Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když si pročítám dnešní diskuzi kolik sex. partnerů…tak by mě třeba zajímalo, jaké máte oblíbené polohy…třeba pro jiné budou i inspirací. A radši anonym, chodí sem dost známých a rodina
Uplne nejlepsi je pro me zezadu a kdyz milacek sedi a ja sedim na nem zady k nemu hmm ![]()
Mám ráda sílu chlapa tak klasickou když mě svou váhou zalehne a vzdychá mi do ucha,na stole,na stojáka ve sprše.
@andre20a píše:
Uplne nejlepsi je pro me zezadu a kdyz milacek sedi a ja sedim na nem zady k nemu hmm
Já mák ráda hodně klasiku a kdyz me chytne kuchnyské lince, to je bomba
!
Předtím zezadu, teď nijak (kojím a můj apetit je na bodu mrazu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když si pročítám dnešní diskuzi kolik sex. partnerů…tak by mě třeba zajímalo, jaké máte oblíbené polohy…třeba pro jiné budou i inspirací. A radši anonym, chodí sem dost známých a rodina
Myslím, že se tu nedozvíš nic převratnýho, drtivá většina žen má ráda polohu zezadu, na koníčka a klasiku misionáře, tak asi jako většina chlapů…
![]()
@etatinek víš jak je to pro ženskou vzrušující,alespon pro mě když ji chlap zalehne svou váhou a ještě ji do toho vzrušeně vzdychá u ucha?Zezadu jsem milovala u bývalého protože měl zezadu dobrý pohyb a ležel mi skoro na zádech.
Ahoj holky, když si pročítám dnešní diskuzi kolik sex. partnerů…tak by mě třeba zajímalo, jaké máte oblíbené polohy
…třeba pro jiné budou i inspirací. A radši anonym, chodí sem dost známých a rodina