Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o radu, chystám se koupit golfky pro dceru (7 měsíců - 9kg, už sama sedí). Mám teď sporťák Dor Jan Danny Sport a jelikož jsem z prahy tak je pro moje cestování hrozně moc těžký. Proto chci co nejřív koupit golfky. Prosím poraďtě - nuna je krásná čtyřkolka ale nemá tu možnost aby byla sedačka ve směru i proti. U quinny se zase bojím té trojkolky - nemám s tím zkušenost. Co byste volili? Jaké jsou vaše názory? Co je jednodušší ve skládání? a co je lepší na cestování autobusama a metrem? Děkuji za odpovědi
![]()
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppJá měla ty guinny a maximální spokojenost na léto
dcera do nich šla taky v 7m a super
nuna mě se osobně vůbec nelíbí ![]()
@NicoLete Nunu bych nebrala. Koukni se na britax B-agile. Je stejně skladný jako Nuna a je mnohem lepší.
Šla bych do Quinnyho, je hezci a ma otocnou a polohovaci sedacku. Od pohledu je i lehčí, ale to nvm. Taky jdou sehnat hezke limitovane edice.
Ten britax je ale spíš sporťák nebo ne? já bych raději lehké golfky, sporťák mám - je moc těžký…
@NicoLete Ne, není to sporťák jako taková, je lehoučký, má spojenou rukojeť. Skladný jako nuna. Parádně jezdí. Je to plná náhrada golfek.
@NicoLete nuna i britax váží 8 kg. Teď jsem se koukala. Viděla jsi Nunu na živo? A za mě to teda pro 7mi měsíční není vůbec…
Viděla, proč myslíš že není pro 7měsíční? Nějak to v tom nevidím… A když si vezmu že ho ještě minimálně rok mít bude..Libí se mi tam to posouvání madla, mam vysokého manžela a hodně si zvedá tu rukojeť…
Příspěvek upraven 24.04.14 v 22:01
Z těhle dvou Zapp, i když do MHD je praktičtější čtyřkolka. Ale obecně jeden vypadá jako pidigolfky, ale je těžší než Pliko, druhý je sice relativně lehký, ale na úkor velikosti sezení pro dítě. Šla bych spíš do B-Agile nebo Snapu. Mají spojenou rukojeť, sed výš a větší a Snap je dokonce lehčí než co sis vybrala.
Mám nunu a jsem s ní fakt spokojená. Super je rukojeť, můžeš vézt kočár jednou rukou…
@kotyk - prosím, co je to za kočárek ten Snap? nemůžu najít… omrkla bych to.. ![]()
@NicoLete Myslím si že je na něho moc malá. Já ho taky chtěla ale pak vzala britax. Malá v něm hodně spí, to sklápění do lehu u nuny je šílené. Nevím kolik má tvůj chlap, můj nějakých 187 a v pohodě vozí britax. Ale vyber jak chceš. Z těch co píšeš bych nebrala ani jeden.
Výhody: Agilu, zatahovací stříška, okýnko ve stříšce, velký, prostorný, parádně jezdí. Skládá se bezvadně jednou rukou na placku, vleze kamkoliv
Nevýhody: Lepší je dokoupit nějaký organizér na madlo než tašku nebo tu kapsu co má.
@Luisiana - děkuji moc, zkusím se na něj zaměřit a omrknu ho ![]()