Nuna pepp 2012 vs. Quinny Zapp xtra

50
24.4.14 21:43

nuna pepp 2012 vs. Quinny Zapp xtra

Ahoj holky, prosím o radu, chystám se koupit golfky pro dceru (7 měsíců - 9kg, už sama sedí). Mám teď sporťák Dor Jan Danny Sport a jelikož jsem z prahy tak je pro moje cestování hrozně moc těžký. Proto chci co nejřív koupit golfky. Prosím poraďtě - nuna je krásná čtyřkolka ale nemá tu možnost aby byla sedačka ve směru i proti. U quinny se zase bojím té trojkolky - nemám s tím zkušenost. Co byste volili? Jaké jsou vaše názory? Co je jednodušší ve skládání? a co je lepší na cestování autobusama a metrem? Děkuji za odpovědi :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7544
24.4.14 21:45

Já měla ty guinny a maximální spokojenost na léto ;) dcera do nich šla taky v 7m a super :palec: nuna mě se osobně vůbec nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.4.14 21:48

@NicoLete Nunu bych nebrala. Koukni se na britax B-agile. Je stejně skladný jako Nuna a je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
24.4.14 21:50

Šla bych do Quinnyho, je hezci a ma otocnou a polohovaci sedacku. Od pohledu je i lehčí, ale to nvm. Taky jdou sehnat hezke limitovane edice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
24.4.14 21:51

Jo a jsou tu asi 3diskuze na stejne tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.4.14 21:52

Ten britax je ale spíš sporťák nebo ne? já bych raději lehké golfky, sporťák mám - je moc těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.4.14 21:53

@NicoLete Ne, není to sporťák jako taková, je lehoučký, má spojenou rukojeť. Skladný jako nuna. Parádně jezdí. Je to plná náhrada golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.4.14 21:55

@NicoLete nuna i britax váží 8 kg. Teď jsem se koukala. Viděla jsi Nunu na živo? A za mě to teda pro 7mi měsíční není vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.4.14 22:00

Viděla, proč myslíš že není pro 7měsíční? Nějak to v tom nevidím… A když si vezmu že ho ještě minimálně rok mít bude..Libí se mi tam to posouvání madla, mam vysokého manžela a hodně si zvedá tu rukojeť…

Příspěvek upraven 24.04.14 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.4.14 22:00

Z těhle dvou Zapp, i když do MHD je praktičtější čtyřkolka. Ale obecně jeden vypadá jako pidigolfky, ale je těžší než Pliko, druhý je sice relativně lehký, ale na úkor velikosti sezení pro dítě. Šla bych spíš do B-Agile nebo Snapu. Mají spojenou rukojeť, sed výš a větší a Snap je dokonce lehčí než co sis vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 22:01

Mám nunu a jsem s ní fakt spokojená. Super je rukojeť, můžeš vézt kočár jednou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.4.14 22:03

@kotyk - prosím, co je to za kočárek ten Snap? nemůžu najít… omrkla bych to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.4.14 22:06

@NicoLete Myslím si že je na něho moc malá. Já ho taky chtěla ale pak vzala britax. Malá v něm hodně spí, to sklápění do lehu u nuny je šílené. Nevím kolik má tvůj chlap, můj nějakých 187 a v pohodě vozí britax. Ale vyber jak chceš. Z těch co píšeš bych nebrala ani jeden.

Výhody: Agilu, zatahovací stříška, okýnko ve stříšce, velký, prostorný, parádně jezdí. Skládá se bezvadně jednou rukou na placku, vleze kamkoliv

Nevýhody: Lepší je dokoupit nějaký organizér na madlo než tašku nebo tu kapsu co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.4.14 22:07

@NicoLete http://www. valco. cz/kocarek-Snap-4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.4.14 22:08

@Luisiana - děkuji moc, zkusím se na něj zaměřit a omrknu ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí