený.
@Krkael To víš, je lehoučký, čtyřkolka, spojená rukojeť, ještě pořád snesitelná cena a v nouzi se v něm vyspí i pětileťák (viděla jsem na vlastní oko a slečna spala na břiše, i když teda vypadala trošku jako oživlé pucle).
@kotyk píše:
@marrlinka Skladný je celkem dost (77×52×36 a ještě se daj sundat kola), ale není odpružený.
nevim, zda se s tim odpruzenim vzrusovat. Sportak take odpruzeny nemam. I kdyz to je zas jina liga nez golfky ![]()
potrebuju neco skladneho, ridit jednou rukou, do lehu, dlouhou strisku, zadna extra cena (osmicku za holfky proste nedam), idealni aby to nebyl takovy ten desny hrkak, co vidim po meste, plus ne uplne forova kolecka. Jednoduse - hledam vytuneny monstertruck velikosti trikolky za cenu trabanta ![]()
@marrlinka Tak mamky s těmahle požadavkama obvykle kupujou něco jako Fortuna nebo Izzy (ty rozhazovačnější), Valco je drahé
Ale pokud ti pětka vyhovuje, je to přesně, co hledáš.
@kotyk super, diky za tipy - proverim! ![]()
jeste dotaz. Jakou vydrz maji golfky? Da se z druhe ruky? Nebo jsou vyhrkane a lepsi nove?
Mám Maclaren Techno XlR a jsem maximálně spokojená
je lehký cca 7,5kg, složený je malý, má větší odpružená kolečka 16cm opěrka zad jde do lehu, polohovat jde i nožní opěrka a super je stříška, která se dá prodloužit, takže tam nesvítí sluníčko, nebo nefouká vítr. S kočárkem jsem zvládla i výlet z Harrachova na Labskou boudu ![]()