Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potrebuji poradit. Chceme jet letos, v cervenci, na dovolenou k mori. Protoze jedno z deti nesnese prilisne teplo, chteli bychom do Polska, nekam, kde se da prochazet po plazich, o koupani ani tak nejde ( spis tak jako po kotniky
, ubytovani klidne hotel, nebo apartmany, aby se tam dalo chodit na dobre vecere, nejake ty pamatky, bylo vyziti pro deti, proste neco, z ceho jste byli sami nadseni. Ale aby tam zas nebyla hlava na hlave. Mame deti 4 a 1 rok. Mame nasetreno v prasatku, tak bycho si to fakt chteli uzit, nikde jsme dlouho nebyli a deti uvidi more poprve.
Moc vam dekuji za vase napady a zkusenosti
.
Za Polsko bych neutratila ani prd… v Chorvatsku není přílišné teplo, jezdíme v červenci a je to v pohodě.. kdyby stejná teplota byla tady tak je to vedro, ale tam ten mořský vzduch a vítr, je to ok ![]()
@Doe_Jane píše:
Za Polsko bych neutratila ani prd… v Chorvatsku není přílišné teplo, jezdíme v červenci a je to v pohodě.. kdyby stejná teplota byla tady tak je to vedro, ale tam ten mořský vzduch a vítr, je to ok
proč? Známí jeli do Polska už 2×, nadšení. Pro děcka super, jídlo super. Byli nadšení.
@vokishka píše:
proč? Známí jeli do Polska už 2×, nadšení. Pro děcka super, jídlo super. Byli nadšení.
fakt? já teda vůbec, když to srovnám s tím Chorvatskem tak je to pro mě sto a jedna, ale samozřejmě že to každý nemusí vidět stejně
psala jsem jen svůj názor
@Petája já jako malá jezdila s babičkou do Polska do Gdanska k mori ke známé vždycky na 3 týdny byla to paráda. Jezdívali jsme tam vlakem celou noc a kousek.
Na youtube je spousta videii jak to tam vypadá. Jako moře průhlédné není, ale písečné pláže jsou. A nedávno jsem koukala jak to tam teď vypadá a super.
A v chorvatsku rozhodne je hlava na hlave ![]()
Gdanský záliv, cestou bych se stavil v Krakově, za zmínku stojí Wawel.
My jedeme v červenci k moři do Gdaňska a pronajali jsme si tam chatu a moc se těšíme.
Ja prave slysela, ze more v Polsku je nadherny a celkove dovolena super, kdo tam jednou byl, jezdi tam opakovane. Tak jsem chtela treba konkretni mista, nebo tak…
A mooooc diky za odpovedi…
@Doe_Jane píše:
Za Polsko bych neutratila ani prd… v Chorvatsku není přílišné teplo, jezdíme v červenci a je to v pohodě.. kdyby stejná teplota byla tady tak je to vedro, ale tam ten mořský vzduch a vítr, je to ok
kam jezdite v cervenci do chorvatska a je to v poho?…dubrovnik a dolu je prave v cervenci absolutne k nesneseni, 40 tky ve stinu- nejen moje zkusenost…loni se znami po 4 dnech sebrali a jeli domu…fakt me zajima vase destinace bo " v pohode" dle meho gusta vypada jinak, myslim teplotne…
@Petája vím,že tam před pár lety byla kamarádka, která je docela náročná a přijela zpět naprosto nadšená. Nesnáší destinace, kde je hlava na hlavě a tohle byl prý ráj…a strašně milí lidé. Ale za sebe mluvit nemohu.
@Petája Taky jsme letos uz konecne chteli jet do Polska. Pri hledani slusneho ubytovani jsme byli az zoufali z cen, vybaveni a poloh apartmanu. Takze jedeme opet do Slovinska
Mozna jen neumime spravne hledat. Ale stale me laka jak Balt, tak Mazury.
Já taky polský Balt zvažuju, ale prý je dobré chytit fajn počasí a spíš v srpnu, tak si necháváme otevřené možnosti, jeli bysme beztak do kempu, máme jen termín dovolené a když nebude počasí, pojedeme jinam. Místo zatím bez upřesnění, nikdy jsme tam nebyli.
Tak nakonec bude i Polsko. Ale az v srpnu. Jastrzebnia Gora je pry velmi oblibena, tak uvidime. Dnes mi z penzionu potvrdili volny termin i cenu za pobyt, tak se tesime ![]()
Holky, Polsko bude, už jsme vše zaplatili - cestu i pronájem chaty. ![]()